תגובה להודעה: התרשמות חיובית מסקודה יטי 4X4 (הכותרת נערכה)
אתם יודעים מה?
עכשיו אחרי שראיתי את הסרטון הגעתי להחלטה חד משמעית,
אם אני אצטרך לבחור בין פרארי ליטי לנסות לעלות את מעלה מחמל, אני אלך על היטי. :D
ובכלל, אם נוסעים ביטי בשטח, אולי באמת צריך לשקול את ההתקנה של המנחת מסוקים מהסרטון השני על הגג, כדי שיהיה קל למחלצים של הרכב להגיע אליך במוצאי שבת שאתה עדיין תקוע במדבר יהודה.
אני מקווה שיביאו לארץ את הדגם עם הדוגמנית בתא הכפפות. מצא חן בעיניי.
וקצת מילים טובות, אהבתי מאוד את המערכת (האלקטרונית :() שאפשר לראות בסרטון הראשון בדקה 7 בדיוק שמונעת החלקה של הרכב בזינוק בעליה.
ג'ימי קלרקסון ובניו כרגיל עשו עבודה יוצאת מן הכלל. עוד פרק מרשים מבית היוצר.
לילה טוב.
חדשות מהשטח,
חודש שעבר נערך מבחן השוואתי במגזין רכבי השטח המוביל בגרמניה בין היטי לבין הטיגואן-היטי ניצח כמעט בכל פארמטר ובאופן מוחלט בכל פארמטר שקשור לנסיעה בשטח-המגרעת היחידה שלו לעומת הטיגואן הינה מרווח גחון נמוך יותר.
מאחר והסטטיסטיקה מלמדת על עלייה של 37% במכירת רכבים בעלי הנעה כפולה ב 2010 בשוק הגדול באירופה בגרמניה וזאת לעומת ירידה כללית במכירות כלל שוק הרכב לעומת 2009 ,וכדאי לציין ירידה של 63% במכירות רכבי השטח הגדולים-דיפנדר,לנדקרוז,פאטרול וכו-תתחילו להתרגל לרעיון שבסוף היטי ייחשב לרכב שטח לגיטימי משום שכל השאר יהיו קרוסאוברים ללא יכולת שטח כלל.
דרור הראל
ממש אהבתי את הכסאות שאפשר להוציא בקלות מהאוטו
חבל שזה יהיה לא חוקי בישראל
"נוסעים מלבד הנהג : 4"
תגובה: תגובה להודעה: התרשמות חיובית מסקודה יטי 4X4 (הכותרת נערכה)
תגובה: תגובה להודעה: התרשמות חיובית מסקודה יטי 4X4 (הכותרת נערכה)
1. טופגיר היא תוכנית בידור שלגמרה במקרה מבוססית סביב כלי רכב. (מי שחושב אחרת, שיחפש סרטונים של טופגיר מתחילת שנות ה90)
2. מי שחושב שתוכן התוכנית זה דבר אוביקטיבי וחופשי מאינטרסים פוליטיים וכלכליים, גילו 11-12
3. מי שחושב שנסיעה בשדה דשא(אנגלי) זה "נסיעה"בשטח", גילו 11-12
4. כשקלארקסון אומר שהשמש בשמיים, עדיף להציץ בחלון ולוודא.
5. אין היום רכב שנקרא "סקודה" רכבי סקודה אמיתיים סיימו קריירה לפני עשרות שנים, מה שיש היום זה VW מורכב בצ'קוסלובקיה עם גריל שונה ומעט שנויים כדי שלא יהיה העתק מושלם וגם לתת לו טעם מקומי.
6. סקודה היא חברה עם עבר עשיר בפיתוח והנדסה מתקדמת כמעט מכול חברת רכב אחרת בעולם, כמו כן בהרכבה אכותית, כואב לראות לאן הם הגיעו היום.
דרכו של עולם.
תגובה: התרשמות חיובית מסקודה יטי 4X4 (הכותרת נערכה)
לא חושב שהכותרץ המקורית היתה "סנסציונית"...