תגובה להודעה: חסכן דלק דיגיטלי
ג'ו..
אתה שוכח שאני נוסע בניבה?...ליסוע 3 פעמים 30 ק"מ?.:confused: ועוד ע"י אישה???..זה כבר מעבר ליכולות ..
כמו שכתבתי , בדקתי על מיכל מלא , בד"כ אני עם נורת דלק דולקת קבוע ב-380 ק"מ והולך לתדלק, כבר 11 שנה...
עם ה"מכשיר" , פעמיים הנורה נדלקה אחרי 400 ק"מ, ושוב לא שיניתי הרגלי נהיגה בכוונה לבדוק את העניין...
ואתה יודע מה?..גם אם זה גורם לאיזה שינוי פסיכולוגי, קוסמי, שקר כלשהו...ואני עדיין מחזיק עוד 20+ ק"מ לפני תדלוק, מבחינתי זה עובד:p
אבל בשביל בדיקה סופית , אני אמצא זמן (יש כאלה שגם עובדים במגדל העמק) ואעשה את הניסוי כמו שאתה ממליץ ואחזור לעדכן..
ליאור
ערן
זה בין 20 ל-30 ק"מ אם אני ממש סוחט את המיכל, אבל כמו שכתבתי בהתחלה, אני מוסיף מעט מאוד סודה לשתייה למים ע"מ לא לצרוך זרם גבוה, ובהתאמה יכולת ייצור המימן של המכשיר (טוענים שפלטות במקום סלילים מייצרות יותר מימן, גם את זה אני מתכנן לבדוק), לא ניסיתי עם כמות גדולה יותר , אני יודע שגם צריכת האנרגיה מהאלטרנטור והעומס על המנוע יהיו גדולים יותר אבל אני לא יודע אם זה ביחס ישר אחד לשני והשיפור ישאר כמו שהוא..
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_b.s
(יש כאלה שגם עובדים במגדל העמק)
ליאור
אתה מעיז לכתוב דברים כאלה ומצפה שיאמינו לך?
די כבר.
אבל סיקרנת אותי,
תעד לי בדיוק איך ומה בנית עם תמונות, אני ישכפל ונעשה נסוי.
ולא, אני לא רוצה הוראות מהרשת, אני רוצה לשכפל את מה שעשית
שלח ל: [email protected]
גם אותי מעניין הניסויי הזה ...
הרמתי את הכפפה .
א. אני כבר הרבה זמן עושה מעקב צריכת דלק , אך אני אגדיל לעשות ואני אתדלק את הרכב אך ורק בתחנת דלק אחת בכל זמן הניסוי ....
ב. במשך השבועיים הקרובים אנהל דו"ח נסיעות מפורט , ואשיג את כל החלקים לבניית המתקן הנ"ל .
ג. במשך השבועיים הקרובים אתן את מלוא תשומת הלב לאופי הנהיגה שלי , ואנסה לשחזר את אותו אופי נסיעה בשבועיים הבאים שבהם יורכב המתקן .
אני צריך תוכנית לבניה שנראית לכם הכי מוצלחת / מוכחת .
התכנית צריכה להיות מפורטת ככל האפשר ע"מ להבטיח את תוצאות הניסוי .
אם יש הצעות/ הערות לגבי הניסוי , אתם מוזמנים להגיב .
ליאור ציין שיש לו אלטרנטור גדול מהנדרש,הינה לכם מקור אנרגייה שלא נוצל ואולי זה עונה על ההשגה של ג'ו בנוגע לחוק שימור אנרגיה.נראה לי ששלב חשוב בניסוי הוא ביצוע עם אלטרנטור "רגיל".
דרור הראל
דרור, העומס שהאלטרנטור מפעיל על המנוע תלוי בעומס של הצרכנים (כפול אחוז יעילות מסויים). האלטרנטור המוגדל מאפשר להגיע לעומס גדול יותר ... אבל העומס על המנוע לא צריך להשתנות.
דרור
כמו שיקיר ציין העומס הוא אותו עומס רק שיש לי רזרבה לפני שהאלטרנטור מאבד את עצמו לדעת...
