תגובה להודעה: מודל הצתה לוויליס 62
את זה שהמנוע מנפח אני יודע
את זה שאני יכול לחייות אם זה אני יודע (לא בא לי)
השאלה אם זה נובע מראש מנוע או מבלוק
אם אני עומד לפני שיפוץ מלא או רק שיפוץ של ראש.!?
רק לצורך טסט אני יעבור ככה או לא..?
המנוע מאוד מאוד חלש אין לו כוח לזוז בכלל
שיפוץ מנוע מעלה בצורה דרסטית את הכוח או שאין מה לצפות לכוח.?
אני לא מכיר את המנוע הזה ולא יודע למה לצפות ממנו
אם להשוות ל8 שלי אז המנוע פה ממש סובל מחלוש'ס
אבל אם ככה זה אמור להיות אז חצי נחמה..!
מנוע לא מנפח בגלל ראש . יכול לפעמים לאכול שמן בגלל ראש . אבל לא להוריד קומפרסיה לאגן השמן .
כאשר יש לך דחיסה באגן השמן זה טבעות בוכנה \ בוכנות \ בדרך כלל שיפוץ מנוע .
יש מצב שיש פריצה בסתם הראש לכיוון מעבר שמן חוזר ואז המנוע ינפח בגלל הראש .
אבל עד כמה שאני זוכר את מבנה ראש המנוע ומיקום מעברי השמן האפשרות הזאת לא קיימת עבורך .
כללית המנוע הזה תמיד היה חלש .
אין מה להשוות למנועים החדשים .
סוד המנוע הזה הוא במבנה על ריבועי שיש לו ( מהלך טלטל ארוך ביותר ביחס לקוטר הבוכנה ) .
מה שמאפשר מומנט יותר גבוה בסל"ד נמוך .
מלא שמן וסע לשלום ;)
איציק
תוריד ראש ותראה את מצב הצילנדרים. להוריד ראש מהמנוע הזה זה קל. על תישכח להוריד את הקרבורטור כי מיתחת לקרבורטור יש עוד בורג שמחזיק את הראש..עם יש מדרגה . אז איין לך ברירה . לםרק את המנוע ולישלוח לחריטה. השאלה היא כמה אוור סייס המנוע הזה. בכול אופן . ניתן להשחיל סליבים. . .אני בימקומך הייתי שוקל להרכיב מנוע 6 צילנדר. של גיפ. או של ויליס . יש כאיילו מנועים חדשים מהימחים.. או שתשים שמן דבש.. . ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אברמלה
תוריד ראש ותראה את מצב הצילנדרים. להוריד ראש מהמנוע הזה זה קל. על תישכח להוריד את הקרבורטור כי מיתחת לקרבורטור יש עוד בורג שמחזיק את הראש..עם יש מדרגה . אז איין לך ברירה . לםרק את המנוע ולישלוח לחריטה. השאלה היא כמה אוור סייס המנוע הזה. בכול אופן . ניתן להשחיל סליבים. . .אני בימקומך הייתי שוקל להרכיב מנוע 6 צילנדר. של גיפ. או של ויליס . יש כאיילו מנועים חדשים מהימחים.. או שתשים שמן דבש.. . ..
מנוע 6 צילינדר לא בא בחשבון . הכנפיים קצרות מידי . וגם לא נראה לי שחוקי לעשות את זה.
טמיר חמוד באת לביקור. הראתי לך פחות או יותר איפה אתה עומד.לדעתי לפחות רינגים לגרים המנוע שלך זקוק. אם צריך עזרה אני כאן. לעזור לך בשיפוץ:) תפתח ראש תוריד קרטר תראה מצב בוכנות שים בוכנות בגובה אחד. מלא נפט ותראה תוך כמה זמן נעלם הנפט.:)