יכול להיות שהלך אחד המיסבים ויש לך איזה רעידה של הציר שפשוט מוציאה/פוגעת במחזיר השמן ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי eldad007
Printable View
יכול להיות שהלך אחד המיסבים ויש לך איזה רעידה של הציר שפשוט מוציאה/פוגעת במחזיר השמן ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי eldad007
לפני הפירוקי למיניהם אני רוצה להתחיל עם השמן.
איזה שמן כדאי לשים?
85-140 תופס???
אני שם בגיר \ טרנספר \ סרנים: 80-90.
אני לא מכיר 85-140, Sorry!
אביגדור
80- 90W המלצת היצרן, מומלץ, לטרנספר שחוק וע"מ לנקות, להשתמש בשמן דליל יותר 70-90 או דומה.
אם החלפת שמן ממש לפני השיפוץ אז כנראה שהמשקעים נוקו עם השמן החדש אבל התקופה הממושכת ללא פעולה גרמו להם להתקשות שוב בנקודות מרכזיות= השערה.
עוד משהו שכדאי לבדוק - חיבור הידית לטרנספר
הידית מתחברת לשני מנופים בדנה ומזיזה אותם סימולטנית.
אם יש בעיה בחיבור הזה - ההעברה תלך קשה אם בכלל.
את החיבור עצמו בדקתי, החלפתי שם את הפלסטיקים, פירקתי את המשקפיים וניקיתי הכל.
שמן הוצאתי והוא היה בצבע אפור.
שמתי שצן חדש, נסעתי קדימה אחורה כמה פעמים ושפכתי גם אותו, שוב צבע יותר טוב אבל עדיין מטונף.
עכשיו אני אשים שמן חדש ונראה מה יהיה.
עירא
עירא.
יש במכלולים שתי שיטות לקלוט את שבבי המתכת שמתרוצצים בשמן. או שפקק הניקוז מכיל מגנט או שיש מגנט בתוך הגיר מוצמד לאחת הדפנות או למכבה התחתון (כשיש מגנט הוא נמצא במקום שהפקשר להגיע אליו בלי לפרק את המכלול.
אם הפקק ניקוז הוא המגנט אז מנקים אותו בכל החלפת שמן אבל אם אצלך יש מגנט בתוך הגיר כדאי שתפתח מכסה תחתון ותוציא אותו לניקוי.
אורי טל.
אורי, בדנה 300 (לפחות בזו שלי) הפקק ניקוז משמש כנגנט. (אולי יש עוד אחד בפנים אבל איו לי מושג.)
לצערי, אני חייב לומר שאני דיי איבדתי תיקווה, ההחלפות שמנים לא עזרו, גם פירקתי את המכלול של היידית וכלום לא עוזר להוציא מ-4L זה פרוייקט מהסרטים.
על להכניס ל-2H או 4H אני לא מדבר בכלל זה רק במועדים מיוחדים כגון ראש חודש.
לעומת זאת הכנסה ל-4L דיי פשוטה וקלה.
עם למישהו יש רעיונות אני מאוד מאוד אשמח.
(אחרת הנסיעה בשבת תיהיה מאוד מאוד איטית :wink: )
עירא
הדרך הטובה ביותר היא לפרק את הטרנספר ולנקות. אבל מכיוון שכבר נשבר לך ה**ן, מלא שמן חדש, סע בכל האפשרויות (תקדים את ראש החודש) ונקז שוב את השמן.
הייתי שם, עשיתי את זה.
לא עוזר.
רעיונות נוספים (הפח צבע כחול כבר מוכן.... :evil: )
לום?
ניסית לנקות את המוטות הדחיפים של התיבה, אולי הבעיה שם?
הכוונה למוטות השילוב?
אם כן אז כן.
פירקתי את המשקפיים וניקיתי שם כמה שיכולתי כשהכול מורכב על הגיפ.
עירא
ומהצד השני שלהם, לאן שהם נדחפים, ראית אם שם הכל תקין?
לא, איך?
נורא פשוט, המוטות האלה נדחפים מצד אחד של התיבה לצד השני. תסתכל בתיבה שלך מעל הפקק מילוי ותראה שני צינורות אליהם הם נדחפים. יכול להיות שיהיה שם פלאח שמחזיק אותם, פרק אותו (ני ברגי 9/16 אם אני זוכר נכון) ותראה מה הולך שם.
פירקתי, בדקתי, זה לא זה, הם היו נקיים והידית עדיין לא עוברת.
עירא
אחרי הפעלה ללא עומס של חצי שעה (גלגלים באוויר), ריקון נוסף של השמן, מילוי סולר, הפעלה של 4 דקות, ריקון סולר, מילוי חזרה של השמן שייצא (לניקוי שאריות סולר), הפעלה ל4 דקות, ריקון השמן, מילוי שמן חדש ונקי והטרנספר עובר :lol: (אני מזכיר רק שאתמול רוקנתי את השמן שהיה בו מילאתי שמן חדש שמהלתי אותו בשמן דליל יותר הפעלתי ככה כמה דקות רוקנתי את זה ומילאתי שמן חדש שהוא מה שרוקנתי היום)
לא חלק כמו חמאה, אבל בהחלט בצורה סבירה עכשיו אפשר לעבור דיי בקלות בית המצבים השונים.
עירא
יפה מאוד! :D
אני כבר יכול לדמיין את השעשועים בשבת :twisted: