בובו,
אם אתה חושב שאני נותן להם רעיונות אתה תמים,
הם עוד יכולים ללמד אותי הרבה.
ואתה לא צריך אייפון, זה למבוגרים.
אגב, אין כזה דבר כאייפון סיני, טיילנדי וכו.
השם אייפון שייך לשטן הקטן, סטיב ג'ובס
כול מי שמשתמש בו למטרות שיווק של זבל אחר מקומו בכלא.
Printable View
בובו,
אם אתה חושב שאני נותן להם רעיונות אתה תמים,
הם עוד יכולים ללמד אותי הרבה.
ואתה לא צריך אייפון, זה למבוגרים.
אגב, אין כזה דבר כאייפון סיני, טיילנדי וכו.
השם אייפון שייך לשטן הקטן, סטיב ג'ובס
כול מי שמשתמש בו למטרות שיווק של זבל אחר מקומו בכלא.
גיא, TZAGI. קחו את המסחר ביניכם לערוץ ההודעות הפרטיות.
ג'ו, מספיק להתייחס למקום מגוריי בכל תגובה שלי. זה לא רלוונטי.
אסף שואל שאלה ומעלה בעייה אמיתית וחמורה, ובכל התגובות אני שואף לענות תשובות אובייקטיביות שאינן תלויות מקום גיאוגרפי.
אם בא לך להגיב ממקום של אזרח אמריקאי נטול דאגות תחבורה, קדימה, אבל זה לא מקדם את הדיון כל עוד הוא מתייחס לבעיות במדינה אחרת (ישראל), למעט מקרים בהם אנחנו רוצים לאתגר את פקידי משרד התחבורה בלמה שם כן ופה ההיפך.
יש בישראל זכויות אזרח אבל לממשלה יש נטיה להתעלם או לנסות להתעלם מהן, כי לאזרח הקטן אין את הכח לשנות.
כשהגבול נחצה, אזרחי ישראל חייבים לעמוד על זכויותיהם הבסיסיות ולדחוף לשינוי. מדובר כאן במקרה כזה ומעבר.
מצד אחד פותחים את השוק לחלפים לא מקוריים, ומצד שני מקשים על היבוא שאישי ברמה של אישור ייבואן.
זה נוגד את ההגיון הבסיסי ויש לתבוע שינוי בדרך משפטית.
לילה טוב !
ואם זה לא מספיק, חבר אחר עידכן כי לחלק (בטיחותי) שייבא, לא אישר האדון ברדה את הבקשה, ודורש ממנו "אישור המחלקה הטכנית של היבואן על התאמת החלק לרכב". הרכב בייבוא אישי, והיבואן ענה שאינו נותן אישורים או שירות מכל סוג לרכב בייבוא אישי.
מצד אחד, משרד התחבורה דורש להביא אישור מהיבואן. מצד שני, היבואן מודיע חד משמעית שאינו מוכן לתת את השירות הזה. מילכוד.
האם ניתן לחייב את היבואן לתת את השירות? ברגע שמשרד ממשלתי דורש אישור מהיבואן ורק ממנו, האם לגיטימי שיסרב?
האם ניתן לדרוש ממשרד התחבורה להסתפק (למשל) בצילום מתוך קטלוג חלקי חילוף?
אסף.
נראה לי שיש קייס, אך זה גדול עלי.
צודק נמרוד
לפני כ5 שבועות הזמנתי לחבר חלק להונדה CRV שנת 2010 ומאז החל הנוהל שאסף קציר תיאר בתחילת השרשור
הודעה במכתב
פניה למשרד התחבורה
טלפונים שגויים
בקצור עד היום לא נעניתי
מבייש שבמדינה מתוקנת הדברים מתנהלים כמו ברפובליקת בננות
אבל אני עדיין חושב שמכתב למשרד התחבורה ( לשר עצמו) עם תפוצה למבקר המדינה , למכס ולכל מי שקשור , יעשה את העבודה .
נצרף כולנו את המכתב ה"קלוקל" שקבלנו בדואר המודיע כי עלינו לפנות למר... במשרד התחבורה
ואני מאמין שהדברים יזוזו
אסף / דרור
בתור כתבים אתם בודאי תנסחו את זה בצורה ראויה
וכל מי שנתקל בבעייה ישלח אליכם את צילום המכתב "הקלוקל" ( הסיבה שאני קורא לו קלוקל - כי הוא מגיע מצולם באיכות הכי גרועה שניתן לצלם , ולא ברור )
לשתוק או להרים ידים -אסור לנו
מה דעתכם על ההמועצה הישראלית לצרכנות? מדובר בחברה ממשלתית האמורה לדאוג לצרכנים ולהגן עליהם מפני חסמים כאלו. האם חוק הגנת הצרכן רלוונטי במקרה הזה? הרי אין כאן עסקאות בין צרכנים לבין עוסקים, אלא מדובר בעסקאות פרטיות.
ואולי בכלל הממונה על ההגבלים העסקיים, לעניין הבקשה להמציא אישור יבואן?
אסף.
אגב, ג'ו, בתשובה לשאלתך "איזה אינטרס..." - לממשלה יש אינטרס שנייבא חלקים בייבוא אישי באופן קל ופשוט ונשלם עליהם מכס, במקום שפקיד אחד יגרום לנו להימנע מכך ולהבריח את אותם חלקי חילוף.
שים לב שרוב מי שמבריח חלקים עושה זאת כדי לא לעבור את הבירוקרטיה ולא כדי להתחמק מתשלום מכס (שזה הצ'ופר).
אסף.
אבל אני עדיין חושב שמכתב למשרד התחבורה ( לשר עצמו) עם תפוצה למבקר המדינה , למכס ולכל מי שקשור , יעשה את העבודה .
נצרף כולנו את המכתב ה"קלוקל" שקבלנו בדואר המודיע כי עלינו לפנות למר... במשרד התחבורה
ואני מאמין שהדברים יזוזו
להזכירכם כי בתחרות על הכיסא של כל אותם יפי נפש המכונים חברי כנסת ואחת כמה וכמה חברי ממשלה "זוכים" בתיק התחבורה הנכשלים ביותר ולא נראה לי שמעניין אותם מכתב זה או אחר.
הרי יש להם קדנציה להעביר בעונש הזה שנקרא משרד התחבורה ואני מהמר שבהזדמנות ראשונה הם יקפצו על כסא נחשב יותר!!
להזכירכם שהם אינם רואים מבעד לווילונות הסקודה וולוו או כל רכב אחר בו הם נוסעים את התשתיות "המצוינות" של מדינת ישראל ובטח לא מודעים לקטל בדרכים האם נראה לכם שהם ישנו את המדיניות? לו גם ניסו הם היו נתקלים בבירוקרטיה של משרד האוצר שמעדיף להשקיע במשקאות לשרים בעת ישיבות הממשלה וכמובן הקדנצייה המקוצרת לה כל שר תחבורה מייחל.
לסיכום אולי בג"ץ לא שנראה לי ששם יש איזה חיבור למציאות.
אסף, זה לא חדש, אני נתקלתי בדרישה זו כבר בפברואר כשהבאתי מוטות הגה ומוט מקשר http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=41816 ראה תגובה 14 (שלי).
בסופו של דבר הוא "התקפל" והסכים לקבל אישור של מוסך מורשה רגיל.
ליאור
לא מסכים
מבחינה כלכלית טהורה משרד האוצר מרוויח הרבה יותר אם תקנה מקומית ולא תזמין מחו'ל (את אותו המוצר)
וזה לא רק המכס, אלא גם המע'מ, מס הכנסה מרווחי היבואן וכו'
ברור שהסיבה שתקנה מחו'ל היא שזה הרבה יותר זול מלקנות מקומית (אחרת מה האינטרסט?)
וכמובן שאם תקנה זול במקום יקר,גם תשלם פחות מיסים.
חשבון פשוט, ובלי להכניס למשוואה את מתחמקי המס (שהם תאורטיים בלבד כי אין כאלה)
אני משווה מיובא כחוק למוברח, מתוך הנחה שמי שרוצה לקנות בחו"ל יקנה בחו"ל.
אסף.
זה כבר ויכוח אחר,
ולא שייך למדניות המדינה למנוע(או להקשות ולעשות לך את המות) ממך להזמין מחו'ל בכלל.
פרה פרה......
גם אני פגוע מראשויות המכס והממשלה
גם אני ניסיתי "להמציא" אישור מוסך יבואן אבל המוסך היבואן סירב "לקחת אחריות"
גם אני ניסיתי להתקשר אך המספר היה שגוי
כרגע חלקי החילוף ה"בטיחותיים" שלי כביכול בדרכם חזרה לאר"הב (על חשבוני כמובן), לאחר ניסיונות נואשים להכניס אותם לארץ, ואני כרגע נוסע ברכב פחות בטיחותי בגלל זה!! למרות שהחלקים האלה בכלל היו אמורים להיות לשער החשמלי שמורכב לי על גג הרכב..
גם אני מוכן לקחת חלק ולתרום מכספי האישי לכל פעולה מצד הצרכנים כנגד הממשלה ומשרד התחבורע בנושא זה.
פשוט חסמו לנו את האפשרות לייבא חלקים באופן אישי!!
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
כרגיל,מתבכיינים אחד לשני ועוד מצפים שזה ישנה משהו?!
אם כבר אתם רוצים לפחות להביא את המצב לתודעת המשרד ומנהליו,במקום להקליד פה עד אינסוף,וללא הועיל(אולי כי זה הכי קל),כל אחד היה מדפיס את מה שהקליד פה, שם במעטפה ושולח ישירות ללשכת השר.
מספיק כל יום נוחתים שם 100 מעטפות כאלו,יבינו שמה שמשהו לא בסדר,משהו מציק ואולי יבדקו ויעשו משהו בנידון,אולי.
לפחות הם יחשפו לתכונה להתרחשות/התרגשות שיש לציבור בבטן.
מאוד חשובה הכמות,הביחד.זאת ה"כפפה" הכי פשוטה שכל אחד פה יכול לקחת!
קדימה,נראה אתכם,תנסו מה יש לכם להפסיד?
(תדגישו את הנקודה שהמדינה בהתנהלותה זו דוחפת אותנו לבחור בחלופות זמינות אחרות.)
טל.
איזה שר ?
אני שלחתי מסר לנציב תלונות הציבור
אין לי מושג אם מישהו קורא את זה כי לא הגיבו לי.
עד שלא תגור במדינה מתוקנת כנראה לא תבין כמה מדינת ישראל היא מדינה מתפתחת, עם איים של עולם שלישי.
זו מדינה מתוקנת. מאוד.
חובה לקרוא :
http://www.mercurynews.com/breaking-...nclick_check=1
ולפני שמישהו קופץ, זה מגיע ממקום של תקווה, לא של ייאוש.
תקן אותי אם לא הבנתי נכון,
אם למשטרה יש זמן ומשאבים להקפיץ הליקופטר אחרי כול גנב קטן, ולעיתון יש מקום לכתוב על דברים כאלה, כנראה שאתה חי בגן עדן.
א. הגנב לא נתפס .
ב. אני לא לגמרי מסכים עם החלטת המשטרה להרים מסוק בשביל דרויד, למעט אם מדובר בגנב סדרתי שמעלים כמה סמארטפונים ביום ואולי גם פוגע באזרחים .
ג. א+ב - מדובר בדוגמא קיצונית לאיך מדינה מתוקנת אמורה להתנהל.
ממש מקומם.
אם מישהו ינסח מכתב כללי אני מוכן להצטרף ולשלוח אותו לכל משרד אפשרי.
מתישהו מגיע הזמן שאנחנו צריכים להרים את הראש ולהפסיק לתת להם לדרוך עלינו.
חגי
אני לפעמים שואל את עצמי ... באיזה מדינה אנחנו חיים ?
אני מסתכל על חברים שלי בארה"ב , הם דואגים רק לתחת של עצמם וחיים ממש יפה .
אני מסתכל עלינו , אנחנו עושים צבא 3 שנים בתקופה הכי יפה בחיים שלנו , עושים מילואים לפחות חודש בשנה , מוכנים כל יום שעוד שוטר מטומטם יעצור אותך בכביש על משהו מפגר , מחכים כל יום לעוד אינטיפאדה ורצח של יהודים בשכם... מלחמה לפחות בעשור.
ועדיין , עם כל הקושי והמרמור המדינה צריכה להרוס לנו גם את התחביבים הקטנים והיפים... למה ? באמת למה ?!?!?
צדיק אחד בסדום או שאני נאיבי?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973839,00.html
איתי.
קודם כל, לגבי התארגנות כספית לתשלום לעו"ד, אני מוכן להיות השלישי בתור לשלם (כמובן בגבול התשלום הסביר).
אבל לגופו של עניין - חבר הזמין חלקים לרכב שטח מסוג מסויים. החלקים הגיעו מחו"ל ותקועים בדואר. הבחור נקלע למעגל הסבל והקאדר, והקש ששבר את גבו הוא הבקשה להציג אישור מוסך היבואן UMI לתקינות ולהתאמת החלק. פנה למוסך וקיבל תשובה : "#!!# בעיין". מה עושים? החלק תקוע בדואר.
אשמח לקבל עצות כיצד לקדם את שחרור החלק, גם בפרטי אם יש צורך.
אני לא יודע אם זאת פעם ראשונה שזה קורה או יותר שהצעה כזאת עולה, אבל אחלה ושיהיה בהצלחה לנו ולח.כ אופיר אקוניס!
אבל לעמוד נגד בעלי ההון הגדולים ועוד בביתם (או בבית משוחדיהם) בכנסת... זאת החלטה אמיצה ביותר.. שימו לב לשחיתות מצד היבואנים, זה צועק! שחור על גבי לבן שכל מה שהם רוצים זה לדאוג לכיס שלהם ולשקר לנו שקרים על בטיחות ואיך שתאונות הדרכים קשורות לחלקים לא מקוריים או למשפרים למיניהם - שוב מצד משרד התחבורה והמשטרה שותפייהם של יבואני הרכב והמוסכים להכנסות..
כל פעולה נגדם - תתברך
ח.כ שאני לא מכיר (ואני דיי בור בעניינים אלו) - תבורך!
זה לא אומר ש"איגוד ג'יפולוג" ועורכי דיניו יכולים לנוח, זאת רק יריה ראשונה! ואני עדיין מוכן להשתתף בעלויות :)
אל תתלהבו מההצעה של אקוניס. זה סבבה באופן כללי, אבל לא קשור. זה ייבוא מסחרי, משהו אחר לגמרי..
אסף.
לדעתי אופיר אקוניס פועל עבור אינטרסים אחרים ...
הוא עוזר לאינטרסים של חברות שמיבאות חלקי מרכב חליפיים (כנפיים, מכסי מנוע וכו'...)
לפני שאנחנו רצים לעורך דין יש דבר או שניים שניתן לעשות בחינם ויש סיכוי שישיג את האפקט המיוחל אבל יותר מהר ויותר בזול.
וגם אם באמת רוצים ללכת לעורך דין כדאי לבדוק מול המשרד על מה נסמך הנוהל.
בכל אופן נקודות המוצא הן:
1. השר רגיש מאות לתקשורת שלילית
2. השר רעב מאוד לפרסום.
3. כקבוצה נצליח להתארגן לפעילות משותפת של כמה עשרות בעלי עניין שיסכימו גם לפעול ולא רק להקליד.
הפעולות הנדרשות הן:
1. בירור מול משרד התחבורה מה האסמכתא החוקית לנוהל.
2. מפגש גיפולוג מול ביתו של השר תוך ליווי תיקשורתי.
אם לא תושג המשימה נייסד מפגש על בסיס קבוע אחת לשבועיים מול בית השר.
השר גר במושב קטן ושקט ליד קרית מלאכי .
ימי שישי אחה"צ או שבת לפנה"צ יכולים להציק לו לא פחות ממה שהוא מציק לנו.
מי שמתכוון להפסיק להקליד ולקחת חלק פעיל מתבקש לאשר בהמשך.
מי שקשור גם לפורומים אחרים בתחום הרכב (הצהוב, קארספורום וכו') מוזמן לגייס גם משם חברים.
יאללה בלאגן...