תגובה להודעה: הטסט מתקרב? תתכוננו
אני מצטער להיות ה-אנטי אבל הפעם אני לא מבין מה אתם רוצים.
הבחור שלח מכתב פנימי לקהל היעד שלו בעקבות דיון בכנסת בו הבהירו לו שבמקרה של תאונה בה מעורב רכב עם "שיפורים" שונים מכון הטסטים והפנצ'ריה הרלוונטיים יהיו אחראים - גם אם יטענו שבזמן הטסט הרכב הגיע ואושר במצבו הנורמלי והשיפורים התווספו/הוחזרו לרכב לאחר שהם ראו אותו.
אם זה המצב החוקי, חובתו להזכיר להם את זה כל חודש פחות או יותר - בשביל זה הם בחרו בו.
לכל זה אין שום קשר לכמה בטוח או מסוכן שימוש בצמיג גדול או בהגבהה, מה שהוא חושב על זה פשוט לא מעניין. הוא מתייחס רק למה יקרה משפטית אחרי תאונה.
אתם תטענו שהרכב עבר טסט במצבו בזמן התאונה ולכן אתם מכוסים ביטוחית, הטסטר יטען שהוא לא אחראי כי הרכב לא הוצג לו כך ועפ"י מר נעים - אתם צודקים.
מכאן שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.
ד"א - טיפוסים כמו מר נעים הם יופי של דבר כי אין להם שום אג'נדה אמיתית. אם מחר החוק יתהפך הוא יתהפך באותה הדקה ביחד איתו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
נוסף על תגובתי באתר הצהוב, אני מבטיח שאם אפגוש בו תקוע בשטח, אנסה לוודא שהוא יתקע יותר חזק ואף אחד לא יעזור לו לצאת משם לעולם, זו הדרך היחידה להפטר ממטרד מגעיל שכזה.
אל תדאג, יש לו חבורת לקקנים (חלקם ילדים שמחזיקים ממנו) שאפילו יטוסו לארץ לחלץ אותו.
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Juv
אני מצטער להיות ה-אנטי אבל הפעם אני לא מבין מה אתם רוצים.
הבחור שלח מכתב פנימי לקהל היעד שלו בעקבות דיון בכנסת בו הבהירו לו שבמקרה של תאונה בה מעורב רכב עם "שיפורים" שונים מכון הטסטים והפנצ'ריה הרלוונטיים יהיו אחראים - גם אם יטענו שבזמן הטסט הרכב הגיע ואושר במצבו הנורמלי והשיפורים התווספו/הוחזרו לרכב לאחר שהם ראו אותו.
אם זה המצב החוקי, חובתו להזכיר להם את זה כל חודש פחות או יותר - בשביל זה הם בחרו בו.
לכל זה אין שום קשר לכמה בטוח או מסוכן שימוש בצמיג גדול או בהגבהה, מה שהוא חושב על זה פשוט לא מעניין. הוא מתייחס רק למה יקרה משפטית אחרי תאונה.
אתם תטענו שהרכב עבר טסט במצבו בזמן התאונה ולכן אתם מכוסים ביטוחית, הטסטר יטען שהוא לא אחראי כי הרכב לא הוצג לו כך ועפ"י מר נעים - אתם צודקים.
ד"א - טיפוסים כמו מר נעים הם יופי של דבר כי אין להם שום אג'נדה אמיתית. אם מחר החוק יתהפך הוא יתהפך באותה הדקה ביחד איתו.
לא נעים להגיד לך אבל, אתה "הדלק" של טיפוסים כמו נעים הלא נעים ....
ממליץ לך לקרוא את התגובה שלי בשרשור שבצהוב כדי להבין למה .
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Juv
לפי כל מה שנכתב, גם על ידו- אין לו שום קשר או סמכות מקצועית למה שאינו צמיג-בטח לא להגבהות או שינויים אחרים וגם לגבי צמיגים לא מצאתי בכל התכתובות בג'יפטריפ הסמכה שמישהו הצליח להראות לגביו, למעט תפקיד ניהולי של ייצוג בעלי הפנצ'ריות- זאת זה יכול כל אחד עם יכולת קידום לעשות (קוראים לזה לוביסט..).
מעבר לכך,
אם שינית מידה בצורה תקינה, יש לך מסמכים להוכיח את התהליך ואני לא מתכוון לרשיון בלבד אלא את הבקשה החתומה לשינוי מידה ואת רישום הבוחן טרם השינוי- שעליו הוא חתום, כך שגם הטענה הזו משוללת בסיס ואינה רלוונטית.
