א. נגמר הגנון. מחקתי כל מה שלא היה קשור לדיון.
ב. יש בדיון הזה טעם- האם השיפורים הזולים באמת מועילים? וכמה? נכון, הנושאים שנידונים בו כבר נדונו בעבר, אבל אף פעם לא מזיק קצת לרענן את הדיון.
עובדה- יש ויכוח בנושא- עוזר/ לא עוזר. כרגע, אני עוזב את דעתי המקצועית בצד, ונותן לדיון הזה להימשך, ולו בגלל שיש בו טעם כלשהוא.
ג. דיזה (יש לך שם ?? )- אני לא מקבל שיפור ביצועים לפי 'תחושה'. או דינמומטר, או מדידה אחרת (מבחינתי- גז ברצפה ומדידת זמן ל400 מטר זאת יופי של מדידה). יש לך מספרים? תחושה לא אומרת כלום. יכול להיות שבגלל שינוי ברעש המנוע נדמה לך שאתה נוסע יותר מהר. יכול להיות שבגלל שטיפסת את אותה הדיונה עוד 20 פעם הצלחת מה שלא הצלחת קודם.
ד. דיזה (שוב)- תלמד לקבל ביקורת. אני חושב שיש לך מה לתרום לנו (הבאגי שלך ממש יפה, ומעניין מה יש בה). אני חושב שיש לג'יפולוג מה לתרום לך. שים לב- אף אחד לא ירד עליך באמת עד שהתחלת להתלכלך. אתה יכול לראות את התגובה הזו ככרטיס צהוב. פתיחת ג'ורה אחת שלא במקום- אני מבטיח- אתה לא תהיה כאן יותר. לא בגלל מה שאתה יודע או לא- אלא בגלל השפה. תלמד לתת כבוד לאנשים אחרים- יתנו לך כבוד.
ה. כולם- תרדו מהבחור. יש כאלה שהג'יפ בשבילם זה הכלי לדיונות- ואז צריך כוח ומהירות. יש כאלה חולים מרוצי מדבר- שוב- כוח ומהירות. החיים הם לא רק סלעים. הדיון הזה יכול לעזור, אז תמשיכו אותו כדיון טכני, לא שום דבר אחר.
אסף.