לא הוזכר כאן מנעול הגה (למשל autogaurd)
איתי - איפה קונים סנדל?
Printable View
לא הוזכר כאן מנעול הגה (למשל autogaurd)
איתי - איפה קונים סנדל?
לדעתי אתם מתמקדים בטפל , אם מדובר בבדואים אז כל השמט'ס שתוסיפו לא יעזור .
הדבר שכן יעזור זה לעגון את הרכב לחפץ מסיבי כמו עמוד בטון או עמוד תאורה מסיבי עם המון ברזל.
הגנבים לא ישברו ממנעול הגה או מכל פיצ'יר פנימי אחר , הם פשוט יבואו עם גרר ירמו לכם את הרכב ואת כל המנעולים ישמרו למכור למתכות .
שאלו את דרור ואת שאר האנשים שהרגישו על הבשרם את הנושא.
משתתף בצערכם, אומנם אני בעל פול-סייז שיכול לבלוע בארגז שני סמוראים, אבל אני חייב לומר שזה מפליא
אותי, ממתי גונבים סמוראי? סופה/סיקסים/וטנדרים יפאנים לצערי זה הפך להיות כבר ברור מאליו שיגנב,
וגם הדיפנדרים נכנסו לאחרונה לרשימת הקניות של הדגנרטים חלאות האדם האלו, וחסר שאחד מהם יפול למי מחברי הפורום בידים,
אתמול רדפתי עם הטנדר אחרי סופה של חבר, זה מכה מה שהולך בארץ,
ואני אומר, לא לתת לזה יד, נכון שאולי המחיר יהיה יקר, אבל לא לקנות חלקים מהשטחים, לא מהבדואים, ובכלל לא מערבים,
אולי תקראו לי גזעני, אבל זה ידוע שהם אחראים לרוב לגניבות הרכב בארץ, אם לא לכל גניבות הרכב בארץ,
תשתדלו שלא לתת להם תעסוקה, תשתדלו שלא לפרנס אותם, זה יכול לעבוד, ולדעתי אדם שקונה חלקים מהשטחים/בדואים
הוא שותף מלא לגניבה, נכון שמפתה מאוד לקנות בזול, אבל ראבאק! זה רכב שהיה של בן אדם, הוא נלקח ממנו בעל-כורחו,
לגבי הלאבטח את הרכב, שום אמצעי לא ימנע גניבה של רכב, הוא רק יעכב את הגנב ויתן לנו יותר זמן תגובה,
על המשטרה, אין מה לסמוך, תסמכו על את חפירה/לום שיפגשו את הראש של אותו גנב וסט אזיקונים רחבים לקשור אותו.
לגבי שבירת המנעולים -
פעם ראיתי את סבא שלי שם מנעול הגה. שאלתי אותו "מה הבעיה של הגנבים לשבור אותו?" אז הוא ענה לי: זה לא בשביל שלא יוכלו לגנוב, זה בשביל שיעברו לרכב הבא..
לצערנו גנבים שבאים לקחת רכב שטח לרוב לא יעברו לרכב הבא - הם מסמנים רכב ספציפי, מגיעים מוכנים להתמודד עם המיגונים ומעלימים אותו.
זה כמו עם תאונות דרכים- אני אעשה מה שאפשר כדי שהם יעברו לרכב הבא,
אבל אני תלוי בהרבה גורמים אחרים (בניהם משטרה), ונשאר לי בעיקר לקוות ש"לי זה לא יקרה".
אני יכול לומר לך מסופה "קלה" של מג"ב ששרתה איתי, שהרכב הזה מאיץ גם מאיץ, הוא לא פראייר בכלל,
לא יודע איך ג'ימני או סמוראי מאיצים, לא מכיר את הכלים האלו,
אתה אמיתי?
או שאתה לגמרי מנותק מההוויה המקומית של מה עושים עם איזה רכב או שממש אין לך מושג בהבדל בין הרכבים האלו.
סופה מאיצה יותר מהר מהרבה משפחתומטיות, פג'רו בנזין אהוב על המבריחים בדיוק מאותן סיבות שהוא היה מבוקש בזמנו בזירת הראלי המקומית, שלא לדבר על המהירות הסופית שלהם שבכלל לא באזור חיוג של סמוראי או ג'ימני.
היילקס גונבים לחלפים, כנ"ל דיפנדר,
וכן, דיפנדרים מהשנים האחרונות מאיצים מהר יותר מסמוראי.. על סופה בכלל אין מה להשוות.
שלא לדבר שעל סמוראי או ג'ימני אי אפשר להעמיס שקי גראס/סמים/זונות/כבשים/עובדים זרים בכמות שתצדיק את האחזקה שלהם..
אני עדיין בספק גדול אם זה אכן "גל של גניבות" ניראה לי שסתם חבורת ערסים מראשון החליטו ליפול על הזוקונים.
לא יפתיע אותי שהם ימצאו בסוף שרופים בחולות שם באזור, לאחר שסיימו לשחק בהם.
