אפילו לא יהודי ? .. חחח שומו שמיים !!!
קרעת אותי.
אל תתעצבן, יש כאלו שלא מבינים מה זה רכב שטח וחושבים שהם קונים מזדה ליסינג
הם חייבים ללמוד לבד.
אולי הוא אחד כזה.
Printable View
אפילו לא יהודי ? .. חחח שומו שמיים !!!
קרעת אותי.
אל תתעצבן, יש כאלו שלא מבינים מה זה רכב שטח וחושבים שהם קונים מזדה ליסינג
הם חייבים ללמוד לבד.
אולי הוא אחד כזה.
SOS אני לא מבין מה אתה מתעצבן סה"כ שאלתי לגבי דגם של הרכב למי שיודע כדי לדעת מה המחירון שלו בכללי...
אם אני אומר לך שאני רוצה 2000 מעל המחירון של הרכב אתה לא תבדוק מה המחירון של הרכב ומה הדגם??? אם אומר לך 50K אתה תאמין לי מבלי לבדוק???
לפי מה שאתה אומר לא חשוב לך לדעת מה הדגם של הרכב שאתה קונה העיקר שהוא מצא חן בעינייך...מה אגיד לך..חכם מצדך..
שיהיה אחלה של שבוע לכוווולם..:cool:
חבוב ...
מי שקונה רכב שטח לפי המחיר / סחירות ... מגיע לו :)
הוא עוד ילמד.
רכב שטח קונים מהלב. ככה זה.
שבוע טוב אובד דרך
גיפים לא קונים במחירון בגלל שרובם משופרים והכי חשוב יש להם נשמה.
אני מרגיש קצת מושפל מצאת גיפ ברזנט מודל 99 ב37000שח וכל ההתעסקות שלך
2000שח משתמע מכך שהגיפ תקין לחלוטין ויש לה נשמה משל עצמה.
אני שואל מי פראייר פה הקונה או המוכר או שניהם.
לי היתה נדלקת מנורה מחיר לא הגיוני.
לי יש מודל 2000 פתוח גם 100000שח לא אמכור אותה.
שאלת את עצמך למה אתה מחפש גיפ.או למה אתה מתמקד בפגרו .
אילן
עבודות עפר ופיתוח
זה כשאני לא מתעצבן ...
מה שאני מנסה לומר לך ואתה לא מצליח להבין זה ש 2000 ש"ח בקניית הרכב, זה לא משהו שבגללו קונים, או לא קונים.
אתה, אם לא הבנת עד עכשו נכנס לנישה, לא זולה ובטח לא כלכלית. אם תסתכל על כל הגולשים פה, ןתסקור את כולם, אף אחד לא קנה רכב שטח כי זה יותר זול לו במשהו. . . .
אלא בגלל שבא לו, לנסוע ברכב 4X4 בגלל סיבה כזאת או אחרת.
אחד בגלל אהבת הארץ, אחר בגלל האתגר ושלישי בגלל שהוא אוהב לטפל על המדרכה ופאדיחה לטפל בפיאט פונטו , אז עדיף פג'רו 99 עם ברזנט.
אז מה שאני אומר זה, שאם האוטו במצב טוב, ומצא חן בעיניך והמוכר לא נראה לך נוכל, והמחיר מתאים לך לכיס - תקנה.
אם לא , אל תקנה ותעבור הלאה ... ממש כמו בפרסומת של loveme ... אם יש קליק ממשיכים אם אין עוברים הלאה.
וגם אם נפלת, לא סוף העולם, תלמד שכמו שאתה היית פראייר / חסר ידע / לומד, יבואו אחריך עוד כמה ...
אז תמכור ותמצא משהו אחר טוב יותר, עם [ קצת ] יותר נסיון וידע שתצבור במשך הזמן !!
ואל תפגע מתשובות הגולשים [ כמוני] כמאמר הפתגם : "לא כל מי שמחרבן עליך בא להזיק לך, ולא כל מי שמוציא אותך מהחרא בא לעזור לך"
שיהיה לך בהצלחה , ורק טוב !
אהלן חברים ערב טוב..
רציתי להודות לכולם על העזרה, קניתי רכב סוף סוף. פאג'רו 99 דיזל 2500 עם גג הברזנט..
לקח קצת זמן,בדיקות והרבה כאב ראש אבל סוף סוף מצאתי..ואני חייב להגיד שאני מת על הצורה שלו..פשוט בונבון..
אז שוב תודה ואני בטח עוד אשגע אתכם לגבי שיפורים לאוטו..:rolleyes:
..דילן..
ערב טוב
בהצלחה
אילן
עבודות עפר ופיתוח
תתחדש , וסע בדרכים טובות ...:D