מצטער על הטעויות כתיב,תקלה בפלא,תוקן...
Printable View
מצטער על הטעויות כתיב,תקלה בפלא,תוקן...
בארץ למצוא גלגלים לזה יהיה סיפור,
המידה היא 5X4.75
זה הגיע על:
פיקאפ 2X4 חצי טון
ואן חצי טון
רכבים כמו אימפאלה-קאפריס סטיישן (סטיישן בלבד)
קדילאקים ישנים למנייהם
בקיצור....אין לך הרבה אפשרויות אלא לקנות חדש או לקנות בארה'ב.
כנס אל הקישור הבא:
http://www.lmctruck.com
יש להם קטלוג עם שרטוטים ומחירים הוגנים.
בהצלחה,
ערן CJ
מאחר ואת המנוע כבר עשית. והבליזר שלך ושל שחר זהים חוץ מענין המנוע וה 4X4 { אם הבנתי נכון שלך 2X4 }. אז...אני לא חושב שיש לך מה לחפש במקום אחר.
תתחדש, ג'אנטים של סופה יכולים להתאים לך יפה, יש בחור עם ספארי בחדרה שיש לו ג'אנטים של סופה על הרכב,
הרכב שלך בטח מפואר מבפנים, אתה יכול להנות ממנו בצורה הכי טובה בשבילים ודרכים מפותלות,
זאת לא אותה אחת שיושבת (ישבה) ליד מסעד אווזי בבאר שבע?
אני לא מצליח להעלות תמונות...איזה באסה!
לדעתי זה לא בגלל שהוא 2X4 או לא . הסרן האחורי שלך הוא gm 12 bolt בסבירות גבוהה , מכאן השוני במעגל .
גם בבלייזר הראשון שלי שהיה מודל 82 היה הסרן הנ"ל .
עד מודל 83 (כולל) בבלייזרים והטנדרים גם ה 4X4 וגם ה 2X4 הסרן הזה היה נפוץ . מ 85 עברו ל gm 10 bolt עם מעגל של 6 ברגים .
(דיברנו על זה עודד ואני בשרשור השיפוץ שלי) ואני לא מדבר כבר על המעבר ל 14 עם 8 ברגים וצמיגים במידה מילימטרית בעיקר בטנדרים אבל לא רק .
שחר .
בהצלחה בהמשך השיפוץ , יישר כח .
נסה אצל בחורציק בשם עוזי בתל אביב. הוא פחח מכונאי ומומחה לבהמות האלה. לדעתי יש לו המון חלקים . הוא לא זורק כלום. מקסימום תצטרך לעזור לו לחפש במגרש שלו . הנייד 0523804473.
תודה!היום הכנסתי את המנו למקום,נשאר המיסביב,נקווה שבסופש הנעה!
חברים יש לי שאלה לגבי הגבהה לבלייזר,אחורה זה עלים אז לא צריכה להיות בעיה,קדימה זה קפיצים,מה עושים,מחליפים או דוחפים אקולון?אשמח להכוונה מה לקנות או לחרוט,תודה מראש ליאור
יש בחדרה מוסך בשם "דבש יהלומי" (לא יודע אם מותר לי לפרסם אותם פה) הם יכולים לעזור לך בנושא, חפש אותם בדפי זהב,
בכל אופן לדעתי הלא מקצועית אני סבור שהגבהות למתלה IFS קדמי של שברולט / GMC משנות ה90
(בשנות ה90 אין כבר סרן מלפנים, במקומו נכנסו מתלים) יכולים מאוד להתאים לך, אך זוהי דעתי בלבד,
דבר עם אנשי מקצוע שמבינים יותר ממני בנושא, (כמו ממוסך "דבש יהלומי" שמתעסק בשיפורים בין היתר)
בהצלחה :-)
נראה לי שהצלחתי להעלות תמונות...
אני מחפש סטארטר למנוע 4BOLT,יש לי של 2BOLT דנדש אך זה לא מתאים,כך שאם יש החלפה זה מגניב,חוץ מזה,הכול מחובר חשמל נוזלים,פליטה,רק סטארטר ולנסות להניע...
אין קשר בין סטארטר למספר הברגים
יש 2 סטרטרים בהתאם לקוטר הפליויל,
יש 153 שיניים ו168,
יש קשר,הקראנק שונה והפלייויל שונה והסטארטר שונה,אני יעלה לך תמונות אחכ׳
אם אתה רוצה להתווכח- לא איתי.
אני הייתי מקשיב לג'ו (הבחור מעליי עם הפח הירוק על הצד בלוגו)
הוא מבין מה הוא אומר
יש לי פה שני מנועים מפורקים,הסתכלתי שוב,הם שונים לגמרי,אם אתה יכול להעלות תמונות עם הסבר יהיה יותר ברור לי הקטע הזה
היה לי בלייזר 10 שנים כל החלקים והידע אני מוכן להעביר לך 0524837338
מצויין אני אתקשר בבוקר
חברים אני עדיין מחפש סטארטר,זה מה שיש לי...
וזה מה שאני מחפש,הברגים לא מקבילים הם באלכסון או משו כזה,ושניהם אותו אורך,לעומת השני שאחד קצר ואחד ארוך,ובמהלך החיפושים הוסבר לי והבנתי שהבחור פה צדק ולפי הקוטר של הפלייויל מרכיבים סטארטר.תודה.
תנסה בפירוקיות בכביש אזור
ולגבי ג'ו? (הבחור בשפתך)
גם שהוא לא צודק הוא צודק
יוסי
איזה אזור אחי,אני צפון צפון...
לא אזור, - אזור http://en.wikipedia.org/wiki/Azor
הבנתי אותך ,אזור זה רחוק לי מידי,כמו שכתבתי אני מהצפון,בכל מקרה קניתי היום ב200שקל משופץ והאוטו מניע,אבל לא עובד עגול,עברתי שוב על ההצתה והכל בסדר הנכון,ויש חיבור ואקום בסעפת יניקה שלפי דעתי היה מחובר לכדור הזה שמפעיל את המצבים של האיוורוור בתוך הרכב,אם אני משאיר אותו פתוח האוטו מניע ולא עובדים כל הצילינדרים,1 ו 8 לא עובדים,ואם אני סותם אותו האוטו לא מניע בכלל,יש רעיונות?
החלטתי לצלם כמה תמונות כדי שתוכלו לראות ולבדוק אם טעיתי באיזה חיבור או משהו,צילמתי את הניפל המדובר,כאמור,אם הוא סתום האוטו לא מניע בכלל,אם הוא פתוח,מניע ולא עובד עגול,פירקתי ליפני שנה את האוטו ועד כמה שאני זוכר זה היה מחובר לכדור וואקום השחור...אבל כנראה שאני טועה...
עוד שתים
ניפתרה הבעיה ונולדה בעיה חדשה,כל הלוח שעונים לא מגיב,לאחר פירוק עלתה השערה שכשהפכו את האוטו להזרקה הלוח שעונים נשאר אבל החיבורים השתנו...משהו כזה,ניסיתי קצת להיתעסק אבל יותר מידי חוטים נהיה לי כאב ראש,מה שאני צריך,זה תרשים של החוטים שהולכים ללוח שעונים,ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה לא הולך,או שכבר עדיף לשים לוח של וואנדורה שכנראה יתאים?צריך עזרה דחוף כי אין לי מושג מה החום,ולחץ שמן וזה מדאיג.