זה לא אוטו לעבוד איתו. זה לא אוטו שהחלפים שלו שווים או שיש להם באמת שוק.
עם זאת, קחו בחשבון שהגנבים גולשים גם כאן בג'פולוג. אז הזהרו בלשונכם...
בנוגע לנעילות ומיגון: תעשו חיפוש, בעלי הסופות, דיפנדר ופג'רו עברו את החרא הזה ולמדו.
לצערנו אנחנו נאלצים ללמוד מאלו שהג'יפ נגנב להם.
נ.ב
סופה מרביצה הרבההה יותר מהר מזוקונים. וסוגרת מהירויות שלא מביישת הרבה רכבים.
אבל צריך כיס עמוק מאוד לשלם על זה. ולהיות מטומטם כי במהירות זה אוטו לא יציב בעליל.
מתנצל,
לא חשבתי שיש מי שכל כך לא מכיר.
הרוב היהודי מתעלם מצרכים לגיטימיים של מיעוטים. במקרה הזה-חלוקה צודקת של השפע. סוציאליזם במיטבו.
ליל הסדר מתקרב, אפיקומנים יוחבאו ותינוקות של בית רבן יבקשו מתנות.
כשהיינו ילדים הבקשה הקלאסית היתה אופניים, הילדים היום מבקשים מכונית חשמלית וזה מאוד טבעי שאב בדואי אוהב יכין הפתעה קטנה לצדיק המתבגר.
סמוראי הוא פתרון מצויין וכל המרבה שיפורים הרי זה משובח.
וואלכ, איך יגיע לבית ספר ?
אולי בעצם זה פיצוי לברית מילה בגיל 13, כואב כואב אבל מקבלים סמוראי.
די דיינו די דיינו...
חברים!!!!
היום נגנב לחבר שלי סמוראי 98 לבן פתוח!!! סטנדדרטי לגמרי בלי תוספות בכלל....!
רחוב הירקון בת"א!!
מס' 9430619
הרכב היה עם אימובלייזר....
אם מישהו במקרה ראה / שמע נא ליצור קשר
אני מתחיל לבנות סנדל...
שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
מה יהיה הסוף?
אני קונה היום מפת תחרה לשים על המכסה מנוע ומחנה אותו בסלון .
אולי לא ישימו לב!?
לא!!! העניין הזה מתחיל ממש להלחיץ
קיוויתי שהם ישארו באיזור ראשון אבל נראה שזה רק מתפשט
לי גנבו רק את הסמל (טפו-טפו-טפו ...)
חשבתי לשים במקומו סמל של סקודה, אבל אז גיליתי שגונבים אותם עוד הרבה יותר ...
בסלון אין לי מקום כי האופנוע כבר עומד שם.
מה עושים ?
אפשרות נוספת היא שהרכבים יגיעו לשטחים או לדרום או שמישהו שקורא את הפורום מתהתקן בתוספות ושיפורים שחברים הרכיבו ברכבים ואז בהתחשב במספר הרכבים שנלקחו הוא יוכל להרכיב פאזל של רכב חלומות מכל הרכבים הסטנדרטים והמשופרים כך שאף אחד לא יוכל לזהות כבר את מה שהיה שלו. אולי צריך לראות אם יצוצו רכבים משופרים למכירה.באותו הקשר ולכן נראה לי כבדיחה עצובה המתכונת של "סרטון פרטי ".
רון, ככה גררו לי את הרכב ברחובות.
מודה שבשניות הראשונות גם לי ירד הלב לתחתונים...
אחרי שנרגעתי נזכרתי שגוררים כאן, ואז קיבלתי את הקריזה! :-D
איתי
יכול להיות שכל סיפור גניבת הסמוראים הוא יוזמה של עיריית ת"א? ככה שגוררים לאנשים הם יגידו "או, איזה מזל, גררו אותי! אפשר לנשום לרווחה!"
גרר בת"א כמעט התהפך על הצד שניסה להרים לי את הרכב השבוע, (עוד היו עליו 20 שקי חול ,6 שקי מלט, 4 שקי ביג'יבונד, וטפלה כבדה)
זה אחד הייתרונות של טנדר,
הדריישפט הקדמי/הסרן הקדמי/או הטראנספר (לא יודע מי מהם) נשמע מוזר מאז,
וויזואלי בעין לא נראה נזק, בכל זאת בהמה, אך מפחיד אותי מה זה הרעש המוזר מאז,
והרעש נמצא רק שאני מחבר 4X4 וזה לא היה לפני הניסיון גרירה,
אך לתבוע אותם אני לא יכול, יגידו לי "זה רכב ישן התקלה כבר הייתה קיימת בו"
אך אני מתפלל ליושב במרומים שיכניס להם באבי-אביהם, שנאמר: "אל נקמות ה' אל נקמות הופיע"
והלוואי והוא ינקום את הנקמה של הבהמה שלי ושלי על הנזק, שאני לא יודע כרגע להעריך מה היא עלותו