עברתי את התהליך פעמיים, בשני רכבים שונים ולשמחתי שמרתי את הניירת כולה ליום סגריר.
ספקולציות בעניין מה יקרה אם וכאשר, הן דבר אחד ואפשר להמשיך לחפור בעניין הזה מכאן ועד כוש.
עבודה לפי הגיון, היא דבר נוסף, שאינו בהכרח נושק לדרך בה עובדים משרדי הממשלה/המדינה השונים.
כל הדיון הזה, בין אם יתקיים פה או בצהוב, אינו רלוונטי כל עוד אין אנשים עם נסיון מעשי בתחום מעורבים ויכולים להעיד ממקור ראשון וגם אז הכל נתון למצב המציאות ברגע הנתון שבו התרחשה התאונה או הייתה התייחסות של פקיד לבעל רכב "משופר".
כנ"ל גם ההתייחסות לפרוטוקולים השונים של ועדות הכנסת.
להתרגש מכל זה ? למה לכם ? זה שווה לכם את הבריאות ? (אין צורך להגיב על כך).
אני חייב לציין משהו שלא קשור לעניין, אך לפחות אצלי בולטת לעין ההתנסחות המצוינת של אותו רונן פותח השרשור, מתחרה רציני לדרור:grin:
אותי די מכעיס דבר אחר.
אם הוא באמת מומחה לצמיגים, אז כשתגיע, למשל, תביעת ביטוח של ג'ימני שיושב על צמיגים חתך 75 במקום 70 (הבדל של מילימטרים ספורים) לבית המשפט, והוא יידרש לעדות מומחה, הוא יעיד שזה שום דבר.
אבל לא, הוא באופן עקבי עושה הרבה בלאגן גם משינויים מקובלים שמומחה אמיתי לצמיגים היה מבין שלא משפיעים בכלום על התנהגות הרכב.
זה אומר שמצד אחד הוא שרלטן, ומצד שני בתור מומחה לכאורה חוטא בחנופה לחברות הביטוח.
אני מציע את עצמי בזאת, לכל מי שפוגש אותו בבית המשפט, כעד מומחה, וזה במקרה שאפשר להוכיח שהוא מדבר שטויות. אני כן יודע אנגלית, וגם עברית, בניגוד אליו.
אסף.
יוסף נעים קורא כל פורום, בשקיקה, אבל עובדה שהוא לא מעז לכתוב כאן... זה אות כבוד לפורום ג'יפולוג. אני חוזר על עצתי - תתעלמו. אל תמשיכו את השרשור הזה, ואל תתייחסו אליו ואל "פועלו" גם בפורומים אחרים. אם בשאר פורומי האינטרנט בענייני רכב ילכו בעקבותינו - הוא יחזור לממדים האמתיים, הקטנים שלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אני חוזר על עצתי - תתעלמו. אל תמשיכו את השרשור הזה, ואל תתייחסו אליו ואל "פועלו" גם בפורומים אחרים. אם בשאר פורומי האינטרנט בענייני רכב ילכו בעקבותינו - הוא יחזור לממדים האמתיים, הקטנים שלו.
אתה טועה. הנזק שהוא עושה בפורום שולי. מצידי שיקשקש עד הבוקר בכל הפורומים.
הנזק הפוטנציאלי הוא מחוץ לפורומים ואם מה שכתוב שם (כמו צילומי ג'יפים לשם הפללתם) נכון - שם הבעייה ואת זה צריך לחשוף ולהביא לידיעת כל הג'יפאים, שיידעו במי מדובר ועם מי יש עסק.
מה שכן - אני לא מכיר אותו ואת "פועלו", אז הכל תיאורטי מבחינתי.
ייבוא מהפורום הצהוב : זה עם מדי השוטר
http://www.veoh.com/browse/videos/ca...993860FQPcaPkY
וגם זה מהפורום הצהוב :
http://www.4x4.co.il/Register/public...x?uid=19845924
טוב מה תמונות של בן לאדן לפני שבת?
עוזוביאללה אללה רחמאנאולראחים
[צטט]
טוב, רבותי, כאן בערך נדמה לי שהדיון הזה יתחיל להתדרדר, כי באמת כל דבר ענייני שיכול היה להאמר - כבר נאמר. ועל מנת למנוע את זה הוא ננעל.
תודה.
אסף.