:lol: רעיון טוב אבל בסוף לא ישאר לי שום דבר מקורי באוטו...
Printable View
:lol: רעיון טוב אבל בסוף לא ישאר לי שום דבר מקורי באוטו...
לא נורא. שום דבר מקורי באוטו לא שווה לשמור, חוץ מ.... טוב, לא הצלחתי לחשוב על כלום. בעצם, יודע מה- מאפרה אולי?
:twisted: :twisted:
אסף.
סינים יש הרבה סינים .
אבל למה לעשות ספייסרים עם הג'אנט אופסט הוא גם יותר חוקי וגם יותר טוב.
וחוץ מזה במקרה של תאונה לא תוכל להחליף את הספייסרים לפני בוחן התנועה שיספר לשופט את מה שהוא ראה שלא יאהב את זה בכלל וגודל הענישה כגודל הנזק .
בקיצור כל עוד שהכל בסדר, הכל בסדר. אבל כשמשהו מתקלקל כדאי להיות מוכנים וצודקים מראש.
אני יודע כמה חברות הביטוח קמצניות כי עבדתי שם.
כי ג'אנט יעלה לך סדר גודל של 1600-2500 (תלוי בג'אנט) וספייסר יעלה בסביבות ה800, 1/2 עד 1/3 מחיר. והספייסר לא פחות טוב, הוא פחות חוקי.ציטוט:
אבל למה לעשות ספייסרים עם הג'אנט אופסט הוא גם יותר חוקי וגם יותר טוב
אגב, קניתי ספייסרים - הם בדרך מחו"ל בעוד אנו מדברים (ב20 לפברואר יגיעו). יש לי שרטוטים באדיבות דורון שאני אשמח לחלוק עם מי שירצה.
נקסוס שלח לי שרטוט אני נראה לי הולך על זה...
נראה מה העלויות .. ונחליט אם כדי את הפרוטוטייפ נכין במפעל שאבא שלי עובד..
תמורת בקבוק וויסקי אני מקבל פועל שיחרוט לי כל הלילה ...
אני רק מקווה שהוא לא שותה וחורט! כי אם זה ככה אני ישיג יותר דיוק עם מקדחה ופלייר פטנט
אני בעיקרון רוצה כמה שיותר רחב... כמה אפשרי על גבול הטעם הטוב?
ועוד לא הבנתי איך הם הכניסו את מוטות ההברגה? -לעשות הברזה באלומניום או לתקוע בורג מצד שני וליצור לו מין פאזה שהוא יישב שטוח ולא יסתובב .. קצת לא ברור לי העניין אבל נראה לי שהברזה באלומניום תהיה חלשה
בעיקרון שקלתי להכין מפלדה אבל זה כבדדדד וכל קילו על הגלגל זה כמו 50 בתוך האוטו..
הכי טוב זה טיטניום אבל אני על תנאי .. אסור לי להיות ברדיוס של 10 ק"מ מנמל התעופה
(תפסו אותי שאני מנסה לפרק מנוע סילון .. ולהרכיב אותו כמנוע עזר לסמוראי)
קיצרררר אני רוצה סמוראי רחבה ולא קופסת גפרורים ממונעת!
משקל הספייסרים מהפלדה על הגלגל באמת כל כך משמעותי ?
צריכת הדלק תיפגע קשות ?
זה לא מתקזז עם הורדת מרכז הכובד במקום הכי נמוך באוטו ?
ספייסרים מפלדה על הגלגלים משנים מאוד.
כל המשקל הנמצא מתחת למתלים ידוע כ-"מאסה בלתי מוקפצת".
ל"מאסה" זו השפעה ניכרת על התנהגות הרכב וזאת מעצם היותה "לא מוקפצת", דהיינו, לו עוברת שיכוך כל שהוא.
כאשר מייצרים רכב, מנסים להקטין ככל האפשר את ה"מאסה הבלתי מוקפצת".
