תגובה להודעה: דו"ח חניה לרכב עם ברזנט - קיים או לא קיים.. ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
השרשור הזה מגעיל!
יש חוק, לפיו כל המדינה צריכה לשלם. אבל אנחנו הג'יפאים החכמים והמנומסים לא כפופים לא כי יש לנו דרך להתחמק ממנו...
ואל תענו לי בסגנון "ברלי" ידוע ש-כוסאומו המדינה הזו שאין בה מקומות חנייה והכל יקר ושונאים את האזרח... זה נכון אבל הפעם אין שום קשר!
אני חושב שאם כל המדינה מחוייבת לשלם 5 שקל לחנייה אז לא ייקרה כלום אם גם אתם תשלמו!
תחשבו על זה...
ראשית, למה מגעיל?
נשאלה שאלה לגיטימית איך החוק מתייחס לרכב פתוח. אם הוא פטור מאגרת חנייה או לא. אנשים רק רצו תשובה. אין לך תשובה לעניין אז שתוק.
שנית, למה אתה מכניס לי מילים לפה ומייחס לי סגנון של שוק? הרי דעתנו על העניין הזה זהה.
שתה כוס מים ותירגע, ואחר כך לך לדף הראשון של השרשור ותמצא את תגובתי. ואני מרשה לעצמי לצטט את עצמי - "חנה כחוק וחסוך לעצמך בלבולי שכל". אני עומד מאחורי המשפט הזה בין אם זה עולה 5 שקלים ובין אם 50.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ראשית, למה מגעיל?
נשאלה שאלה לגיטימית איך החוק מתייחס לרכב פתוח. אם הוא פטור מאגרת חנייה או לא. אנשים רק רצו תשובה. אין לך תשובה לעניין אז שתוק.
שנית, למה אתה מכניס לי מילים לפה ומייחס לי סגנון של שוק? הרי דעתנו על העניין הזה זהה.
שתה כוס מים ותירגע, ואחר כך לך לדף הראשון של השרשור ותמצא את תגובתי. ואני מרשה לעצמי לצטט את עצמי - "חנה כחוק וחסוך לעצמך בלבולי שכל". אני עומד מאחורי המשפט הזה בין אם זה עולה 5 שקלים ובין אם 50.
דרור דרור, קודם כל קבל את התנצלותי. למה? כי נראה לי שנפגעת ממשהו שכתבתי. חשבתי לתומי שהמסר יהיה ברור, והשימוש (הציני) בשם שלך היה רק כדי להדגיש שאני לא מדבר על המדינה ומה שלא תקין בה אלא על משהו אחר (כפי שהבהרתי בהודעה הקודמת).
מכיוון שרובנו (וזה כולל אותי) באותה דעה לגבי הרבה דברים מחורבנים במדינה ואתה נוהג לא פעם לכתוב על כך ארוכות, הרשיתי לעצמי להשתמש בשם שלך כדי להדגיש על מה אני לא מדבר בתגובה שלי.
אני מתנצל על השימוש המיותר בשם שלך. קיוויתי שזה יתקבל בחיוך. (כנראה שהייתי צריך להוסיף את זה :wink:)
ומכיוון שכמנהל ביקשת ממני לשתוק בנוגע לשרשור הזה אז כך אעשה.
יום טוב
עכשיו אתה גורר אותי להתנצלות. סליחה.
אוי שני קושקושים,
אתם ממש חמודים ככה.
איכס! דביק!
תפסיקו עם זה, דווקה החזקתי מכם :twisted:
אני מתחיל להצטער שפתחתי את השרשור הזה...
תשובה חד משמעית - אין...
מה שכן מעצבן בחניה ת"א זה שאין מדחנים ואם אין לך סלופארק או איזיפארק צריך להתחיל לחפש פיצוציה שמוכרת את הכרטיסי גירוד המעצבנים האלו, שעולים 7 שקל לשעה.
יכול להיות שדו"ח שקיבלתי בחדרה לפני 5 חודשים ולא הגיע אלי מעולם הביתה בצורת מכתב בוטל ולא נשלח בגלל שראו בצילום שמדובר על רכב פתוח או שסתם ניצלתי בגלל עקימות המערכת?
אסף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
תשובה חד משמעית - אין...
מה שכן מעצבן בחניה ת"א זה שאין מדחנים ואם אין לך סלופארק או איזיפארק צריך להתחיל לחפש פיצוציה שמוכרת את הכרטיסי גירוד המעצבנים האלו, שעולים 7 שקל לשעה.
יכול להיות שדו"ח שקיבלתי בחדרה לפני 5 חודשים ולא הגיע אלי מעולם הביתה בצורת מכתב בוטל ולא נשלח בגלל שראו בצילום שמדובר על רכב פתוח או שסתם ניצלתי בגלל עקימות המערכת?
אסף
יכול להיות, אבל תבדוק תעניין לפני שתשכח לכמה שנים ותגלה מה זה כפל דוחות :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
תשובה חד משמעית - אין...
אסף
אף אחד לא מבטיח לך שניצלת. כבר קרה שדוחות הגיעו 8 חודשים אחריי, וקרה שהם הגיעו עם כפל קנס למרות שאף אחד לא טרח לשלוח את הדו"ח הראשון.
הכלל הראשון בדו"חות חניה זה לא לשלם ולחכות שיגיע בדואר.. לא הגיע בדואר? הם צריכים להוכיח שהם שלחו..