תגובה להודעה: נמאס מטנק הדלק הקטן בג'ימני..(מחפש רעיונות למיקום ג'ריקן דלק ברכב, כותר
תגובה להודעה: נמאס מטנק הדלק הקטן בג'ימני..(מחפש רעיונות למיקום ג'ריקן דלק ברכב, כותר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
זה יותר גדול מהגימיני ;) חהחהחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
עכשיו תספר לי על הקישור המעניין הזה.
בנוי במיוחד לתלייה על הגגונצ'יק של הג'ימני, עם רצועות הקשירה הייעודיות.
הבקבוק דלק ליטר וחצי/ שלושה ליטרים, יכנס בדיוק לתוכו.
(ועכשיו נחשוב על למשל 4 מוצרים כאלה שייקשרו לגגון)
מי אוהב אותך תגיד לי מי?????????? מי גאון של matokik מי??????
כבר אמרתי לכם בעבר שאני אוהב להתייעץ איתכם כי יש לכם מוח קרימינלי וממציא, אתם תמיד עוזרים תמיד נחמדים, אחלה אנשים.
חג שמח
תבורכו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matokik
עכשיו תספר לי על הקישור המעניין הזה.
בנוי במיוחד לתלייה על הגגונצ'יק של הג'ימני, עם רצועות הקשירה הייעודיות.
הבקבוק דלק ליטר וחצי/ שלושה ליטרים, יכנס בדיוק לתוכו.
(ועכשיו נחשוב על למשל 4 מוצרים כאלה שייקשרו לגגון)
מי אוהב אותך תגיד לי מי?????????? מי גאון של matokik מי??????
כבר אמרתי לכם בעבר שאני אוהב להתייעץ איתכם כי יש לכם מוח קרימינלי וממציא, אתם תמיד עוזרים תמיד נחמדים, אחלה אנשים.
חג שמח
תבורכו.
אולי בגלל שאני אמרוקאי, או בגלל שיש לי בעיה בהבנת הנקרא,
אבל....אולי אתה מוכן לתרגם לי לעיברית ולהסביר מה אתה מנסה להגיד?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dkrauss
נראה קצת מפחיד הנושא של מיכל דלק על הגלגל הרזרבי
כמו שמישהו כתב אם יכנסו בך מאחור לא משנה כמה ממוגן זה יהיה זה נראה לי מסוכן
אני ממליץ לקנות מיכל דלק יעודי של 10 ליטר יש כאלה מפלסטיק
להשכיב על הגגון עם יש או לשים בתוך הגיפ וברגע שמתפנה מקום במיכל הדלק לרוקן אותו לתוכו
ונגמר הסיפור
גם ככה יש בגימיני מספיק מקום לדלק ליומים טיול בשטח בדרך כלל
לא הייתי שם מיכל דלק בתוך הרכב, כמה שמיכל יהיה אטום עדיין יהיה ריח של דלק ואם את מעשן בתוך הרכב זה מסוכן.
המקום העדיף לדעתי הוא מיכל שטוח על הגגון.
http://www.seaspeed.co.il/index.php?...=170&task=view
בסוף העמוד בצד ימין יש שני מיכלי דלק, אחד ג'ריקן פשוט לא שטוח עם פיה והשני מיכל שטוח, 22 ליטר ב 299 ש"ח
צריך לראות אותו במציאות אבל נראה לי מתאים לגג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
לא הייתי שם מיכל דלק בתוך הרכב, כמה שמיכל יהיה אטום עדיין יהיה ריח של דלק ואם את מעשן בתוך הרכב זה מסוכן.
המקום העדיף לדעתי הוא מיכל שטוח על הגגון.
אני נסעתי שנים עם מיכל 5 ליטר מפלסטיק ברכב , שום ריח, גם בימים החמים ביותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
אוקי צדיק עכשיו תעזור לי?
לא מצאתי בשום מקום איפה ניתן להזמין את המוצרים או לשאול שאלות.
אינני יודע ממה עשויים המוצרים (קצת משנה אם מפלסטיק קשיח או שאולי ממתכת)
כמה עולה המשלוח אליי הביתה? האם יש מקומות קרובים יותר או קרובים פחות לביתי שבדרום? מה משקלם?
המיכלים נראים לי כמתאימים מאוד לצרכיי ולג'ימני (כך אני מקווה)
מאין יבוא עזרי........?
חבוב, תתחיל לפתוח עיניים רגע לפני שאתה מקליד -
כתובתנו: רחוב הירדן 27 מושב טל-שחר, שירות לקוחות והזמנות: 08-9349471 , 08-9350022. שעות פתיחה: ב'-ה' בין השעות 9:00-17:00, יום ו' 9:00-14:30. ימי א' ושבת - החנות סגורה.
את הפרטים האלה לקחתי מהלינק עצמו בראש הדף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
חבוב, תתחיל לפתוח עיניים רגע לפני שאתה מקליד -
כתובתנו: רחוב הירדן 27 מושב טל-שחר, שירות לקוחות והזמנות: 08-9349471 , 08-9350022. שעות פתיחה: ב'-ה' בין השעות 9:00-17:00, יום ו' 9:00-14:30. ימי א' ושבת - החנות סגורה.
את הפרטים האלה לקחתי מהלינק עצמו בראש הדף.
ראיתי את כל זה, ובכל זאת אני שואל על משהו אחר:
בקישור עצמו יש רק את התמונה, אולי אני עיוור, אבל את הפרטים על המוצר עצמו יש או אין שם?
בטח שקל לקחת את הפון ולשאול, אבל ברגע זה? עכשיו? מחר בבוקר כן, אני מתכוון לקבלת הפרטים ברגע זה, זה כתוב שם איפשהו?
מצחיק אחד......
סבלנות חבוב, הם יהיו שם מחר, מה יותר טוב מזה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
סבלנות חבוב, הם יהיו שם מחר, מה יותר טוב מזה ?
לא יהיו שם מחר.
כתבתי להם ואולי הם לא הספיקו לענות, זה כן, מסכים.
אני התכוונתי האם הפרטים על המוצר המדובר הינם שם כרגע והם אינם.
מחר נורא קל, מרימים הפון ושואלים את כל השאלות, אם ימצא חן, מוסרים פרטים וקונים על המקום.