תגובה להודעה: סגרו את הכינרת עזרה
אני לא חושב שמישהו היה בצפון החג הזה ולא נחנק מכמות האנשים. בתור אחד שגר בצפון אתה מתרגל לזה שהטיול פסח הוא או שבוע לפני או שבוע אחרי. בפסח אתה בעיקר בבית או בטיולים רגליים בסביבה.
לגבי השיטים. נסלל באותו אזור שביל לרוכבי אופניים. אחת מההתניות של מע"צ לסלילה הזאת היה יצירת גדר הפרדה בין המסלול לבין הכביש. נשארה כניסה לרכבים לחוף מהצד הדרומי שלו (בגבול עם קנה). היא קטנה וקשה להבחין בה. היה נסיון ליצור עוד כניסות בתוך הגדר לפני החג אבל לא הספיקו לעשות את זה, יהיו עוד כניסות על שביל הרכיבה.
בגדול יש מהלך ליצור רצף חוף חופשי עם גישה למכוניות מרותם ועד עין גב (הקצה של שיטים). הבנתי שזה לא יקרה מחר בבוקר, אבל זה הכיוון.
אמיר.
החופים בכינרת נימצאים כולם ברשות עבריינים.
או פושעים או מדינת ישראל
זה לא אותו דבר??:?:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בומס הקופץ
לגבי השיטים. נסלל באותו אזור שביל לרוכבי אופניים. אחת מההתניות של מע"צ לסלילה הזאת היה יצירת גדר הפרדה בין המסלול לבין הכביש. נשארה כניסה לרכבים לחוף מהצד הדרומי שלו (בגבול עם קנה). היא קטנה וקשה להבחין בה. היה נסיון ליצור עוד כניסות בתוך הגדר לפני החג אבל לא הספיקו לעשות את זה, יהיו עוד כניסות על שביל הרכיבה.
בגדול יש מהלך ליצור רצף חוף חופשי עם גישה למכוניות מרותם ועד עין גב (הקצה של שיטים). הבנתי שזה לא יקרה מחר בבוקר, אבל זה הכיוון.
אמיר.
נכון לעכשיו חוף שיטים סגור מכל הכיוונים ולא ניתן להגיע אליו( וכמו שזה נראה השקיעו הרבה מחשבה איך להרוס ולהשחית את הגישה לחוף על מנת לפסול אופציה עתידית של פתיחת החוף)
הכי קרוב אליו (וזה לא כ"כ קרוב) זה מין רחבה קטנה ליד חוף שיזף (חוף שיזף בתשלום 100 ש"ח ללילה) שהאחרי עשרה רכבים הרחבה הנ"ל נראית כמו גטו!
ציטוט:
cj64
החופים בכינרת נימצאים כולם ברשות עבריינים.
או פושעים או מדינת ישראל
זה לא אותו דבר??:?:
מצד אחד סגרו חופים שבמשך עשרות שנים כולם יכלו להנות מהם ונכון לעכשיו הברירה היחידה היא לשתף פעולה עם עברייני החופים , לשלם סכומים מופקעים עבור דבר ששייך לכלל הציבור ולסבול מצפיפות רעש וליכלוך (הם לא באמת מנקים והשירותים מקלחת לא באמת ראויים לשימוש)
אני מבין שקשה להישתלט על הזוהמה שנשארת על החוף אחרי חגים אבל בגלל שבוע בשנה בעל הבית משתגע וזורק את כולנו לעזאזל???
מצד שני במדינה מבולבלת לוחמנית ומושחתת כמו שלנו כשמפסידים בכל החזיתות תמיד נשארים האזרחים הקטנים להילחם בהם ושם הניצחון מובטח
תחי מדינת ישראל
אכן חוף הדיימונד נסגר לרכבים, מי שמכיר את החוף יודע שזה היה המקום לכל עברייני אופנועי הים ולכל מי שחיפש להחנות את הרכב שלו על קו המים ולהנות משטיפה חינם במי הכנרת .
החוף משמש מזה עשריםשנה כחוף ייחודי לפעילות גלישת רוח וקייט סרף מכיוון שמדובר בלשון יבשה שנכנסת לתוך הכנרת ובנוסף נמצאת ישירות מול הר ארבל, השילוב הזה הפך את המקום למושלם לגלישה.
במשך שנים לא היה שום פיקוח וסדר וקו החוף פשוט נחסם ע"י אוהלים קרוואנים ועוד מה שגרם לבעיה בטיחותית חמורה לגולשים.
מנהלת הכנרת עשתה עבודה בחופים רבים כולל הדיימונד ודאגה להפסיק את הוונדיליזים הקבוע שהיה בחוף זה.
השער ששמו מרוחק בשלוש דקות הליכה מהמים (אני צועד את הדרך עם ציוד גלישה על הגב ותאמינו לי, לא נורא)
הוסיפו גם פחי זבל וכלובי מיחזור.
נכון, פחות נוח לכולנו אבל בהחלט שומר על הטבע מהרס וונדליזים.
לראשון שכתב שהוא אהב להגיע לחוף כדי להנות מהשקט, אין לי מושג על מה אתה מדבר, זה היה החוף הכי מבולגן ורועש בכנרת, מה שאהבת זה להגיע עם הג'יפ לקו המים...
