תגובה להודעה: אפשר לעבור טסט גם בלי קומבינות
רגע ג'ו..
אתה טוען שאני מכיר את הבוחן ולכן עברתי?...
אז לעשות סדר בדברים, את הרכב לקח חבר לטסט (הראשון והיחיד שנהג בניבה שלי), ואין לו דבר וחצי דבר עם מכוני טסטים...
החלק השני של מה שכתבת נכון..אני לא גר באיזור המרכז..וכל מי שאני מכיר גם ג'יפ או פרייבט נוסע עם טסט..לכן לא מבין מה כ"כ קשה לעבור טסט??
ליאור
תגובה: אפשר לעבור טסט גם בלי קומבינות
היי
להוסיף למה שנאמר כאן, ממני בסיקס שנת שמונים דרשו להרכיב מוט מיצב קדמי למרות שברכב שלי לא היה כזה מעולם ואפילו אין חורים בשילדה שמאפשרים להרכיב אחד, בטסט החוזר הייתי צריך להתחנן לבוחן שיוותר לי, הבעיה שבסוג כזה של תקלות אין ממש דרך לצאת מזה, הקטע ההזוי באמת שפעמים לפני כן עברתי שם עם הסיקס אצל אותו בוחן והוא לא העיר על העניין, אולי כל הסיפור הוא מכיוון שחצי שנה קודם הוא הציעה לי בזמן הטסט לקנות את הרכב ואני סרבתי?
חן
תגובה: תגובה להודעה: אפשר לעבור טסט גם בלי קומבינות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_b.s
רגע ג'ו..
אתה טוען שאני מכיר את הבוחן ולכן עברתי?...
ליאור
אתה לא חייב להכיר את הבוחן,
אבל הסיכוי הוא שהוא מכיר את הרכב (כמה כבר יש בביצה שלך?) ובטח זוכר אותו מהשנה שעברה, ואני בטוח שאתה, כמו כולם תמיד לוקח אותו לאותו מכון, (כאילו יש כול כך הרבה בחירות)
ותגיד מה שתגיד, מבחינה פסיכולוגית טהורה, בוחן שזוכר "אותך" וזוכר שהעביר אותך אז, יהיה נטוי גם להעביר אותך היום, יצר אנושי.
מזל שקראתי על המכון בראש העין - שבוע הבא טסט לרכב של אשתי.... יש המלצות למקום הגון?
ומדגיש שלא מחפש קומבינות - אם יש משהו לא תקין רוצה לדעת וגם לתקן!
תגובה: מזל שקראתי על המכון בראש העין - שבוע הבא טסט לרכב של אשתי.... יש המלצות למקום
מקום הגון?
שאלה קשה.
בכנות? אני כבר לא מאמין לאף מכון רישוי במדינת ישראל. כל הענף הזה רקוב מדי, נגוע מדי, חולה מדי.
לכן אני כבר לא מחפש מכון רישוי הגון, אלא דווקא את אלה שלא - כאלה שאפשר לעבור אצלם במינימום כאב ראש. גם אם זה יעלה כמה שקלים.
זה אומר שאתה כבעל רכב צריך להיות מספיק אחראי כדי לדאוג למצבו הבטיחותי של האוטו כל הזמן, ובלי קשר למבחן הרישוי המתקרב או למכון שאליו אתה נכנס.
תגובה: מזל שקראתי על המכון בראש העין - שבוע הבא טסט לרכב של אשתי.... יש המלצות למקום
באותו נושא - סיפור לא כלכך טוב על מכון טסטים ברמת ישי, ועל מכון הטסטים באפק :
אני תמיד מוודא לפני טסט שהכל תקין , וגם נוסע עם הרכב למקצה שיפורים במוסך באותו היום - לפני הטסט.
בשני המכונים האלה , היה את הסיפור הבא :
אני עובר בדיקת עשן , אומרים שניכשל ,
אומרים שאני צריך לקנות את התוסף אצלהם במחיר מופקע , ולשים ולנסות שוב ,
אני קונה , הולך הצידה , עושה כאילו אני שם את התוסף, נוסע עם הרכב כמה דקות , חוזר וראה זה פלא - עובר את הבדיקת עשן - כאשר בעצם לא השתנה כלום.
ברמת ישי התעלו על עצמם וטענו שאני צריך לקנות שני תוספים ב200 שח בגלל שזה רכב גדול! - התחלתי להתווכח איתו שזה לא רק שלא יעזור אלא יעשה נזק , ובסוף קניתי רק אחד -100 שח, בשביל לרצות אותם , כמובן לא שמתי , ואחרי שאמרתי ששמתי - הרכב עבר את הבדיקה.
באותה צורה , דרשו כיוון אורות , החשמלאי אצלהם מאחורה , (העמדתי פנים שאני לא מבין ), שיחק עם בורג פיליפס שלא קשור לכלום (מחזיק איזה פלסטיק ליד הפגוש),
אמר שתיקן - שילמתי בידיעה שזה פשוט עוד 35 ש"ח שצריך בשביל שיעבור.
את ה35 שח אני מוכן לסבול אם זה מה שמעביר ,
אבל אחרי ה200 ש"ח - לשם לא נחזור ...
מצדה לא תיפול שנית :rolleyes:
אני יודע על שני מקרים בהם הוחלף ברכב מנוע.. ולמרות שבעלי הרכב שכחו לשנות ברישיון, שני הרכבים עברו טסט ללא בעיה .. (בלי תוספים לא לאוטו ולא לבוחנים).