תגובה: Article: רק עם אופנוע - לזכרו של טל שביט
פגשתי את טל אישית כשהייתי חייל בסדיר ב-91. הוא היה מג"ד במילואים ואני חובב אופנועים מושבע.
לא האמנתי לכבוד שנפל בחלקי. כל כך התרגשתי שהחתמתי אותו על גיליון מוטו של אותו חודש.
כשמכרתי את אוסף הגיליונות שלי שמרתי לי את גיליון מס' 1 ואת הגיליון ההוא עם החתימה.
עצוב...
איזו אבידה.
לא הכרתי את טל אישית, אבל גם אצלי, חלק גדול מהעיצוב המוטורי שעברתי במשך שנים רבות על אופנועים שונים, נבע מפרי עטו של טל, טל"ש, האורך.
עד היום אני מצטט אותו מהכתבה הראשית בגליון מס' 2 של מגזין מוטו - "בכביש אל תהיה צודק, היה שפן". עד היום וכנראה שתמיד זה יהיה נכון. נזכרתי שוב בכתבה הזו לפני כחודשיים, כשקראתי את המאמר שלו ב- Ynet - קסדת חצי? - העיפו אותה מחוץ לחוק
כנראה שלפעמים כל אמצעי הזהירות, ההכנה, האימון והמיומנות לא מספיקים, וצריך לזכור את הכותרת הישנה הזו. עבור האורך זה מאוחר מדי ...
סעו ורכבו בזהירות.
נדב.
כואב הלב , פשוט מתפוצץ ! איך אגדה שלמה נגמרת ברגע אחד ...
כל פעם שאני שומע על מקרה שכזה ועל אחת כמה וכמה לאחד הרוכבים הכי טובים ומנוסים שיש לנו
לא יודע ... ,פשוט לא יודע למה אני עדיין על הביג ומתקשה לקבל החלטה ולמכור . זאת כנראה דרך חיים
ודברים נוספים שקשה להסביר אותם .
כמו שכתוב לי בחתימה האישית one life one chance , כי לך תדע מה יהייה מחר .
תנחומיי והשתתפותי בצער המשפחה .
שחר.
לזכרו של ידיד ותיק
זוגתי צלצלה אלי-"יוסי תכנס לאינטרנט מהטלפון שלך--אני בדרך אליך וראיתי תאונה עם רוכב אופנוע והוא מוטל בצד_היא היתה בדרך אלי-שוב אישפזו אותי לצערי-
מהר מאוד הגיע טלפון מידיד שסיפר לי שפגעו ןהרגו את טל-
הכרתי אותו בשנות השבעים כאשר בא אלינו לדפוס לברר וללמוד עלויות של הפקת מגזין רכב=השנים הובילו אותנו למחוזות שונים ומידי פעם נפגשנו לשיחה זו ואחרת-
לפני כמה שנים הגיע למושב בו גרתי והקשר התהדק-
היינו יושבים במעבדת המחשבים שלי בשעות הקטנות של הלילה עם כוס קפה מהביל,
הגעתי הערב הביתה מבית החולים והנה אני כותב על ידיד והמסך מעורפל מדמעה כזו או אחרת
יהי זכרו ברוך
יוסי