וזה לא פעם ראשונה ששמעתי את זה, וזה בסדר אני רגוע.ציטוט:
נכתב במקור על ידי itayhi
השאלה היא, למרות שאני נהג זהיר אני מגיע מפריווט אז כמה קשה יהיה להתרגל לצמיגי שטח מלא?
ומה עם הרעש שהוא מוציא? האם זה משהו נסבל?
Printable View
וזה לא פעם ראשונה ששמעתי את זה, וזה בסדר אני רגוע.ציטוט:
נכתב במקור על ידי itayhi
השאלה היא, למרות שאני נהג זהיר אני מגיע מפריווט אז כמה קשה יהיה להתרגל לצמיגי שטח מלא?
ומה עם הרעש שהוא מוציא? האם זה משהו נסבל?
הרעש? כל הסמוראי שלך יקרקש לך כמו נבלה. הצמיג לא יזיז לך... הרעש לא נורא בכלל. ממש לא. לדעתי הוא גם די נחמד, אבל מצד שני אני גם מאוהב ברעש של הנעילה. בקיצור, אני משונה.
תגיד לי, אתה עובר מפריווט לג'יפ והצמיגים זה מה שמדאיג אותך? לא מרכז הכובד? לא שדה הראיה וזוית הראיה השונות? לא התנהגות שונה לחלוטין של הרכב?
אתה עובר לעולם אחר. אין דין ג'יפ כדין פריווט בנהיגה או בהתנהגות. לא הצמיג עושה לך את ההבדלים העיקרים בתחילה, אלא כל המכלולים גם יחד. בהתחשב בכל השינויים, אתה תהיה חייב לנהוג באיטיות (חוץ מזה שסמוראי זה לא בדיוק סובארו אימפרזה) כדי להתרגל לאוטו. הצמיג יהיה רק עוד חלק קטן במשוואה ארוכה.
צמיג שטח חדש (שים לב, זה כולל גם חדש וגם מודרני - בדיוק מה שאתה תקנה ממילא) הוא בעל אחיזה סבירה בהחלט בכביש רטוב. צמיג משומש יהיה בעל אחיזה סבירה ורק צמיג כמו מה שאיתי מדבר עליו - ישן, סדוק וגמור מבחינת מצב הגומי (גם אם עוד יש קוביות) - יהיה בעל אחיזה זוועתית. אבל נסיעה על כזה צמיג בכל מקרה איננה מעשה חכם - הצמיג במצב רע, גם צמיג כביש כזה יהיה שווה לת**. לא נוהגים על דברים כאלו. אם הוא היה במצב סביר, לא הייתה בעיה. ושלך יהיו חדשים, שזה הרבה יותר טוב מ"סביר".
אוקיי שיכנעת אותי MT אני בא :twisted:
וזה בסדר ההיסטוריה שלי היא ג'יפים פרייואט וחזרה לג'יפ אני יודע למה אני נכנס...
פשוט לא היה לי ניסיון בכמויות כמו שלכם, וגם לא עם צמיגי שטח וכ'ו יותר בסגנון של ויטרה סטוקית לגמרי, ושבועיים בערך על סופה של חבר שהיה בחו"ל, ופה ושם על רכבי כבישביל יפנים מלוקקים. לא הייתה לי בעיה באף אחד מהרכבים.
לא צריך לדאוג :D