תגובה: מה אתם אומרים על BFGOODRICH
טדי מצאתי 4 צמיגים חדשים + הרכבה + שסתומים ממתכת ב 4000 שקל פה בארץ בצמיגי נעמן בחיפה הזמנתי ויום למחרת היא שלחה לי אסמס עם תמונה שלהם אצלה במשרד לבוא ולהרכיב
עכשיו אני רק מחכה למוחמד שירכיב את השאריות של האוטו והופה להחליף צמיגים
הא ו טדי עכשיו מורכבים לי על האוטו דלופ המידות הנל
אז ככה כבר מצאתי 2 חברות עם אותה מידה במלאי בארץ
תופס טרמפ על השרשור
בהנחה ש BF GOODRICH אינו זמין, מהו הצמיג השני לו באיכותו ?
מה הנסיון עם יוקוהמה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מידבר
תופס טרמפ על השרשור
איזה פרופיל?
שטח מלא?
AT?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מידבר
תופס טרמפ על השרשור
מה הנסיון עם יוקוהמה ?
לדעתי טויו - גם ב AT וגם ב MT. אני אוהב אותם יותר מה BF משום שיש להם התנהגות כביש מעולה. יש גם הנקוק AT מעולים (רק RF10 לא משהו אחר! - ה MT שלהם פחות טוב), אבל קשה להשיג בארץ אם בכלל. במבחנים בחו"ל שניהם היו עדיפים על ה BF...
חן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
איזה פרופיל?
שטח מלא?
AT?
כן, לגבי בשלב הזה רלוונטי AT
תודה מראש למשיבים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
klam
לדעתי טויו - גם ב AT וגם ב MT. אני אוהב אותם יותר מה BF משום שיש להם התנהגות כביש מעולה. יש גם הנקוק AT מעולים (רק RF10 לא משהו אחר! - ה MT שלהם פחות טוב), אבל קשה להשיג בארץ אם בכלל. במבחנים בחו"ל שניהם היו עדיפים על ה BF...
חן
הי חן.
אכן קראתי כמה דעות על ההנקוק ובאמת הצמיג הנ'ל נשמע מענין מאוד.
תודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
טדי מצאתי 4 צמיגים חדשים + הרכבה + שסתומים ממתכת ב 4000 שקל פה בארץ בצמיגי נעמן בחיפה הזמנתי ויום למחרת היא שלחה לי אסמס עם תמונה שלהם אצלה במשרד לבוא ולהרכיב
עכשיו אני רק מחכה למוחמד שירכיב את השאריות של האוטו והופה להחליף צמיגים
הא ו טדי עכשיו מורכבים לי על האוטו דלופ המידות הנל
אז ככה כבר מצאתי 2 חברות עם אותה מידה במלאי בארץ
זה מה שאמרתי יש בארץ 2 חברות דנלופ, ובי אף, שהמידה מופיעה אצלם בקטלוג יפה ומזלך שמצאת תמידה כי אין אותה ביבוא סדיר.
בכל אופן מנסיון הדנלופ ממש מתפרק ונגמר אפילו מנסיעה על הכביש תוך שנה וחצי נגמר לגמרי עם מעט קילומטרים.
והבי אף כבר שנה וחצי וכמו חדשים לא נשחקים בכלל שווה כל שקל.
ובכל זאת: ל -דיפנדר 110 - Mud-Terrain T/A® KM2 - BF על סמך נסיון
התנהגות בכביש רטוב?
מנסיון עבר שלי ה-BF היו נשחקים בדופן
עלויות ואצל מי?
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מידבר
הי חן.
אכן קראתי כמה דעות על ההנקוק ובאמת הצמיג הנ'ל נשמע מענין מאוד.
תודה.
