אוקיי..
ירדתי מהג'ימני ההוא.
ממשיכים לחפש.
מי שמכיר ג'ימני טוב, או אולי היילקס, או סמוראי או אפילו סופה פתוחה למכירה - שיגיד.
Printable View
אוקיי..
ירדתי מהג'ימני ההוא.
ממשיכים לחפש.
מי שמכיר ג'ימני טוב, או אולי היילקס, או סמוראי או אפילו סופה פתוחה למכירה - שיגיד.
סתם שאלה... כי גם אני רצית ההילקס לפני הג'ימני..
הבדקת על ביטוח מקיף?
על רישוי שנתי?
כי תכפיל (לפחות) את העלות של הג'ימני, וזה מה שתקבל..
בשביל רכב שישאר ברעננה לסופי שבוע... שיקול שלך..
וגם היום עם המחיר של הסולר.. הדלק יעלה יותר..
:)
בדקתי...
בביטוח לפחות 1500 שקל הבדל
בטסט לפחות 1000 הבדל.
בדלק - לא סגור על זה עדיין...
אני עכשיו יוצא למילואים לשבוע
שאני אחזור - אני אבדוק כמה כמה יוצא לי לתחזק פרייבט+ג'יפ . . . נראה מה יוצא יותר שווה
אני לא מרבה לכתוב כאן מאז שהפכתי גם אני לסטודנט בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת בן-גוריון ומכרתי את נשמתי לשטן (כלומר חזרתי לנסוע ברכב שלא יורד מהכביש), אבל משהו בהודעות שלך מאוד צרם לי.
אם אתה אוהב טיולי שטח אז אין שום סיבה בעולם שתרצה להשאיר את הרכב שלך ברעננה. אם אתה עובר לגור בבאר-שבע אז בן אדם, תנצל את ההזדמנות! לא תאמין כמה שבילים מאתגרים יש במרחק יריקה מהאוניברסיטה, מספיק לנסוע על כביש 40 ולהביט לצדדים. שלא נדבר על זה שהנגב על שלל מסלוליו נמצאים במרחק קפיצה קטנה מהדירה הסטודנטיאלית המעופשת (או במרחק של שעתיים חלון).
זה קצת בעייתי להשאיר רכב שטח בשכונות שקרובות לאוניברסיטה (אני מאמין שאתה מדבר על שכונות ג'-ד'-ו'). חוץ מזה, בתור סטודנט שמחזיק רכב אתה תגלה שלמרות שאתה גר קרוב לאוניברסיטה יש הרבה מה לעשות עם רכב - אם זה לנסוע לקניות בסופר ולא לשלם מחירי שחיטה במכולת שליד הבית, אם זה לקפוץ לביג או אם זה לצאת עם כמה חברה' לברקה או לבלפסט. את אלו פשוט אי אפשר לעשות בלב שלם עם CJ או היילקס. אפשר למצוא גם לזה פתרונות (למשל להוציא אישור כניסה עם הרכב לאוניברסיטה, עולה משהו כמו 450 ש"ח לשנה ומקנה הרבה שקט נפשי) אבל זה לא מושלם.
ג'ימני אח שלי ג'ימני!!!!!!!!!!!!
היה לי 2001, לא ממוגנת, כן נעולה, עכשיו יש לי 2009.
ב- 2009 שמתי רק 50/50 ללא מיגון ושטויות.
אין אחד שיגיד פה שהצמיגים הם לא החלק הכי חשוב ברכב ובכל זאת, לאור הנסיון שהיה לי בג'ימני הקודם - בשטח יותר סבאחלה לדהור עם 50/50 מאשר עם כביש.
לאחר כל נסיונות הרצח שערכתי לג'ימני 2001, בסוף הוא נכנע כי נמאס לו ממני.
הבאתי 2009 דנדשה, שמתי לה מיגון מלא של אספיר ובינתיים אני על הצמיגים של בריג', כביש מלא.
עם הזמן והחשק, אחליף ל- 50/50, לא בטוח.
המיגון של אספיר הוא בשבילי, לא בשביל הג'ימני, אני הרוצח, אני החולה נפש, זה לא אומר שג'ימני שלי צריך לסבול, אז מיגנתי אותו.
אגב, אתה באב"ג?
תשאיר לי פרטים שלך ותגיד לי באיזשהו יום מתי נוח לך, אני גר ברמות, אבוא להראות לך את הבייבי שלי.