נכון כי הוא לא שולט לנו על הקויל ולא על כלום הוא רק מקבל נתונים מהמפלג .
אבל אמרת ששינית את זה לאופציה החמישית אז חזזרת למקור לא?
הסברתי לבראיין את הצורה שאני עובד בה כרגע והוא אמר לי לשלוח לו כבר את פרטי האשראי . :twisted:
Printable View
נכון כי הוא לא שולט לנו על הקויל ולא על כלום הוא רק מקבל נתונים מהמפלג .
אבל אמרת ששינית את זה לאופציה החמישית אז חזזרת למקור לא?
הסברתי לבראיין את הצורה שאני עובד בה כרגע והוא אמר לי לשלוח לו כבר את פרטי האשראי . :twisted:
ציטוט:
אמרת ששינית את זה לאופציה החמישית אז חזזרת למקור לא?
לא. האופציה החמישית היא כזו שאתה משתמש רק במודול הצתה אחד, של הספארי, אבל הוא מתוזמן אך ורק על ידי המפלג, עם הקידום בוואקום והקידום הצנטריפוגלי. המחשב רק מקבל מהמודול פולסים אבל לא מחובר אליו כדי לתזמן אותו.
אבל למודול יש קיום משל עצמו
אני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת, אבל אם התכוונת לכך שהמודול משנה את קידום ההצתה כתלות בסל"ד, אז זה קורה רק בLIMP HOME MODE , מנגנון גיבוי למקרה תקלה, שהמחשב מפעיל באמצעות החוט עם הקונקטור. מנותק זה אומר שזה בLIMP HOME MODE וכשהחוט מחובר ומקבל 5 וולט אז המודול מעביר מיידית את מה שהוא מקבל בחוט הלבן מהמחשב אל הקויל.
אז "עובדים" על המודול. מספקים חמישה וולט אל החוט עם הקונקטור (לאחר שמנתקים את הקונקטור, כמובן ) , ואז המודול חושב שהכול בסדר ושהמחשב הוא זה שנותן לו את הפקודה. לוקחים חוט מהחוט הסגול (החוט שנותן סיגנלים למחשב מהמודול) ומקצרים אותו אל הכניסה של החוט הלבן, זה שנותן את הפיקוד מהמחשב. צריך לחתוך את החוט הלבן, כדי שהמחשב לא יתערב בטיימינג. בצורה כזו המודול נותן מיידית ניצוץ ברגע שהוא מקבל סיגנל מהפיקאפ, בדיוק כמו במודול המקורי.
הבעיה היחידה עם הסידור הזה היא שהמחשב מזהה שהאותות שהוא מוסר בחוט הלבן לא מגיעים ליעדם והוא מדליק קוד תקלה 42 . אם הייתי יודע שזה הסידור שאני הולך לעשות אז הייתי מבקש מבריאן לסגור לי את הסוויץ' של התקלה הזו, אבל לא אמרתי לו. אז או שהוא עשה את זה לבד, כי אמרתי לו שאני לא הולך להשתמש בטיימינג של המחשב, או שתידלק לי הנורה של הCHECK ENGINE . לא נורא.