מכיוון שאני בטוח שהמטרה שלך חיובית וגם אני נהנה להגיע עם הרכב לקו המים, אשמח לתת לך אופציה חלופית בהודעה פרטית
לחוף יפה הרבה יותר ואפילו שקט.
יפתח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יפתח
לראשון שכתב שהוא אהב להגיע לחוף כדי להנות מהשקט, אין לי מושג על מה אתה מדבר, זה היה החוף הכי מבולגן ורועש בכנרת, מה שאהבת זה להגיע עם הג'יפ לקו המים...
מכיוון שאני בטוח שהמטרה שלך חיובית וגם אני נהנה להגיע עם הרכב לקו המים, אשמח לתת לך אופציה חלופית בהודעה פרטית
לחוף יפה הרבה יותר ואפילו שקט.
יפתח
שלום יפתח
אני בהחלט בצורה הכי ברורה נגד ירידת כלי רכב מכל סוג לקו המים - קו המים היום הוא בעצם כמה עשרות מטרים בתוך האגם וכמו כולם אני מצפה ליום שהכנרת תחדש ימיה כקדם
אם אני מבין נכון אתה גר באזור ולכן צורת ההסתכלות שלנו שונה ואני הסביר - אתה מגיע לכנרת כדי להתרחץ להתקרר קצת וכדי לגלוש וזה אחלה בשבילך מספיק מגרש חניה וגישה לחוף או אפילו לחנות בשוליים לכמה שעות אחרי שעה שעתיים שלוש אתה נכנס לרכב וחוזר הביתה
להבדיל ממך יש עוד "כמה " שרוצים להגיע לכנרת ולהנות תאמין או לא גם מהדרום ומהמרכז ,
אני למשל מגיע מאזור ירושלים אני לא יכול לנסוע עם המשפחה שעתיים וחצי להשתכשך שעה ולחזור ,עד היום היו חופים שיכולת להגיע להקים אוהל (לא על קו המים ) להעביר יום יומיים בכיף ולחזור , כל הסיפור הזה של מניעת הגישה לקו המים הוא הונאה הרי את המחסום יכלו לשים סביב השטח שאסור לכניסת כלי רכב ומישהו בחר פשוט לחסום כל גישה גם לשטח שמותר לכניסת רכבים ולקמפינג.
תנסה לדמיין את התרחיש הבא:
מישהו מחליט לבטל את כל חניוני הלילה בנגב, להניח מעקות בטיחות משני צידי כל השבילים ומצד שני להשאיר כמה בתי הארחה במחירים מופקעים- תחשוב מה זה היה עושה לתיירות בנגב- רק מי שמכניס כסף מוזמן לטייל ומי שרוצה לטייל עם המשפחה והוא לא עשיר שיישב בבית
כמו שכבר אמרתי קודם אין לי שום בעיה לא ליהיות צמוד למים מה שכן אני חייב את האוטו לידי כבר יצא שפרצו לי את האוטו בשביל גזיה !!!! זה הדבר היחיד שגנבו למזלי ואני נוסע בדרך כלל באמצע שבוע לא בחגים ולא בחופשים לכן היה שקט ונחמד אבל עכשיו לצערי גם זה לא אפשרי וזה ממש מתסכל :( פשוט חבל
יש חוף שפתוח בכנרת שאפשר להגיע איתו עד המים
אתה עובר את המג'רסה יהיה פתח של גדר בצד ימין
לוקח שמאלה (יהיה עץ צד שמאל) נוסע בין מטעים ואתה מגיע עד המים
כבר קרוב ל-3 שנים אנחנו מגיעים לשם פנינה של חוף שקט
היינו לא מזמן ונהיו שם הרבה אנשים במיוחד אפנועי ים
תנצלו אותו כי עוד מעט הוא בטח יסגר
שבת שלום
לפי מה שאתה אומר גם החוף הזה מחוק אני בא להרגע ולהנות לא לשבת להקשיב לאופנועי ים :( מתי ואם בכלל יחזירו את הכינרת לעם אני לא יודע מה שבטוח שבינתיים אני ימלא בריכת פלסטיק בבית :evil::evil::evil:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bizon
מתי ואם בכלל יחזירו את הכינרת לעם אני לא יודע מה שבטוח שבינתיים אני ימלא בריכת פלסטיק בבית :evil::evil::evil:
תגדיר " עם" לקחו חופים ששירתו מאות אלפים כל שנה שגרמו אושר ל " עם " שהיוו יעד לחופשה נעימה וזולה לחלק גדול מה"עם" מהמרכז ומהדרום ונתנו אותם ל"עמים " אחרים לרוכבי אופניים למשל שחייבים הרי לרכב דווקא סביב הכנרת מהצד שקרוב לחוף והם לא יכולים לעשות את זה כשיש רכבים בסביבה מפני שכולם מנסים להרוג אותם , או לשודדי החופים ושולחיהם שרואים איך המוני ישראל נהנים צוחקים ומאושרים והם לא מרוויחים מזה שקל בלי לעבוד
כל אחד מגדיר "עם" אחרת ולא הרוב קובע אלא כל דאלים גבר
לפי דעתי להפוך את הכינרת לשמורה מסודרת בתשלום סימלי כמובן שמטרת התשלום הוא אחזקה שוטפת ושימור האגם והחיים בו כמו כן להקצות חופים מסויימים לרכבים ג'יפים קארוונים וכד כמובן שיהיה צורך בפקח לכל חוף אבל זאת רק פנטזיה נקווה שיתממש
מור