חיפשתי אותו כמה פעמים ולא הצלחתי. למרות שהוא מופיע באתר של tires4u, למשל..ניסו לתת לי הנקוק אחר, אבל זו לא אותה ליגה...בסוף "התפשרתי" על הטויו, שגם זכה לתשבוחות במבחן ההשואתי מול ה bf. :rolleyes:
תרשה לי להיות באמת נחוש, בס"הכ אנגלית זו שפה: כתוב
"Three-ply polyester carcass guards against punctures and bruises under the tread and in the sidewall"
לא כתוב "sidewall
s"
ובנוסף, אותי לימדו שמה לא כתוב מפורשות, לא קיים. לא כתבו both. מה גם שכתבו
this area also contains the manufacturer's marking...
ובעיברית: איזור זה מכיל את הסימונים של הייצרן, ברור שלוגית הצמיג מכיל את סימונים, אבל לא מיתכוונים לצמיג כולו, אלה לתיאור מדוייק יותר של איזור מסויים על הצמיג.
ניראה לי שוויכוח זה יפתר רק אם נחתוך את הצמיג - מה שהולך לקרות בקרוב, כי אני אמור להחליף זוג BF לאחר כ ארבע שנים. לא ניראה לי שהפנצרמאכר הייחודי והאינטלקטאלי שלי יתנגד לניתוח לאחר המוות לצמיגים גמורים, הוא מימלא חותך אותם כדיי לארוז אותם באופן בקומפקטי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הבנת הנקרא באנגלית..
לא כתוב שם שזה בצד ספציפי אלא בחלק של הדופן שיש בו את פרטי היצרן- כלומר שני הצדדים.
אבל כל הכבוד על הנחישות.
אבויה, אתה מתחפר יותר ויותר עמוק על סמך טעות של איזה פאנצ'ר מעכר מחוזקת עם האנגלית שלך שהיא לא ברמת שפת אם, נכון? sidewall זה דופן, וכמו שבעברית אנחנו מדברים בדרך כלל על "דופן הצמיג" ולא על "דפנות הצמיג", אותו דבר באנגלית. אם היו כותבים שם sidewalls, זו הייתה אנגלית קלוקלת.
לעניין - אתה צודק בזה שצמיגים לא עובדים בצורה סימטרית, הדופן החיצונית רואה כוחות שונים מהפנימית. ויכול להיות שקיימים צמיגים בעלי קשיחות שונה בדופן הפנימית והחיצונית. אני לא מכיר כאלו, אם ישנם המקום לחפש אותם יהיה על מסלול האספלט. אבל צמיגים רדיאליים רגילים, כולל הצמיגים בשרשור זה, הם כן בעלי חתך סימטרי, מה לעשות, זו עובדה.
עכשיו, ישנם צמיגי כביש שהם בעלי עיצוב סוליה לא סימטרי, בהחלט, וישנם צמיגי כביש ושטח שהם כיווניים - כמו צמיגי כפות, יש לקוביות שלהם צורה ברורה של חץ שמצביעה לכיוון אחד, ויש עליהם גם חץ או כיתוב שמראה את כיוון ההרכבה הרצוי. במקרים האלו, הסיבה היא עיצוב הסולייה, הThread, ולא מבנה הדפנות. יתכן מאד שזו הסיבה לבלבול של הפאנצ'רמעכר, או שלך.
בכל מקרה, צמיגי BF שמדובר עליהם, אינם צמיגים כיווניים. אפשר להרכיב אותם איך שרוצים.
למי ששאל מה הצמיג מספר 2 אם לא BF M/T - התשובה מבחינתי די ברורה, Goodyear MT/R.
כמו שכתבתי נימרוד, דיבורים על "עובדות" לא ישכנעו אותי. תביא דבר כתוב מאתר היצרן או תחתוך צמיג כזה ותצלם - אז תשכנע אותי.
לא, אני לא מיתחפר בגישה, אני מדגיש שאופציה זו פתוחה, יותר מכך, היא לדעתי סבירה יותר על בסיס הבנתי באתרים וחברות ואופן הגשתם. נכון, אין לי את הידע שלך בצמיגים, אבל ליקרא מיפרט טכני , אני כן יודע.
