נתן
אתה מכיר את המנוע שלך, אם היה טוב תקן את התקלה, החלפת שסתום או החלפת ראש, לעבודה כזו אתה לא צריך מוסך מורשה שיקרע אותך, אתה צריך מכונאי טוב שיודע מה הוא עושה.
מצטרף להמלצה של רמי על מוסך חי והבן אשר.
נמרוד
Printable View
נתן
אתה מכיר את המנוע שלך, אם היה טוב תקן את התקלה, החלפת שסתום או החלפת ראש, לעבודה כזו אתה לא צריך מוסך מורשה שיקרע אותך, אתה צריך מכונאי טוב שיודע מה הוא עושה.
מצטרף להמלצה של רמי על מוסך חי והבן אשר.
נמרוד
חן, הלכתי אליהם בעיקבות המלצתך-אריה/ברק כבודם מונח, אך משיחה עימו הוא ניטרלי בעניין אשמים, לתבוע זה נכון אבל בעייתי מבחינת הוכחות, הכל עלי, מילה שלי ממולו.
צריך שמאי פרטי, הם יקרים מאוד וגם זה לא מבטיח ניצחון סוחף בקייס ולכן אני עוד מיתלבט=חייב להחליט היום.
מנוע חדש לגמרי בשקית עם ראשים משופצים, כולל עבודה מצאתי ב-15 אלף, תיקון הראש יעלה בין 11 ל-13 לפני מע"מ. מנוע חדש עדיף תמיד, לא? מה אומרים?
יש שמאי מנועים מומלצים ולא שוחטים?
תודות
נתן
"מנוע חדש לגמרי עם ראשים משופצים" (כולל פירוק והרכבה?) - לך על זה .
אגב, אם המנוע חדש, מדוע הראשים משופצים?..
הוא אומר שהמנוע חדש בשקית, רק בלוק ובוכנות, ככה הגיע מארה"ב, יכניס ראשים משופצים הכל כלול ב-15, מחיר לא רע לשוק,
מחיר מנוע משומש מיבוא ממוצא 12, אפילו חדש לגמרי ב 17, אך אין בארץ במלאי וצריך לחכות להם חודש, למשלוחה הבאה.
מחירי פירוק והרכבה, כל אחד זורק מחיר, השוק הישראלי פתוח או לא! פתוח גם פתוח לכיס שלנו,
אריה יפרק ואני דואג לראש, וירכיב חזרה. מחר אחרי שיפרק נראה אם אין עוד חדשות מתחת לחצאית.
תודה רבה לכוככככלללללםםםם, באמת עזרתם מאוד, העדכן ברגע שיהיה מה.
נתן