נכתב במקור על ידי
GodsFather
ג'נקי. את ההודאה (מלשון להודות) שיש בעיית רעידות בג'ימני היו צריכים להוציא בכוח ממכשירי תנועה ומהיצרן וגם עכשיו זה עדיין סודי ביותר ורק מי שיודע על הבעיה הרשמית יודע שצריך גם לטפל בה. אז מה גורם לך לחשוב שבענייני גיר הם יודו במשהו ?
ושוב, יש קהל יעד ויש קהל יעד. כרגע, ג'ימני הולך והופך להיות הסמוראי החדש - ג'יפ לצעירים / ג'יפ לדלי תקציב. בעבר הג'ימני היה יותר "רכב שטח סקסי לאישה הצפון תל אביבית".
אז לאישה זה לא משנה כי היא גם ככה משלבת רק בשביל להכנס לחניה. היא גם מאמינה לסמסים שהיא מקבלת מהמוסכניק שלה שהגיע הזמן לטיפול תקופתי, אפילו שהרכב שלה לא עשה חצי מקילומטרז' הנחוץ לכך. היא גם מודה לו על כך.
ולצעירים זה משנה כי הגיר הולך לפח אחרי יום במשלט 21, אז עכשיו הם משפרים את הרכבים שבעבר לא היו צריכים שיפור.
בין לבין, יש את אלה ששואלים למה צריך לשפר והאם מישהו בחן את השינוי הזה לעומק.
נ.ב. עדיין לא פרסמת מי הדמות הרשמית. ואני אומר לך שעד לא מזמן עבדתי במכשירי תנועה ולכן אני שואל כדי לדעת אם אכן דיברת עם מישהו שמבין עניין או רק עם דמות-קש שנועדה לנפנף לקוחות מודאגים.
אגב, אם מחר אתה צולה את הגיר, אתה יכול לפנות לאותו "נציג רשמי" ולבקש תיקון על חשבונו כי הוא טעה ? אני בספק. כי הוא גם לא נתן לך את ההודאה הזו בכתב, נכון ? אז אולי דבריו הוצאו מהקשרם?
סטוקהולם זה לא רק עיר בשבדיה :)