בעיקר הגריל המרכזי ואוליי גם כיסוי הפנסים .
Printable View
בעיקר הגריל המרכזי ואוליי גם כיסוי הפנסים .
וואלה שי , - גם אם זה באיחור..., מברוק על הבהמה ...
לא היה לי יותר מדיי (או יותר נכון בקושי עד בכלל) זמן עד עתה לשוטט בפורום בשל הפרוייקט
שלי + עוד כמה דברים ...
במחשבה שניה , לאור התמונות והפירוט , מצבך כמצבי ...
שיהייה גם כן , המון הצלחה בפרוייקט השיקום ...
שחר.
נ.ב : הזכרת יריעות בידוד ... אני מכיר את הדיינמאט אקסטרים ,
אבל פחות ' מתלהב ' מהיישום , הקשיחות והמחיר (מדובר אולי בחומר הטוב ביותר שיש) .
אבל שאלה לי , אני מתכנן אצלי לבודד את מכסה המנוע (כל הקליפסים במקום -רק שאין חומר בידוד)
התבלה , נקרע והוצא עם הזמן , + לבודד את כל הרכב מבפנים פרט לגג (יש שם ריפוד טוב +בידוד במצב מצויין
פתחתי כדי להתקין את הגגון ולקבע פלחים) איך נקרא סוג החומר הזה שמצופה ברדיד אלומיניום משני הצדדים ובאמצע
יש צמר סלעים?זכוכית? .
הוא משמש לבידוד תקרות אקוסטיות , גגות רעפים וכו'...ידוע לי שהוא גם בטיחותי - עמיד בחום/אש כבה מעצמו .
מחירו הוא כחצי ממחיר הדיינמאט לפחות .
תודה רבה שחר,
אתה מתכוון לחומר הזה:
קובץ מצורף 36428
אם זה החומר המדובר, לא כ"כ זכור לי איך קוראים לו, אך הוא יותר בדוד טרמי מאשר הוא בידוד אקוסטי,
מה שכן המליצו לי ללכת על "סקנד סקין דאמפליפייר פרו" שהוא חומר אקוסטי טוב יותר מ"דאנמייט אקסטרים"
(ע"פ מה שאומרים משוגעי הסאונד שהרכב שלהם מבודד עד כדי מבוטן כמו ממ"ד)
מזכיר לי פרוייקט של איזה פסיכי על בורה TDI - הוא בודד אותה כמו קבר,
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...93%D7%95%D7%93
שי תודה , סיפקת לי את רוב התשובות והאופציות .
הקובץ העליון שצירפת , לא נפתח לי והוא מציג לי הודעת מערכת (אם תוכל לבדוק יהייה מצויין) מעניין אותי .
וכן , המטרה שלי היא בעיקר בידוד טרמי ומן הסתם , היריעות יספקו גם בידוד אקוסטי סביר = סה"כ אני יודע במה
אני נוסע ולא הולך לשים שם מערכת באיזה 20 K ולא להפוך אותו לחללית כמו המשוגעים לסאונד בלינק
שצירפת מ carsforum .
מה שהרשים אותי בחומר שהוא השתמש ה סקנד סקין , זה שעושה רושם שהוא גמיש ,קל ליישום ויחסית קל משקל בהשוואה לדיינמאט (באחת
ההתייחסויות שלו הוא מספר על משקל שהתווסף ע"ס 50 ק"ג ) .
יש לך מושג /הערכה לגבי מחיר/גודל יריעות של ה'סקנד סקין' או של ה "סקנד סקין דאמפליפייר פרו" ?
שחר .
בבקשה - לגבי המחיר אינני זוכר או מעודכן - ביררתי את זה לעצמי ממזמן,
מחר על הבוקר אעשה טלפון לחבר שמתעסק בזה והוא יוכל לתת לי בדיוק מחירים
הסקנד סקין גמיש מעט יותר מיריעות זפת - יש לו קשיחות אך תוכל לעצב אותו בכל צורה כמעט כמו דף
זאת התמונה ששמתי:
http://www.itum-net.co.il/blog/wp-co...1472713518.jpg
אני יודע שבמחסנים גדולים של מכירה לציוד בניה יש בידוד
כזה, - יש יותר יעיל ויש פחות זאת שאלה של מחיר ביחס לתמורה.
לפעמים עדיף לקנות מייבואן שאני בעצמי מברר לגביו.
אהה - שחכתי לרגע את הפרוייקט של רון גל על אינדיאני מסוף שנות ה70
http://www.jeepolog.com/forums/showt...FA%E4%EC%E9%EA
O.K... שי , עזרת לי עם התמונה מקרוב של החומר ....זה בדיוק מה שראיתי בבדיקה שלי
אחרי סוג החומר שאני מחפש .
הייתכן שמדובר על אותו סוג חומר אבל תחת שמות אחרים/שונים ? take a look...
http://snowhite.co.il/בידוד_רב_שכבתי
אשמח לבירור שלך עם החבר לגבי עלויות . תודה ,
שחר .
אהלן
תתחדש
יש לך מישהו לביצוע פחחות וצבע במחירים שפויים ?
יש לי זוג ידים וקומפרסור,
פחחות במחיר זול??? רק בשטחים, ואני לא אסכן את הבהמה שלי עם ידים של ערבים
ראיתי היום את הבהמה שלך בכביש החוף דוהרת לכיוון אולגה חדרה המראה ללא הסורגים על הארגז והברזנט נותן חיים חדשים לרכב אני מקווה שאתה נהנה מהנהיגה בכלי הזה .
אכן נהנה! תודה! ב6/03 הוא היה אצל חבר שעובד במזגנים, הלך לו האוטו (זבל אירופאי) אז השכרתי לו את שלי,
עוד לא ממש התחלתי לעבוד עליו ואני מקנא בשחר על הזמן, היוזמה וההתמדה שיש לו על הבלייזר שלו,
אני אכן מאוד נהנה ממנו, ועוד יותר נהנה היום אחררי שהלכתי לעשות לו ניקוי למע, הדלק והמזרקים, אני מרגיש תוספת של איזה 100 HP !!!
זה לא יאומרן! המנוע הכפיל את ההספק של עצמו רק ע"י ניקוי וכיוון מזרקים ומע' הדלק!!! ליטוף על הדוושה ואתה משייט ביאכטה עם ארגז מאחור!
ואם יורשה לי לצוטט את דרור:
אנחנו אוהבים מכוניות, אנחנו אוהבים יותר רכבי שטח, אבל אנחנו הכי אוהבים אותם גדולים ורעים,
עם ארגז גדול מאחור, גלגלים רחבים למטה והמון מנוע לפנים. ואם אנחנו אוהבים טנדרים, האמריקאים משוגעים עליהם.
טנדרים באמריקה זו תרבות שלמה. הדבר הכי קרוב לסוס בימי המערב הפרוע....
חכה שאתחיל את תהליך השיפוץ, פשוט העיריה המסריחה הבחדרה קטלה אותי עם דו"ח חניה שקיבלתי ב2006 שעבר
לטיפול של איזה חברת מאפיה בעמק חפר. חכה שאצה מהמהמורה הזאת ואתחיל לתת פולגז על אמת בתהליך.
נ.ב. מה עם הירקן? איזה אוטו הוא קנה?
הירקן לא החלטי כמו במכירה אז עדיין לא קנה ועושה מישלוחים, שמח שאתה מרוצה מההמלצה שלי ...
מרוצה???
או הוא!!! עד השמים - כי סוף סוף בהמה שכזאת לאחר שנים של הזנחה/תחזוקה כושלת/או אי תחזוקה בכלל
מצאה יד שמטפלת בה היטב, היו לה מחלות שהיא הייתה נכבת סתם ככה באמצע נסיעה, הכל נפתר,
וגם הכוייל בדרך להחלפה,