תגובה להודעה: התלבטות לגבי רכב שטח קצר
למה עצבים ? ...
מבלי לתפוס צד ואני לא בא להגן על סער,
אבל לאתר קוראים "ג'יפ"ולוג ... ולא טויוטלוג.
וכן, ג'יפ יש רק אחד, מה לעשות :)
לגבי ההצעה של סער, אני חושב שמה שנוח לי או לך או לסער לא חייב להיות נוח לכותב ולכן מאד כדאי לו שינסה בעצמו.
סיבוב על 3 רכבים יתן לו הרבה יותר יכולת החלטה מאשר קריאה של דעה אישית שלי או שלך של מישהו אחר.
וטראנו, בעיקר עם מנוע סולר, זאת בחירה מעולה שאני ממליץ עליה בשתי ידיים. בעיקר מתוך נסיון אישי יום יומי :)
מה גם שמול הפג'רו הוא יתן אוטו יותר חדש והרבה יותר שמור כשאת הנעילה המקורית של הפג'רו הוא כניראה לא צריך לפי מה שהוא כותב, מול הטרופר הוא פחות אטרקטיבי אם מתעלמים מנושא מנועי הדיזל הנוראיים והבעיתייםשבאו בטרופר דיזל של השנים 98-04 ששומר נפשו וכספו ירחק מהם כמו ממחלה ממארת.
קראתי את כל השירשור, ולא הבנתי למי יש זנגילה יותר גדולה???
עכשיו ברצינות , אתה מעוניין ברכב עם פוזה לכן אני ממליץ לך לקנות ויטרה קבריולט.
לא תאמין איך הצעצוע הזה מושך צומת לב.
יתרונות : הרכב לא שביר לחלוטין , חוץ מביצה קדמית כאשר היה לא נעולה , אחרי נעילה לא ניתן לשבור אותה.
המנוע של בלנו אין מה שמתקלקל, כמו כל פרייבט חלקים זולים מאוד במנוע.
אין צורך במיגונים סוזוקי בנו את הרכב משוריין( לי אין מיגונים אני שובר ג׳יפים ולויטרה לא קורה כלום)
שיפורים לרכב שיהפכו אותו למפלצת, אתה תגמור ב׳ עד 20000 לעומת רכבים אחרים שמגיעים ל 50000 ויותר.
יש עוד מלא נגמר לי הכוח .
חסרונות רכב קטן לטיולים גדולים עד 2 אנשים .
אישור לצמיגי 31 קשה עד בלתי אפשרי גם בקומבינות להביא.
חיסרון קשה מאוד מכשירי תנועה ממש גנבים תפוח משולש עולה 500₪ בערך .
זהו מבחנתי ואם ויטרה אפילו ארוכה נראת לי פצצה רק שאין לא קבריולט.
נ.ב׳ המחיר של הרכב ישאר גבוה לעד בגלל הקבריולט.
נ.ב׳ נוסף יכולות שטח אחרי שיפורים היא לו מביישת שום מפלצת בשטח ולזה יש לי קבלות.
אז אתה אומר שהזנגביל שלך הכי גדול :) ??
לא לי אין את הזנגילה הכי ענקית כאן אבל מכובדת מאודדדד!!!!
דבר נוסף יש לי את הויטרה 3 שנים ,מהיום הראשון אני מחפש אלטרנטיבה נוספת. בנתים לא מצאתי ,אם היה לי תא מטען מאחורה, לעולם לא הייתי מחליף את הצעצוע שלי....
תכלס גם לטראנו אין תא מטען
בשביל זה קניתי גגון.
טעות נפוצה שחושבים שלרכבים הגדולים יש מקום. זה נכון רק לארוכים. היחיד הקצר עם תא מטען מכובד הוא הטרופר. למיצובישי ולניסן אין כלום. קדחת ...
שלום לכולם, ותודה לתום ויניב על ההתייחסות, אבל השרשור הזה הוא מלפני חצי שנה בערך... אחרי בדיקה של כל שלושת הדגמים המדוברים (טראנו, פאג'רו וטרופר) והרבה שעות קריאה בפורומים השונים, בסופו של דבר קניתי טרופר בנזין קצר שנת 2000, ובינתיים אני מאוד מרוצה ממנו (טפו טפו טפו), ובגלל שהעבודה קרובה לבית גם הוצאות הדלק לא בשמיים.
אז שוב תודה לכל מי שענה - גם אז וגם עכשיו - ואולי השליפה של השרשור הזה מהארכיון תעזור גם למתלבטים חדשים.
נתראה בשטח,
לירז
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mi88
ושמתי בולמים מונרו.
משה
באמת לא הבנתי,
אתה מתגאה ששילמת כסף על מונרו?
או אולי....ושמתי בולמים מונרו כי...........(מלא את החסר)
מה בדיוק הנקודה?
לא תוקף, רק מנסה להבין.