אתה צודק במאה אחוז,הקופלרים חיבים להיות ממורכזית עי"אותה מידה של שימסים בשני הצדדים
במידה ולא הנעילה אומנם תעבוד אבל יוצרו לחצים לא טבעיים אשר בסופו של דבר יובילו לכשל.
שי ג.
Printable View
כנראה שפשוט הקייס שלך שחוק מדי. אם יהיו בעיות (כמו שאמר ג'ו, עם שחרור הנעילה בצד שבו 2 טבעות), אפשר לבדוק הרכבה של 2 טבעות דקות יותר בכל צד (אולי משומשות?) בכל מקרה, אם לא תסתדר הפתרון היחיד הוא החלפת קייס.
קובי
חבר'ה תודה!
יתכן והקייס אכן שחוק, אבל בכנות, בגלל כמה עשיריות המ"מ לא ארוץ להחליף קייס.
במיוחד שמדובר בסרן קידמי שנכנס לעבודה רק בשטח.
וכשיגיע השלב להחליף ייחסי העברה גם ככה אהייה חייב להחליף גם את הקייס.
עדכון:
סגרתי את העסק. הרמתי את הג'יפ באוויר.
עשיתי את הבדיקה שישנה בחוברת (החזקת גלגל לצד אחד, וסיבוב הגלגל השני לכיוון ההפוך- כך בכל גלגל לכל כיוון)
הנעילה מרצ'טת יופי והבדיקה עברה בהצלחה!
כלומר ש"ביבש" הנעילה מתפקדת טוב - האם ניתן להסיק מכך משהו על תפקודה הכללי??
מאיפה אוכל להשיג טבעות החלקה דקות יותר?
כאמור המשומשות שלי לא דקות מספיק.
רעיונות בנושא?
תודה-רבה!
עמרי,
מה שאכתוב מבוסס על הנסיון האישי שלי מהתקנת נעילה בסרן אחורי D44 על ה-CJ שלי, הנעילה הראשונה והאחרונה שהתקנתי.
אצלי כמו אצלך הייתה בעייה שהנעילה לא עמדה בטולרנסים הנדרשים. הוספתי שימסים שחתכתי בעצמי לצורה הנדרשת מיריעת פח שנועד למטרה זו.
לאחר ההתקנה הנעילה הייתה (לדברי החבר שעזר לי להתקין אותה, לאחר שהוא התקין אי אלו נעילות בעברו) אחת השקטות אם לא ה....
כשנה לאחר התקנת הנעילה היא נשארה ליהיות אחת השקטות (אם לא ה...) ולא חוויתי את התופעות המתוארות בתחילת השרשור הזה, אבל חשוב להדגיש שהג'יפ שימש לטיולים בלבד ולא עשה קילומטראז' גבוהה.
עירא
או שתנסה להוסיף את אותו מספר שימסים מאחורי טבעות ההחלקה
שרק טבעת ההחלקה תיגע בקייס אולי זה יעבוד אולי כמו שארז כתב זה לא יעבוד
או שתימדוד מה המידה של טבעות ההחלקה שאתה צריך ( 2חדשות + אחת ישנה)
נגיד יצא לך ביחד 2.5 מ'מ לחלק ל2 צדדים יוצא 1.25 מ'מ לך לחרט שייצר לך2 כאלה 1לכול צד יחסם אותם ושלום עליכם
לא יודע כמה זה יעלה אבל בטוח פחות מתקיעה באמצע מעלה ופחות מעוד כמה התעסקויות עם הנעילה