המיקום נבחן בימים אלו
בנוגע לתאריך, הכל אפשרי, אבל הסבירות נמוכה עד כדי לא קיימת
Printable View
מתוקיק - תרשום אותי בתור לשנביצים ...
(לא, אנחנו לא נשכח לך ...) :twisted::twisted::twisted:
אני רוצה להיות בפנים,בתוך הבחורה\ליידי בוי שאמיר צילם.
אחי אם זאת הסחורה ברחובות אני לאיודע אם עדיף להתבאס מהתמונות פה או להיות עם אשתי שם....
חומר למחשבה
אור-X דיפנדר היילקס נפגע מחקריLSD
אני רק שאלה...
בזוקיאדה האחרונה היה נחמד, אבל אני אישית הייתי מעדיף קצת יותר בשר (תרתי משמע)-
אולי הפעם נבחר יעד חצי אקזוטי, כזה שאפשר לפתוח בו את הצהריים עם על-האש (אני בעד מנגל גדול, ושכל מי שרוצה יביא לעצמו בשר) ולזרום לטיול בעבירות קלה-בינונית (שלא נתייבש בכל מעלה..) ונוף ברמה קשה?
אגב, חצי אקזוטי זה מדברה או צפונה... רק... לא מרכז.
חוץ מזה אני מוכן כמובן לעזור בארגון.
ערב טוב רון
באירוע הזה יהיה יותר בשר , וגם מהאירוע הזה נצא למספר מסלולים-בכל הרמות, לגבי מקום יותר אקזוטי אנחנו מחפשים מקום שיענה על הצרכים של כולם
צריך להבין שבחירת המיקום זה דבר שהוא בעצם מכריע המקום לא חייב להיות קרוב לכולם אבל הוא צריך להיות מקום שיכיל את כל האירוע מבחינת רכבים (חנייה קלה ולא מסורבלת) את המציגים (שלא יהיה להם צפוף והם יוכלו להראות בבירור את מה שיש להם להציג) וכמובן את הקירבה לשטח, יער בן שמן מקום טוב כי אתה פשוט בשטח אתה לא צריך לנסוע אחרי זה לאף מקום כדי לטייל. בימים האחרונים אנחנו מחפשים מקומות בכל מיני אזורים כדי שהמפגש הבא יהיה מושלם .
רון יקירי,
בזוקיאדה הקודמת דווקא היה אחלה בשר למי שלא התקמצן ובלס את הנקניקיות זבל שחולקו שם בחינם.
עמד שם דוכן מיותם אך מחוייך של ארז ממסעדת מושבוץ בגולן (שהוא השותף השקט של עידן באישטח) וצלה לבודדים שנאותו לשלם מחיר צנוע (ביותר !) המבורגרים שלא מהעולם הזה, פשוט מעולים (ואני בד"כ מצרכני הנתחים, לא הטחונים ...) קשה לי להאמין שהוא יסכים לבוא שוב אחרי שמכר שניים ורבע המבורגרים, אבל הלוואי ... מאז כמעט שלא יצא לי להיות בגולן, אבל בהזדמנות הראשונה - ארז, שמור לי שולחן (בתקווה שלא יישבר לי שוב האוטו, יום לפני ...)
(לפחות זו היתה נקמת השנביצים ...)
נדב.
חח נדב נדב, מה יהיה איש?
בזוקיאדה הקודמת עשיתי הכל, באמת הכל.
סיכמנו על שנוויצים? הבאתי
סיכמנו על שלטים עם הניק שלנו פה בפורום? תליתי (אני חושב שאני היחיד שעשה את זה)
אפילו אמרתי אהלן אהלן למורי הפטיש, האיש אמר שלום מנומס וכשבאתי ללחוץ את ידו (ויסלח לי האיש הגדול הזה) הוא סובב לי את הגב (הרבה לפני שהגשתי את ידי, הוא לא עשה בכוונה)
הפעם, אני מחכה למיקום, אני מחכה לשעה, ומחכה ליום.
כשהכל יהיה שרירי ומוחלט, נוכל לסגור את הפרטים הקטנים.
אגב, אני לא יודע אם מישהו רה או לא, אבל ליד עידן (מ- אישטח) עמד בחור עםצידנית עמוסה בשנוויצים, כנרא חשבו שהוא רוצה כסף עבור מרכולתו, אז לא פנו אליו.
להציע לאנשים שאני לא מכיר? אני מציע לכם, לאנשי הפורום הזה, לזוקיאדים, לא למי שלא קשור אלי.
אני ילד טוב אני, ממלא הוראות בדייקנות, רק צריך להשאיר לי הוראות מפורטות.
אני מצפה לזוקיאדה הרבה יותר, מאשר ציפיתי (ויסלחו לי מראש האל והמארגנים)לג'יפולוג האחרון בבן שמן. מאות רכבים, ממש מאות, ובגלל שהמון אנשים הקדימו מאוד, גם כשבאתי בשעה הנקובה, לא היה מקום.
הזוקיאדה זה אחרת. אלה אנשים בגודל שלי, אלה אנשים שאיתם יש שפה משותפת. מקווה לראות שם את כולכם.
ואנחנו מקווים לאכול שנוויץ.
ובכל מקרה- אם אני אגיע- מתחייב לחנזר (מלשון חזיר) המבורגר רמת-גולני מובחר במידה והבחור יגיע.
בכייף והרבה אהבה אביעד.
פעם שעברה פיספסתי אותך, הפעם אני אחפש היטב היטב.
אגב זוקיאדה, זה כבר אחרי הגשמים?
סמו להיפך ולהיפך ידידי.
אם חשבת שאני נגד גשם, אז בדיוק להיפך. יותר גשם, יותר כייף, ככה נטייל בבוץ המטורף.
רק ניתן למארגנים היקרים זמן, להתארגן על עצמם, מבחינת מיקום, ויאללה באלגאן.
מתוקיק, STRIKE 1. :!:
ולכל השאר - לחפור למארגנים על פרטים שלא פורסמו עדיין לא ממש עושה נעים לאף אחד.
המארגנים שוקדים על האירגון, מיקום, חסויות ועוד. תנו להם קצת אויר לנשימה והם יפרסמו את הכל.
והרי ברור שגם אחרי שיפרסמו יהיו הערות וביקורות, נקווה שגם כאן תלמדו לעשות נשימות.
אהלן...
אני גם בפנים...
זו פעם ראשונה שלי.. איך מבררים איפה ומתי?
ואם צריכים עזרה אני מגיע בכיף... (במסגרת המבחנים כמובן.. :)
קוראים את השרשור הזה מההתחלה וממתינים בסבלנות.
נרשמים לעדכונים לשרשור באמצעות מייל ובודקים את האתר אחת ליום לפחות :)
מגיע, כל הכבוד למארגנים:p
מתוקיק... דיר באלאק אה?
פעם ראשונה שלי.... אבל אני בפנים
גם אני בפנים
מגיע!
מגיע
Count me in
מגיע.
מגיע
מגיע יאללה חורשן