זה בעצם העיקרון על פיו החלו לייצר את חישוקי הסגסוגת למינהם ("ג'נטים מגנזיום").
גם יצרני הצמיגים (במיוחד ברכבי כביש ואופנועים) מנסים כל העת להקטין את משקלי הצמיגים.
בקיצור, ללכת ולהוסיף כמה ק"ג של ברזל בנאבות זה לא הדבר הכי מועיל, גם בג'יפים.
ברק, איך זה מסתדר עם ה-30ק"ג (הערכה) שנוספו לסרן האחורי אצלי כשחיזקו אותו והוסיפו סקידפלייטס מחוזקים?
הסרן שלך שופר כדי לשאת משקל שהיצרן המקורי שלו ממש לא חשב שיעמיסו עליו,3.5-4טון.ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
לא המשקל ולא השימוש הקשה והאינטנסיבי-כולל הספורט החדש שלך-גילגול בולדרים למרחק עם הסרן.. 8)
אני יודע שלא בשביל הספורט הלאומי של גלגול בולדרים עם הסרן תיכננו את הרכב במקור,
אבל,
עם יש רכבים (ושוב, אנחנו עוסקים בג'יפים לא באימפרזה טורבו) שהוסיפו להם למישקל הלא מוקפץ עשרות ק"ג, עד כמה באמת תיהיה ההשפעה (על המישקל הבילתי מוקפץ, אני לא מדבר מבחינת חוזק/עומס על ברגים וכו', רק מבחינת המישקל הלא מוקפץ) של ספייסרים מפלדה על שאר מרכיבי הרכב?
עירא
עירא,
זה לא היה בכלל שיקול אחד מול השני,רכב שנועד לנסיעה בשטח קשה למרחק רב בעומס מירבי,שצריך לשאת משקל רב מאד כבר מושפע פחות מהמשקל המוקפץ הזה-הסיקס שעליו היה הסרן היה כ"כ כבד שהיחס בין מוקפץ\לא מוקפץ שונה מאד מהרכבים של אנשים כאן שצריך להסתכל על זה קצת אחרת לדעתי.
אם היית רואה איך נראה הקפיץ האחורי של הרכב הזה היית מבין איזה משקל היה אמור להיות שם ואיך היחס משקל מוקפץ\לא מוקפץ אחר לגמרי.
ככה לא בונים חומה. לא מורידים מרכז כובד ע"י הוספת משקל מתחת למרכז. שלא לדבר על זה שהספייסרים שוקלים (נגיד ש...) 10 ק"ג, שזה 1% ממשקל הרכב. לא בדיוק גורם פאטאלי למרכז הכובד, גם עם אורך הזרוע.ציטוט:
זה לא מתקזז עם הורדת מרכז הכובד במקום הכי נמוך באוטו ?
אני לא חושב, אבל בקרוב נדע - לכשיגיעו הספייסרים מחו"ל (אלומיניום) נראה אם יש שינוי משמעותי בצריכת הדלק מהיום (ספייסר פלדה).ציטוט:
צריכת הדלק תיפגע קשות ?
קח, תקרא.ציטוט:
ועוד לא הבנתי איך הם הכניסו את מוטות ההברגה? -לעשות הברזה באלומניום או לתקוע בורג מצד שני וליצור לו מין פאזה שהוא יישב שטוח ולא יסתובב .. קצת לא ברור לי העניין אבל נראה לי שהברזה באלומניום תהיה חלשה
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=5060
חברה, לא צריך לעשות דרמה מכל דבר...
הספייסר שאלון מדבר עליו, שהמידות שלו הן בערך 170 מ"מ קוטר חיצוני, 110 פנימי, עובי 30... ישקול בערך 3 ק"ג מפלדה, וקילו אחד מאלומיניום. לא סוף העולם, לא לכאן ולא לכאן.
אם כבר אז הנה קישור לדיון על סייפר שנשבר, לא קראתי הכל אבל משהו חיובי בטוח אפשר להפיק מזה.
http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=322366