-
לא כלכלי לייצר כחלק מקיט המתלים את התושבות לבולמים אחוריים, כי זה מייקר משמעותית את כל העסק ולא כל אחד רוצה או צריך את זה. מי שרוצה יכול להוסיף לחבילה חלק כזה (יש אמריקאי שמיועד לרנגלר ולא ממש מתאים - ניסינו) ויש מייצור מקומי - נדמה לי שגידי מסהרה היה מייצר כאלה פעם?...
העבודות שאתה עושה ארז, רחוקות מלהיות אלתור. הן CUSTOM JOB לשמו - זה נראה טוב וזה שווה לא מעט. אבל זה CUSTOM. תוספת המהלך שמתקבלת בלנדרובר בזכות התושבות הללו היא גדולה והופכת אותן להכרחיות. בסופה, עם מבנה הרבה יותר פשוט, שלא לומר פרימיטיבי, ועם המגבלות המולדות של תצורת קפיץ עלים חצי אליפטי, זה לא כל כך קריטי לדעתי.
-
פרוקומפ זה בטון נטו גם אחרי 4 שנים
נקודה
-
מאיר,
O.K, רק שאני לא רואה אפשרות זמינה וזולה יחסית ואו תחליף אחר לפרוקומפ
4" , משהו שלא ישקע אחרי זמן קצר יחסית ואצטרך להגיע להתאמות / שינויים
תיקונים ,עירגול וכד' .אתה יודע איזה כאב ראש זה...
מאיר , ישנם גם בעלי סופות ארוכות שעמוסות לעייפה ביציאה לטיולים ובעליהם
דווקא מרוצים מהפרוקומפ 4" .
שחר.
-
זה שקע מאחור ועוד איך עבר כבר עירגול ונהיה יותר קשה
ואל תגררו אותי לדבר על המתלם אחרי ששלחתי את חבר שלי אריה לשם והלך וחזר המון וכל פעם הרכב עמד בצורה אחרת ושלא לדבר על שבירות קפיצים
יאללה כבר דיברתי יותר מדי
אין לי כל בעיה עם המתלם ,נהפוך הוא אבל אני רוצה לראות בדיקות עומסים ,ולאורך ציר הזמן
או על רכבים מספר לאורך שנה או במעבדת רכב שתחקה זמן זה אחרת זה מוצר נסיוני גריידא
-
בבעלותי שני ג'יפים סופה וcj-6 שנת 77. בג'יפ הישן (והטוב) יש מושבים של ISRO הידראוליים לא מציאה. נראה לי שהפיתרון הסביר גם מבחינת מחיר זה מושבים מפירוק של יצרן מכוניות מפנק (יש לדאוג להתאים את התושבות).
לגבי שימוש בבולם בתור מגביל מהלך מניסיוני הבולם שורד אבל הפין התחתון נקרע מפעם לפעם כך שאני לא בטוח שזה פיתרון מומלץ.
-
שלמה שלום
אמנם עברכבר זמן רב מתחילת השירשור אך אם אוכל להוסיף אשמח.
כל מה שדובר על קיט 4 של פרו קומפ נכון לצערי היה לי ניסיון רע ומר עם קיט ה-4 ש פרוקומפ
שניקנה אצל יאנוביץ זהו קיט קשה ביותר ולא עזרו כל שינויים והורדת עלים.
יצא לי לראות סופה עם קיט 4 שמיובא ע"י מישהוא אחר ולא זכור לי כרגע שמו ויש הבדל ניכר.
לדעתי אם תיקח את קיט ה-2 של פרוקומפ תקבל רכב רך ונעים תוסיף נדנדות בומרנג להוסיף גובהה ותקבל נוסחה מעולה.
עוד קיט שלא דובר כאן הוא של בלק דאימונד שהיה מותקן על אחת מהסופות שלי יחד עם בולמים של הנ"ל הסופה היתה מגהץ -חבל על הזמן אומנם היו התאמות של שינוי חורים בתושבות השלדה אבל הרכב ממש גיהץ את השטח ולאחר ניתוק סטביליזר ברמה של קפיצי סליל.
צביקה
-
אם כבר הזכירו את הקפיצים של בלק דיאמונד ל-YJ, מנסיון על סופה קצרה סגורה הם מצויינים, בודאי ביחס לשאר האופציות שהיו בזמנו בשוק (רנצ'ו, פרוקומפ ומתלם). הרכב נוח ומהלך המתלה סביר - לא ברמה של הרוביקון אבל בהחלט מספק. ברכב הספציפי שנסעתי עליו הוסף עלה מאחור כדי להתאים את הקפיץ לתוספת המשקל. בזמנו רציתי לקנות את הקפיצים האלו אך אף אחד לא יבא אותם לארץ והחלטתי שאם כבר אני מביא מחו"ל ... אז שיהיה הכי טוב שיש.
אדי
-
קפיצים
חברים אל תשלו את הבחור הקיט הכי נוח לסופה הוא............................ רוביקון אקספרס ולא יעזור לכם :lol: