אני עוד לא נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע.... נוזל\שובר ומה שלא תוכל לתאר כן, אבל נדיר לראות אחד שלא נוסע.... גם השחוטים ביותר...זוחלים,אבל נוסעים.
Printable View
אני עוד לא נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע.... נוזל\שובר ומה שלא תוכל לתאר כן, אבל נדיר לראות אחד שלא נוסע.... גם השחוטים ביותר...זוחלים,אבל נוסעים.
השרשור הופך להזוי ומזכיר יותר ויותר שרשורים מהאתר הצהוב.
חסרה פה רק תגובה של YANIV50 וזה יהיה מושלם.
חוות הדעת של יואב ולאחרונה גם של אור ברורה, ואני, כמו גם רבים אחרים, חולקים עליה.
אגב, לאחרונה (אחרי 17 שנה - שנת 94), נקרע לי כבל גז מקורי. חרא של אוטו...
מעניין מה הייתי עושה אם זה היה חיישן.
חלילה לומר שתשוקה ואהבה הם לא במקום הראשון,הרי אני נשוי למרוקאית(הדיפנדר של הנשים,רק שהן נוזלות שבוע בחודש:cool:)
כברירת מחדל יש לי גוק על הגריל ולא אובלי ירוק,זה או זה או פיאסטה שנת 82 במשך 4 שנים נסעתי חלמתי נשמתי שילמתי לנד רובר,כרב נשמה אין תחליף,על היתרונות וגם החסרונות.
אני עדיין לא נתקלתי בקהל שמדרג את רכב השטח שלו בקדמת סדר העדיפויות שלו כמו קהל הלנד רובר,כמה נשברים בדרך,אני אחד מהם,חשוב שידע הבן אדם את שני צדדי המטבע וידע שמרור זה בהחלט מרור אבל הסוכר מתוק יותר מכל סוכר אחר,זה מתומצת הכי טוב שאני יכול לתאר את זה.
יום יבוא...אולי?
שאוכל,אשוב.
אור
צודקים,,,,חרא אוטו !!!!!!!!
אבל,,,,נוסע,,,,נוסע,,,,נוסע
עזוב דיפנדר, חרא של אוטו, דרך אגב גם טויוטא אותו הדבר (מה זה המחיר לציריה ההזוי הזה?).
אני מכיר לא מעט דיפנדרים צבאיים, את אלו מהדור הותיק לא ה- 130 החדשים או הדויד, לא נתקלתי במושבתים כן נתקלתי באחזקה לקויה שנובעת ממלאי לא זמין של חלפים וחוסר רגישות לרכבי כוננות ע"י מכונאים צעירים שחושבים שזה נגמ"ש.
הדיפנדר שלי מטופל יותר טוב ממרבית רכבי האימונים שאני מכיר בצבא ואני לא בטוח שאם הצבא היה נוסע על לנדקרוזרים במקום הדיפנדרים אזי מצב הכלים היה נראה יותר טוב.
שתי נקודות לסיום:
1. אנחנו גולשים ובגדול מהשרשור המקורים ומכוונת המשורר בחיפושיו אחר רכב, נראה לי שהוא יודע לאן הוא נכנס - לבריכה של גדולים.
2. גם אם נפתח שרשור על מצב רכבי צה"ל העתיקים אני חושב שהוא לא יהיה במקום, מעבר למה שנאמר ראוי לשמור הרחבות בנושא ביננו לבין עצמנו.