תגובה: מנועי TSI של וולקסווגן
אולי זה השכר שלך שכל הזמן עולה.
מחרי החלפים עולה. רוצה השוואה? רדיאטור 3 שורות הווי-דיוטי לסופה שעלה 850 שקל לפני 4 שנים, עולה באותו מקום, 1200 לפני חודש. צמיגים? זחילה איטית כלפי מעלה. סט זול של 1600-1700 שקל לפני ארבע שנים, לא תמצא היום בפחות מ-2500 בבנצ'ריה הכי זולה. סט איכותי שעלה אז 2800, לא תמצא היום בפחות מ-3200-3500... ויש עוד המון דוגמאות, ובכוונה אני לא הולך הרבה שנים אחורה. רק קצת. בארבע השני םהללו, שכרם של רוב האזרחים לא השתנה בהרבה, אם בכלל.
בהשוואה הזו שאתה מדבר עליה, הכל רק מתייקר כל הזמן (רק סעיף הדלק כמעט הכפיל את עצמו תוך שנתיים, וגרר כמעט את כל המחירים במשק כלפי מעלה. איפה אתה חי?)
אין ספק שמכונית מודרנית כזו, אמינה יותר בשנותיה הראשונות. אבל אחר כך היא צריכה ללכת למיחזור. מי שירכוש אותה משומשת בת 10, הולך לאכול איתה בוקו-חרא וכבר על הטיפול הגדול הראשון לקלל את הרגע שקנה אותה. בוא נדבר על זה בעוד 5-10 שנים ונראה מי צדק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
סלח לי אדוני,
אני עוד לא הגעתי לרכב שהוא פחות מעשר שנים על הכביש,כמו הרבה אחרים בפורום זה ומחוצה לו.
לכן אני מדגיש את האינפוט הזה שלנו של העם הפשוט,לא מצפה שהחלק השני של העם (שברור שהנך נמנה עמו),
יוכל להבין על מה מדובר.(סליחה,מה כל הקטע??...).
אל תשכח שיש עוד הרבה אנשים מסביבך שזה מאוד רלוונטי לגביהם ההערות שאני מעלה כאן,ואין לבטל או לזלזל בהן.
טל.
ייסלח לי כבודו, אתה מנהל דיון תיאורטי של רכב חדש להיום מה יהיה איתו עוד עשר שנים, איזה רלוונטיות יש לזה בכלל??
אני מאחל שבעשר השנים הקרובות תוכל ותרכוש לך רק רכבים חדשים,
מאיר שנוסע על סופה 94
ואישתו על מטוס קרב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
ייסלח לי כבודו, אתה מנהל דיון תיאורטי של רכב חדש להיום מה יהיה איתו עוד עשר שנים, איזה רלוונטיות יש לזה בכלל??
אני באמת שלא בדקתי,אבל כמה רכבים יש היום על הכביש עד 2001 וכמה מ-2001 עד 2011 ?
ולאותו אחוז שבקבוצה הראשונה זה רלוונטי/יהיה רלוונטי בעוד עשר שנים ?
אני מאחל שבעשר השנים הקרובות תוכל ותרכוש לך רק רכבים חדשים,
תודה זה בתכנון...(האמת,אם ממש הייתי רוצה אז כבר הייתי רוכש,אבל זה לא כדאי כלכלית עבורי...)
מאיר שנוסע על סופה 94
ואישתו על מטוס קרב-(איזה מודל???:rolleyes: )
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
טל.
אישתי נוסעת על tsi+dsg
פאסאט,