בטראנו 2700 אין דברים כאלו
מנוע מאד אמין וחסכוני
מנוע 3000 גרם לחרושת שמועות שכניראה יש להן בסיס במציאות ..
Printable View
בטראנו 2700 אין דברים כאלו
מנוע מאד אמין וחסכוני
מנוע 3000 גרם לחרושת שמועות שכניראה יש להן בסיס במציאות ..
לגבי טרופר דיזל בתקציב שלך עד 98 הם עם מנוע 3.1 ידני אין עליו אגדה של מנוע ורכב מפנק גדול ובעל אפשרויות בלתי מוגבלות
לגבי הדיזל מ-99 היו ויש בעיות עם המזרקים מי שעבר ריקול מסודר וטיפל ברכב בלי חסכנות אין בעיות שאינם מופיעים בכל הדיזלים החדישים עתירי כוחות סוס (ובהתאם בעיות נלוות )
לא משנה מאיזו חב' כולם בעייתיים אבלללללל ..... לטרופר עדיפות ענקית ביחס מחיר /תמורה זמינות חלפים ושרות,עבירות ומהלכי מיתלה שאחרים רק חולמים עליהם המחיר ==צריך טיפול לפי הספר והתמורה בהתאם
לגבי הבנזין אין בטווח שלו שום רכב שיתחרה באמינות נוחות ,פינוק ,ומחיר מצחיק ,חוץ מדלק ממוצע 6-7 ק''מ לליטר ,מנוע אמין וחזק בטרוף , הגיר הוא חולייה חלשה שפותרים אותה
בהוצאה מצחיקה 600-800 ש''ח עם קולר גיר +מאוורר וטרמוסטט
לגבי גז תברח ואל תיגע ברכב שטח שיש או היה בו מערכת גז שלא ניבנתה ע''י היצרן !!!! אין חייה כזו מערכת מותאמת רכב שלא יוצר ע''י היצרן מראש עם מחשב ומערכות מותאמות לגז
לא ישרוד הרבה זמן !! מחיר החיסכון בבנזין יהייה פי כמה יותר גבוהה שילך המנוע (והוא ילך שלא יהיה לך ספק )
גם האינדיאנים מספקים את הסחורה אבל בדגמים יותר יקרים 00-03
טוב החיפוש אחר הרכב התחיל עברתי דירה ואני מוכר את הרכב שלי(פורד מונדאו 200 112K ק"מ מחירון) וקונה רכב שטח
החיפוש מתרכז בטראנו החל ממודל 97 וקיה ספורטז קצר.
מה לגבי הטראנו בנזין מומלץ ? נראה לי מונע חלש מדי
ואיך קיה קצר מוגבה עם צמיגי 235 בשטח ?
ולגבי הטראנו מה אני צריך לבדוק לפני שאני לוקח רכב לבדיקה במוסך(המלצה על מקומות באזור תל אביב)
נסה לדבר עם DANOB- הוא מוכר ספורטאז' קצרה במצב מתוקתק, כבר משודרגת בצורה די יסודית. אם אני לא טועה, הרכב שלו במדור "למכירה".