לא, לא עיברית ולא אנגלית הם שפות אם בשבילי, אני דובר פרסית כשפת אם, וכן, בילתי בארהב כאיש היי טק מספיק זמן כדאי ליקרא אנגלית טכנית יותר טוב מאשר אדם דובר אנגלית כשפת אם.
רבין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אבויה, אתה מתחפר יותר ויותר עמוק על סמך טעות של איזה פאנצ'ר מעכר מחוזקת עם האנגלית שלך שהיא לא ברמת שפת אם, נכון? sidewall זה דופן, וכמו שבעברית אנחנו מדברים בדרך כלל על "דופן הצמיג" ולא על "דפנות הצמיג", אותו דבר באנגלית. אם היו כותבים שם sidewalls, זו הייתה אנגלית קלוקלת.
לעניין - אתה צודק בזה שצמיגים לא עובדים בצורה סימטרית, הדופן החיצונית רואה כוחות שונים מהפנימית. ויכול להיות שקיימים צמיגים בעלי קשיחות שונה בדופן הפנימית והחיצונית. אני לא מכיר כאלו, אם ישנם המקום לחפש אותם יהיה על מסלול האספלט. אבל צמיגים רדיאליים רגילים, כולל הצמיגים בשרשור זה, הם כן בעלי חתך סימטרי, מה לעשות, זו עובדה.
עכשיו, ישנם צמיגי כביש שהם בעלי עיצוב סוליה לא סימטרי, בהחלט, וישנם צמיגי כביש ושטח שהם כיווניים - כמו צמיגי כפות, יש לקוביות שלהם צורה ברורה של חץ שמצביעה לכיוון אחד, ויש עליהם גם חץ או כיתוב שמראה את כיוון ההרכבה הרצוי. במקרים האלו, הסיבה היא עיצוב הסולייה, הThread, ולא מבנה הדפנות. יתכן מאד שזו הסיבה לבלבול של הפאנצ'רמעכר, או שלך.
בכל מקרה, צמיגי BF שמדובר עליהם, אינם צמיגים כיווניים. אפשר להרכיב אותם איך שרוצים.
אין בעיה ידידי, אני אלך אתך עד הסוף, אחתוך צמיג ואשכנע אותך. אבל רק מחר ברשותך, הלילה אני עסוק - אני הולך לגרום לשמש לזרוח מחר בבוקר, זה בשביל ויכוח עם חבר אחר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אין בעיה ידידי, אני אלך אתך עד הסוף, אחתוך צמיג ואשכנע אותך. אבל רק מחר ברשותך, הלילה אני עסוק - אני הולך לגרום לשמש לזרוח מחר בבוקר, זה בשביל ויכוח עם חבר אחר.
החבר שלך צודק, השמש לא תזרח מחר, יהיה מעונן...
רבין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shahav
כמו שכתבתי נימרוד, דיבורים על "עובדות" לא ישכנעו אותי. תביא דבר כתוב מאתר היצרן
רבין
הראנו לך שזה אכן מה שכתוב באתר היצרן, כתוב שם באזור ההטבעה של פרטי הצמיג- ואלו מוטבעים בחגורה מסויימת במיקום זהה בשני צידי הצמיג.
אבל לפי הסגנון שלך כנראה שגם היצרן לא מבין מה הוא כתב בעצמו, אלא הפנצ'רמאכר שלך.
הייתי חותך לך צמיג להוכחה אבל אני מחכה לראות את הנס משמיים שנמרוד הבטיח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
נמרוד, השאלה שלי רלוונטית ל AT בלבד.
ההבדל היחיד (והמשמעותי) בין שני הצדדים של ה- BF - בצד אחד הכיתוב של הדופן הוא רק תבליטי ובצד השני הוא גם מלא בצבע לבן. כל אחד יכול לבחור איזה עיצוב מתאים לו יותר. חוץ מזה, אין שום הבדל.
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 37349 אמרתם אז קניתי:)
כמות הרעש בדיוק חצי מהדנלופ שניהם ב 30 בר מהירות120