חצילון חתיך :)
מתחיל לקבל צורה קרבית!
Printable View
חצילון חתיך :)
מתחיל לקבל צורה קרבית!
זה חצילון זה? זה חציל בלאדי.
לימור יופי של "בגוש" (והמבינים יבינו) לגבי מידת הצמיגים, אני סובל כרגע עם 215/75 ולא ממליץ על המידה הזו, ולא מסיבה מי יודע טכנית. המידה היא דווקא מצויינת ונותנת מענה טוב בין צריחת דלק(הטעות במקור) לבין אחיזה בשטח, רק בעיה אחת יש עם המידה הזו, להשיג סט שטח מלא במידה הזו זה פשוט בלתי אפשרי אלא אם את הולכת על הבי אף שהם יקרים בצורה משמעותית.
וזה המקום להעלות, אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר סט 215 75 15 שטח מלא מקסיס הנקוק או יוקוהומה במחיר שפוי שתאריך היצור שלהם הוא לא מעל 12 חודשים, זה המקום לעשות חסד ולהרוויח מקום בגן עדן ולגלות לי איפה זה לעזאזל. אני מחפש כבר המון זמן
תמשיכי ככה עם הגמד, ואל תתרגשי מכל הירידות. זו נטייה מוכרת בזמן האחרון פה בפורום להעלות שאלה על א ולקבל הערות על ת - לפחות אף אחד עדיין לא הואשם בהתעסקות עם אחת מהן:D:D
תתחדשי ואני שמח שאת לא עוצרת :D
את הפנסים החדשים אני חושב רק שכדאי לכסות כשנוסעים בכביש, כי חוץ מאיתנו את גם יודעת מי אוהב את הפנסים האלו, נכון ?
לטובת הפורום, תקרא מתחילת השרשור ותראה שיש תשובות. :)
נראה לי שנועם התכוון לפנסי הלה- ולא לפגוש
לפחות לפי הכותרת של ההודעה שלו...
יש בזה משהו :cool:
אז אני אתן מהידע שלי בעניין - גל-אור הם המשווקים של HELLA בארץ. מחיר ? בזמנו בדקתי ורצו בערך 400 לזוג כזה. מעניין כמה זה היום.
הפגוש והפנסים נראים ממש טוב... אין ספק ששנויים כאלהמוסיפים המון לרכב
צר לי שאני גולש טיפה אבל לפי מייטב זיכרוני חל איסור להוסיף פנסים נוספים בקו של הפנסים של הרכב אלה רק מתחת..
בזמנו אפילו נתקלתי בשירשור בנושא:http://www.jeepolog.com/forums/showt...9+%F2%F8%F4%EC
אבל אולי אני טועה..
שבת שלום.
נועם :)
את הפנסים מצאנו במחסן במושב... עדיין באריזה... אז מבחינתי הם היו ללא עלות כי מי זוכר כמה שילמנו עליהם לפני 5 שנים... :) את ההרכבה שלהם ביצע בנזוגי היקר (והפדנט).. עכשיו אני צריכה למצוא באיביי כיסויים בשבילם :)
שתהייה שבת שלום, מלאה בטיולים... (חוץ ממי שצריך ללמוד :( )
לימור
360 ש"ח לא כולל מע"מ (פלוס מינוס) HELLA COMET 500 תאורת SPOT חזקה ( לא FLOOD)
אצל היבואן שהזכירו פה.
לזכור שיש להתקין עם ממסר ומתג נפרדים.
זרקו - ברגע שתראה את התאורה ש HELLA נותנים לא תשקיע ב 4 פנסים זולים.
מה עוד שברשת יש מלא ערכות והנחיות אייך להתאים את ה HELLA ל H.I.D !
<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/t8t51nq5FmU" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>
מזה HID?
בסרט הוא התאים נורות חזקות יותר לקופסא של HELLA?
אני אישית מעדיף SEALED BEAM, אבל כבר אין להשיג כאלה בארץ תקופה ארוכה. פעם היה על זה שרשור ארוך אך גם הוא העלה חרס...
פנס אטום למים, נותן הלומת אור ממש מספקת הן לרוחב והן למרחק ובסה"כ עולה עשירית מHELLA.