אבל עכשיו עלה לי רעיון חדש לניסוי:
המתקן צורך נניח 7-10 אמפר, נגיד שאני נוסע עם מצבר נוסף (לא חשוב עכשיו פריקה עמוקה , יחיה או לא יחיה, תאורטי בלבד) שכל הייעוד שלו הוא לייצור המימן ...את הטעינה שלו נבצע לאורך הלילה עם מטען ביתי..
עדיין בטוחים שהמימן לא יתרום לחיסכון?
ליאור
אם אתה מחבר אותו למצבר חיצוני, אתה למעשה מכניס אנרגיה
שאתה לא יכול למדוד אותה. במקרה כזה, יש סיכוי שיהיה שיפור.
אבל, אם אתה עושה את זה מתוך "המעגל האנרגטי" זה פשוט
לא הגיוני פיזיקלית ומתמטית.
לא כדאי לכרגע,
אפשר אחרי שנקבל תוצאות ואז לראות את השפעת האלטרנטור על צריכת הדלק.
זה כן יכול להיות הגיוני פיזיקלית, אם המימן מעלה את יעילות השריפה במנוע, ובכך מנצל את הבנזין הנשרף טוב יותר. תיאורתית כמובן.
לכל מי שרוצה לנסות בעצמו (כן ג'ו אני יודע שלא רצית חומר מהרשת), זה הסרטון שמראה איך לבנות את הסלילים, זה בדיוק מה שבניתי כולל המתקן שמערגל את המוטות וזה בדיוק מה שיש לי באוטו בתוך צנצנת פשוטה (ג'ו תקבל גם תמונות של זה מורכב:cool:)..
http://www.youtube.com/watch?v=YfG6k...eature=related
כל מי שחושב לנסות את זה, חשוב מאוד שה+ שמגיע לריליי יהיה אחרי סוויץ'!!!
ליאור
NICHACHU
רוצה כתבה עם תמונות, שאתה עושה.
לא תצא מזה בקלות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_b.s
לכל מי שרוצה לנסות בעצמו (כן ג'ו אני יודע שלא רצית חומר מהרשת), זה הסרטון שמראה איך לבנות את הסלילים, זה בדיוק מה שבניתי כולל המתקן שמערגל את המוטות וזה בדיוק מה שיש לי באוטו בתוך צנצנת פשוטה (ג'ו תקבל גם תמונות של זה מורכב:cool:)..
http://www.youtube.com/watch?v=YfG6k...eature=related
כל מי שחושב לנסות את זה, חשוב מאוד שה+ שמגיע לריליי יהיה אחרי סוויץ'!!!
ליאור
ליאור שלום , בקישור שצרפת אין את הוראות ההכנה המלאות , אלה רק חומר עזר לחלק מההכנות .
אודה לך אם תשלח קישור מתאים או לחלופין תמונות והוראות לגבי המתקן שמורכב אצלך .
היום התחלתי רישום של דו"ח נסיעות , לפני הרכבת המתקן אפרסם את צריכת הדלק ובהמשך את הצריכה לאחר הרכבת המתקן .
בכל אופן , כמה שאלות לפני ...
א. האם ידוע לכם על נזק כל שהוא שיכול הסטאפ לגרום ...? ( כולל שריפות וכדו' )
ב. איך אני שולל כמה שיותר משתנים בניסוי ע"מ לקבל תקפות גבוהה לניסוי ?
ג. האם מצבר "עייף" בסוף ימיו יכול לעמוד במשימה ? ( הרכב מניע יפה בבוקר , אך המצבר ידע ימים יותר טובים) .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zagi
א. האם ידוע לכם על נזק כל שהוא שיכול הסטאפ לגרום ...? ( כולל שריפות וכדו' )
ב. איך אני שולל כמה שיותר משתנים בניסוי ע"מ לקבל תקפות גבוהה לניסוי ?
.
א.
זוכר מה קרה להינדרבורג?
אם לא, חפש
ב. אסף קציר זה האדם למשימה, תבקש ממנו לכתוב משהו.
