תגובה להודעה: מחפש מדריך - גיאולוג
נחל נקרות (לינה), שלוחת צלמון, נחל צין עליון,
נדב המשמעות היא עלית המרזבה שזה קשה שבעתיים מירידת המצלעות,
וגם משיכה שם זה סיכון מיותר.
בכל מקרה, ללא הבנה מינימלית בגיאולוגיה, נראה לי שיותר נכון בסיפור המכתשים,
ולבטח פחות נורא בעבירות, לנוע מסהרונים למעלה נוח - טרייפה ולצלמון להמשך.
נ.ב
אם תבחר לבצע (למוסיקה של משימה בלתי אפשרית), תוכל לישון בארדון הנפלא,
במקום נקרות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אדר_ק
נדב המשמעות היא עלית המרזבה שזה קשה שבעתיים מירידת המצלעות, וגם משיכה שם זה סיכון מיותר.
את המרזבה עליתי לפני שנה בערך עם הויטארה הקודמת בלי שום דרמות מיוחדות (בלי נעילות או הגבהה חריגה). חוצמזה, ראיתי אותך עולה בשבילי האש, קטן עליך ...
בנחל גלד יש מקום שמכונה "אצבע אלוהים", ויש לו חלק בסיפור הגיאולוגי. כדי להגיע לשם יש לטפס רגלית מהחניון ולכן עדיף לישון במקום ולצאת רגלית עם שחר, או אפילו בליל ירח (זו לא שמורת טבע, אז מותר), פשוט כי אח"כ נהיה חם מדי ...
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זרקו
ERAN
יש לך רעיון טוב.
אתה מסוגל להרים את הטיול שהציע נדב בסופש של ה-12- יש לך זוג שמצטרף (לאשתי יום הולדת ב 12 והמטאורים זה הזיקוקים על העוגה שלה....).
מוכן לעזור לארגן טיול מיום חמישי עד שבת בצהריים.
אז מי בפנים?
נועם
גיליתי \ נזכרתי שבשישי אנחנו אמורים להיות בבוקר במרכז - אז לצערי כפי הנראה ירדתי שהנושא...
אולי משהו ישתנה - אם כן העדכן.
יונתן - התשלום הוא עבור ההדרכה הספציפית - לא עבור השהיה בחניון \ המסיבה וכדומה....
לגבי השרותים - אין לי מושג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בנחל גלד יש מקום שמכונה "אצבע אלוהים", ויש לו חלק בסיפור הגיאולוגי. כדי להגיע לשם יש לטפס רגלית מהחניון ולכן עדיף לישון במקום ולצאת רגלית עם שחר, או אפילו בליל ירח (זו לא שמורת טבע, אז מותר), פשוט כי אח"כ נהיה חם מדי ...
אדר העיר לי כי זו כן שמורת טבע, הסימון במפה הטעה אותי והוא מן הסתם צודק ... תשכחו מטיול לילי במקום ...
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eran4x4
יונתן - התשלום הוא עבור ההדרכה הספציפית - לא עבור השהיה בחניון \ המסיבה וכדומה....
זה לא ממש ברור מההזמנה, שלפיה אתה משלם עבור הכניסה.
ומה לגבי המסיבה? בהזמנה בכלל לא מדובר על זה. מאיפה המידע על כך?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
זה לא ממש ברור מההזמנה, שלפיה אתה משלם עבור הכניסה.
ומה לגבי המסיבה? בהזמנה בכלל לא מדובר על זה. מאיפה המידע על כך?
אני לא מכיר את הארוע אבל מהבנתי את הכתוב התשלום הוא עבור הכניסה לאיזור,עבור השירותים בו,עבור הסבר("הכרות עם קבוצות השמיים")ועבור אפשרות שימוש בטלסקופ.
בקשר לשירותים-מה הבעיה לשכור שירותים כימיים?
בקשר למסיבה-המסיבה היא מסיבת כובע (סוג של מסיבת טראנס שהמארגנים שלה לא גובים תשלום וכל אחד שם כמה שהוא רוצה)
1 קבצים מצורפים
יונתן - מכאן
http://jeepolog.com/forums/attachmen...1&d=1281065404
אני ממש לא מארגן או קשור לארוע - הגיע אלי הזמנה והעברתי - ממש לא נראה לי שהם הולכים לסגור את החניון....
