אני מתאר לעצמי.
והוא לא מתעקש שאכן תרכיב אצלו?
Printable View
היי,
אשמח לעזור ולהפנות אותך ישירות לנציג חברת שילוח שמתמחה ביבוא אישי.
שם יוכלו להסביר לך בדיוק בפני מה אתה עומד , אילו ניירות תצטרך להכין וכו .
עפ"י זה תוכל לעשות "חושבים" ולראות אם מתאים לך.....
בפרטי כמובן.
הי,
אני הבאתי לפני כ- 10 חודשים בולם הגה (דחוס גז !!!) במזוודה שטסה מס' פעמים בתוך ארה"ב (עם כל ההסטריה שלהם), ואח"כ לארץ.
המזוודה ואריזת הבולם נפתחו בוודאות לביקורת, ולא הייתה בעיה.
לא יודע אם אתה יכול לבנות על זה, אבל זה הנסיון שלי ...
אגב, לפני שהבאתי שאלתי כאן בפורום, ואף דאגתי לעדכן לאחר השלמת המשימה.
חיפשתי לך את השירשור כדי שתראה את התגובות השונות שניתנו, אבל איטיות החיפוש שברה אותי ... גם לאחר שהמתנתי ארוכות והתקבלו התוצאות - לא מצאתי. נראה לי שיש בעיה כלשהי עם איחזור המידע.
נסה בהמשך את מזלך, אולי תמצא השירשור.
אייל
אני הבאתי 4 בולמי איירשוק של פוקס וסווי-אווי ו2 קויילאוברים של פוקס ולא הייתי צריך להביא שום אישור.
עם האיירשוקים היו קצת וויכוחים אבל עם הקויילאוברים המכס, בירושלים, היו ממש סבבה איתי. הם פתחו ספר לבדוק והיה כתוב שם שבולמים זה לא חלק בטיחותי. קפיצים לעומת זאת כנראה שכן.
אל תאמינו לכל מה שהמכס מאכיל אתכם.
מיכה, אומנם זה היה מזממממן
אבל שכחת שהפוקסים היו למעשה בוכנות הידראליות ולכן, לא נדרשו אישורים שונים ומשונים, וחוץ מזה, הנסיון שלך (במכס בירושלים) בכלל לא רלוונטי לשאר עם ישראל שאינו גר בעיר הקודש, אז כמו שאומרים אצלינו, עדיף לטעות על הצד הבטוח, או בלועזית- err on the side of caution
זה לא משנה להם איך זה בנוי, הם נכנסו לאינטרנט וראו מה זה וכמה זה עולה. הם לא טפשים.
אני טוען שאם דורשים ממכם במכס איזה אישור כלשהו של משרד התחבורה אז תדרשו לדעת למה ואיפה כתוב. על פי מה שהיה כתוב באותו ספר (תקנות ייבוא) בולמים זה לא מוצר שמצריך אישור של משרד התחבורה. אבל כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה...