תגובה להודעה: מישהו התקין/יודע כננת באקטיון
קודם כל לגבי הפגוש שבתמונות- כיוון שמדובר בפגוש צינורות, הוא נחשב בארץ ל"מגן חזירים" ולכן אסור. כדאי לחזור למשבצת הראשונה, של התקנה נסתרת בתוך הפגוש הקיים.
לגבי חיזוק הקפיצים - במידה ותראה שהקינג רכים מדי עם הכננת, כדאי לשקול הרכבת ספייסרים מגומי שנכנסים בין שתי כריכות של הסליל. זה מעלה את קבוע הקפיץ בקצת (על ידי ביטול כריכה אפקטיבית אחת).
כשתקבל את הנבלה, פרק את הפגוש, ותעלה תמונות. מעניין.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
קודם כל לגבי הפגוש שבתמונות- כיוון שמדובר בפגוש צינורות, הוא נחשב בארץ ל"מגן חזירים" ולכן אסור. כדאי לחזור למשבצת הראשונה, של התקנה נסתרת בתוך הפגוש הקיים.
לגבי חיזוק הקפיצים - במידה ותראה שהקינג רכים מדי עם הכננת, כדאי לשקול הרכבת ספייסרים מגומי שנכנסים בין שתי כריכות של הסליל. זה מעלה את קבוע הקפיץ בקצת (על ידי ביטול כריכה אפקטיבית אחת).
כשתקבל את הנבלה, פרק את הפגוש, ותעלה תמונות. מעניין.
אסף.
אסף , הארה חשובה ...מאד! כשציינת 'בתמונות' ,התכוונת(אני מניח מן הסתם) לפגוש של האקטיון ספורט ? לגבי התקנה בפגוש הקיים , כפי שציינתי בתחילת השרשור , חסר לי חומר
בעניין ולכן פתחתי את השרשור.ממבט חטוף באולם היבואן ,על החזית,הבנתי שזה יהיה כרוך
בחיתוך הסבכה הקדמית ובבעיית מקום .אני מקווה שאתבדה ,כשאפרק את הפגוש-נראה אז.
לגבי הקפיצים , שמעתי על זה פעם,לא התנסתי באופן אישי.אזכור זאת .האם תצורה של בולם
קשוח יותר לפנים ,לדעתך, לא יתן מענה מספק?
ולסיום הציטוט , הנבלה זה הביג :-P הטריפה יהיה האקטיון :twisted:;)
תודה ,שחר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לגבי חיזוק הקפיצים - במידה ותראה שהקינג רכים מדי עם הכננת, כדאי לשקול הרכבת ספייסרים מגומי שנכנסים בין שתי כריכות של הסליל. זה מעלה את קבוע הקפיץ בקצת (על ידי ביטול כריכה אפקטיבית אחת).אסף.
אסף , האם הכוונה היתה למשהו כזה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
לגבי הקפיצים , שמעתי על זה פעם,לא התנסתי באופן אישי.
אזכור זאת .האם תצורה של בולם קשוח יותר לפנים ,לדעתך, לא יתן מענה מספק?
תודה ,שחר.
מה קורה בסוף עם actyon קנית או ויתרתה מחכה לחוות דעת ועל אפשריות לשיפורים
בסה"כ , אפשרויות השיפורים מוזכרות בשרשור (הגבהה - קפיצים בולמים / נעילות דיפ' -אוטו' -נשלטות / מיגון תחתון מלא - דלק,העברה,גחון וכו' ...
אם תרצה פרטים נוספים , אתה מוזמן להרים טל' שלחתי בה"פ .
שחר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
האקטיון לא צריך כננת
נכנס לכל שטח ויוצא בלי בעיה
אני כבר 3 שנים עם אקטיון ועדיין לא יצא לי להתקע איתו בשטח לא בדרום ולא בצפון גם בעבירות קשה הוא נוסע בלי בעיה