כי אני מכיר אחד שהחליפו לו דלת אחורית (נכנסתי בו מאחורה :D), כמו שאמרו יכול להיות מצב של פגיעה בדלת בלבד כי הגלגל הרזרבי בולט יותר מהפגוש והדלת די רכה כך שהיא יכולה לספוג את כל האנרגיה של מכה עד גבול מסויים.
Printable View
שים לב למה שמודגש.
לדעתי, תבדוק את ה- 2005. אם יוצא תקין אין כאן בכלל שאלה! ווי עיגון עקומים מעיד על שימוש לא מושכל. (בכל זאת צריך לא מעט אנרגיה של חילוץ אגרסיבי כדי לעקם אותם. על התאונה אין לי מה להוסיף, ולגבי הצמיגים- קח בחשבון עוד 2500 ש"ח על צמיגים בתקופה הקרובה.
זו דעתי.
זה לאו בהכרח נכון!
הווים הם חלק הכי נמוך לפני הסרן הקדמי ומאחורי האחורי. הם יכולים לחטוף מכות מסלעים ומדרגות- ולא מעידות על שימוש בלתי מושכל.
מעבר לזה- גם ג'ימני נתקע לפעמים, ולרוב אין לו נקודות חילוץ חלופיות. אז עדיף לצאת מהבוץ (תרתי משמע) במחיר של עיקום הוו. גם ככה מטרתה מהתחלה הייתה רק לעגן את הרכב באוניה\גרר, ולא נעים להשאר בבוץ לא?? :)
אפשר לגלות בקלות מה מהמקרים הוא המתאים פשוט לפי כיוון הכיפוף.
אני לוקח את ה 2005 לבדיקה הבוקר, אצל מורי בראשון.
אם הכל תקין אני הולך על זה.
אעדכן.
רק לעדכן - בדקתי את הרכב (אצל מורי). מסתבר שהרכב ממש לא טופל כמו שצריך - היה חסר משמעותי של שמן במנוע, נזילות שמן ביד סרן קדמי ובתיבת ההעברה, צלחות בלם קדמיות שחוקות ועוד, והאוטו היה צריך טיפול גדול. לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו וליישר קו, אבל הבעלים לא היה מוכן לספוג את עלות הטיפול הזה אז ירדתי מזה
וממש אתמול פספסתי בכמה שעות רכב אחר, 2005 יד שניה במשפחה עם 60K ק"מ. היא פרסמה בבוקר ותוך כמה שעות נתנו לה כסף על החשבון (מישהו מהפורום?...). :mad::mad:
ממשיך לחפש.
בינתיים-תודה על כל העזרה. המשך יבוא. ;)
ועל זה נאמר: ישנם הרבה דגים בים אבל כולם בים.
לא נורא חבר, יבוא ג'ימני אחר. בהצלחה