בעיקרון,
אתה רוצה לחזור על הנסיונות באותם תנאים בדיוק, כולל התדלוק,
באותו זמן של היום, באותו מזג אויר ובאותה לחות (חשוב)
אגב, בבוקר כשקר תקבל יותר דלק מהמשאבה משאחרי הצהריים
חוץ מזה, לחץ אויר בצמיגים, תנאי דרך,ומצב רוח של הנהג, (תמיד מומלץ על מישהו נטרלי שלא מודע לשנויים ברכב)
בהצלחה.
טוב, טינפנו את השרשור המקורי בצורה מזעזעת (לא שהיה לו איזה ערך מההתחלה.....)
אני פותח שרשור חדש שמוקדש לנושא המימן,
מנהלים, אם אפשר להעביר את ההודעות הרלוונטיות לשרשור החדש, זה יהיה טוב ושימושי. אם לא......לא צריך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
לא.....בכלל לא,
ולא ענית לכלום, ראה תגובה #3
נתתי הסבר הרבה יותר טכני ומפורט ממה שכתבת, ומה שכתבתי הוא מאד מאד שטחי.
תסביר א י ך המוצר גורם לחיסכון בדלק בבקשה, מה הוא עושה בדיוק למחשב?.
ומה זה עושה לרכב?
אני מוכן להתערב שאתה לא יכול, אבל אשמח אם תוכיח שאני טועה.
http://smartenergy.com.tw/index.html
תגיד,
אתה מסוגל לתת הסבר טכני בלי לדחוף את הזבלה הזה?
כנראה שלא,
וזה רק מוכיח שאתה שייך לאחת מ2 קבוצות
1. תמימים ונאיבים שלא מבינים איך ואים המוצר עובד, הם מאמינים להבטחות היצרן
2. שרלטנים ורמאים שעובדות לא מעניינות אותם, רק הכסף.
לאיזה מ2 הקבוצות אתה שייך??
ג'ו
אתה לא הוגן,בארץ האפשרויות המוגבלות בהחלט,יכול כל אחד לייבא ולשווק מה שבא לו,ומי קבע שהוא גם צריך להבין בזה? מה זה פה אמריקה?שלא לומר גרמניה.
דרור הראל
חוק שימור האנרגיה מדבר על מערכת סגורה ,המערכת כאן רחוקה מלהיות סגורה והשאלה האמיתית היא עד כמה שריפת הדלק או הדיזל אינם יעילות ,כלומר האם ע"י ערבוב טוב יותר של תערובת הדלק -אוויר ,שימוש במצתיים רבים ואיכותיים יותר או בטמפרטורת הדלקה גבוה יותר נצליח להשיג יעילות פיצוץ/שריפה טובה יותר של הדלק/דיזל ??
אשמח לשמוע ממביני עיניין עד כמה לדעתם ניתן עוד לשפר את יעילות הפיצוץ במנוע ??? ועד כמה הנצילות טובה היום??
השאלה השניה כמובן האם בכוחו של h20(מים) מועט המופרד בשיטת אלקטרוליזה לתת מענה לייעול הדליקה בתא השריפה ??
לגבי חוק שימור האנרגיה במערכת סגורה:
אלקטרוליזה אמורה להיות שיטה מאוד לא נצילה ובזבזנית השקעה של 10 אמפר ,12 וולט בפרוק המימן ,כלומר 120 וואט ולאחר מכן ניצולו בשריפה אמורים לתת להערכתי לא יותר מאשר 50 אחוז מהאנרגיה המושקעת (במידה ויש מידע מדוייק בנושא אשמח לשמוע),פחות מ60 וואט אנרגיה.
בחישוב מאוד גס ניתן להניח שהנעת רכב משפחתי במשקל 1.5 טון בכביש ישר במהירות 90 קמש דרוש כ40-50 כוחות סוס שהם כ35-50 קילווואט ,כלומר מדובר בתוספת אנרגטית ישירה של הרבה פחות מאחוז ,וזאת מתוך התעלמות מהאנרגיה הנוספת הנדרשת מהאלטרנטור שכאמור תהיה שווה כנראה למעט יותר מ120 וואט תלוי בנצילותו של האלטרנטור.