כל העניין של טרנס בחניון לילה בשמורה מעלה גם אצלי סימן שאלה....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
שיא המטר יהיה ביום חמישי הבא בלילה לקראת 2-3 לפנות בוקר.נדב.
2-3 שבין חמישי לשישי או שבין רביעי לחמישי (קרי 2-3 לפנות בוקר של יום חמישי ? ) זה לא נראה לי ברור לכולם.
לגבי ענייני הרט"ג - יונתן, אין לך שם איש קשר לברר ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
2-3 שבין חמישי לשישי או שבין רביעי לחמישי (קרי 2-3 לפנות בוקר של יום חמישי ? ) זה לא נראה לי ברור לכולם.
בין חמישי לשישי.
טוב התקשרתי לקבל פרטים מיונתן שהולך להעביר את ההרצאה ואין אצלו תשובה,השארתי הודעה,ממתין.
במקביל התקשרתי למארגני המסיבה שם נאמר לי שהמסיבה היא במרחק של 40 ק"מ מהתצפית, והם חושבים שהתשלום בתצפית הוא על ההרצאה שכן יונתן מגיע לשם עם ערכת מצפה נייד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezvitara
במקביל התקשרתי למארגני המסיבה שם נאמר לי שהמסיבה היא במרחק של 40 ק"מ מהתצפית
בקיצור, שיטת הפרסום הזו דואגת לעשות לכולנו סלט...
יש לא רחוק מבורות לוץ בסיס נטוש שמתאים בדיוק לאירועים כאלו. אבל 40 ק"מ? :confused:
זה כמעט להגיע לשדה בוקר... משהו כמו שעה נסיעה בכבישים האלו!
בקיצור, משהו כאן נשמע מאד תמוה.
אני ממליץ לכל מי שמתכוון לרדת, שיידאג לתכנן לעצמו תכנית ב' במידה ויהיה פער בין הפרסומים לבין מה שיש בפועל.
יונתן זה העדכון שראיתי לגבי המסיבה בפיסבוק
שינויים קלים במיקום, מסיבת כובע בנחל חווה (ליד חאן השיירות) ולא בבורות לוץ.. מה שמקל על הגישה.. ולמרות שהלך לנו האוטו... נראה שהולך להיות שמח:)
- הכיוון שלך לשדה בוקר מאוד קרוב למציאות...
כפי הנראה שמסיבות שכאלו ושמורות לא ממש הולכים ביחד...
נחל חווה????????????????
האפשרות היחידה ליד צומת הרוחות.
חמישי בלילה\בה"ד1, נשמע מוזר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
טוב, בזכותכם ישבתי קצת על התחת ואירגנתי מחדש את המסלול וההדרכה בהיקף אנושי יותר (אני מקווה) ...
ניסוי כלים על רטוב:
יציאה מהמרכז ביום חמישי ה- 26 לאוגוסט בסביבות השעה 21:00 ישירות ללינה בבורות לוץ (מי שרוצה יכול לצאת קודם, אני לא יכול ...)
תוואי כללי: מעלה ערוד, נחל רמון, נחל גוונים, הר סהרונים, עין סהרונים, מעלה דקלים, נחל נקרות (לינה), שלוחת צלמון, נחל צין עליון, נחל מדור, מצד/עין ירקעם, ראש מעלה עלי (תצפית), מעלה עקרבים, נחל צין תחתון/ציר המצלעות (בהתאם לרכבים), המכתש הקטן.
יציאה מהשטח עם חשיכה במוצ"ש.
...
נדחה בשלב זה למועד לא ידוע, עד שיוחזר הרכב לכשירות מבצעית לאחר תקלה חוזרת בחיבור הסרן האחורי לשלדה, שגרר אחריו מעיכה של הבולמים האחוריים וצינורות הבלמים האחוריים. הצינורות שודרגו לצינורות פלדה שזורה והותקנו בולמים זמניים בסיוע חברי הפורום, אולם לא ממש מאפשרים נסיעת שטח ... הרכב כשיר בשלב זה לנסיעות מנהלתיות בלבד ...
נדב.