תגובה: גיר 3 הילוכים לסקס ..
אני נוסע על פייב עם גיר שלושה הילוכים מנוע 258, יחס העברה 4.27 וצמיגים 31 זה נכון שזה לא תענוג גדול על הכביש, במיוחד אחרי שאתה יורד מהפרייבט,
אבל לדעתי המצב לא נורא כ"כ, נסיעה במהירות 90 - 100 או ליתר דיוק סביב ה 90 היא בהחלט מצב אפשרי מבלי שהמנוע יצרח מדי.
בכל אופן לא ממליץ לשים צמיגים גדולים יותר, הגלישה במורדות תלולים עם הנתונים האלה (שכפי הנראה אלו הנתונים גם אצלך) היא לא דבר כיף גם עם צמיגים 31 !! הראשון ב LOW הוא ארוך מדי וצמיגים גדולים יותר יעזרו אולי בכביש אבל יפגעו בביצועי השטח.
אם תחליף רק לגיר 4 - כאילו לא עשית כלום, תשאר עם אותה מהירות סופית,
אם תחליף רק יחסי העברה, תרוויח רק בתנועה על הכביש אבל ב LOW הרעה
אם אתה רוצה שינוי חיובי גם בכביש וגם בשטח תצטרך להחליף גם יחסי העברה וגם גיר ל 4
יש ברשותי סיקס 75 שיה במקור 3 הילוכים ומנוע 3.8 יחסי ההברה 4.27 כמו שאתה אומר נסיעה של 70 ל80 סבבה המעבר ל4 הילוכים לתורם בסהכ נותן לך להעביר עוד הילוך בדרך לרבעי האפשרויות הן להחליף יחסי העברה בסרנים הוא לנסות גיר 5 הילוכים על מנת לקבל עובר דרייב
זה כרגע מה שאני שוקל לעשות אממה עלוחות לא זולות כלל
נ.ב שוקל להוסיף תחמישי ולהשאר עם אותו יחס העברה
א להשאר עם רכב טכני ולהנות ממהירות של 100 קמ"ש ברעש ועלויות דלק סבירות פחות או יותר כמו גיפ עם יחסי העברה סטנדרטים
גיא
מתעלק על השרשור הזה בבקאקסים אצלי היה מים אין לי מושע איך הגיעה מים אחרי שניקיתי את הבקאקסים טוב ספרתי שיניים בקורונה יש 43 בפניון 8 זה מצוין גם על גבי פחית באחד הברגים של מכסה הביצה
עד שהאוטו לא יתחיל לנסוע אני לא ידע אם צריך להחליף גם לגרים בנתיים עזבתי את עניין הלאגרים
איך נכנסו מים לבקאקסים ? רק לציין שהאוטו עמד מסר שנים בחניה תת קרקעית שכנראה הוצפה במים [לפי דברי הבעלים הקודם] אני רק יודע שבכל מקום באוטו הזה היה מים כולל שני צילינדרים למרות שבשום מקום לא רואים שנכנס מים
מה זה אומר אם יש 43 ו8 שיניים איזה יחס העברה זה?
אני מבין שזה יחס לא כל כך טוב מה יכול להחליף אותו ומאיזה רכב אפשר להשיג יחסי העברה כאלו ?
יש נשם אז בטח משם.
האוטו מניע? נוסע? כמה זמן היה מים בסרנים? יש חלודה?
איזה סרנים יש לך? אולי שווה לקנות אחרים במקום.
אם מה שספרת נכון אז היחס העברה הוא 5.375, נראה לי קצת משונה. אתה בטוח שלא טעית?
מדובר הטנדר וויליס מודל 54 דנה 44 אחורי ו27 קידמי המנוע שופץ וכל שאר המקומיות שהיו מים נוקזו ועברו ניקוי עד כמה שהיה אפשר בבקאקסים לא היו סימני חלודה כנראה בגלל שעוד היה שמן. להחליף את כל הסרן אני לא כל כך רוצה בגלל המקוריות אבל שוקל להחליף את מה שבפנים אם זה אפשרי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Crank
מתעלק על השרשור הזה בבקאקסים אצלי היה מים אין לי מושע איך הגיעה מים אחרי שניקיתי את הבקאקסים טוב ספרתי שיניים בקורונה יש 43 בפניון 8 זה מצוין גם על גבי פחית באחד הברגים של מכסה הביצה
עד שהאוטו לא יתחיל לנסוע אני לא ידע אם צריך להחליף גם לגרים בנתיים עזבתי את עניין הלאגרים
איך נכנסו מים לבקאקסים ? רק לציין שהאוטו עמד מסר שנים בחניה תת קרקעית שכנראה הוצפה במים [לפי דברי הבעלים הקודם] אני רק יודע שבכל מקום באוטו הזה היה מים כולל שני צילינדרים למרות שבשום מקום לא רואים שנכנס מים
מה זה אומר אם יש 43 ו8 שיניים איזה יחס העברה זה?
אני מבין שזה יחס לא כל כך טוב מה יכול להחליף אותו ומאיזה רכב אפשר להשיג יחסי העברה כאלו ?
43 לחלק ל-8 = 5.375 = 5.38
אכן היו טנדרים ויליס עם יחס העברה הזה - 5.38.
הגיוני שזה מה שיש לך.