רק עכשיו ראיתי לגבי הכרמלית - זהו הקישור של האתר המעאפן שלהם:
http://www.carmelit.com/carmelit/?FileName=HomePage.htm
זה רעיון לא רע - לגור בסטייל בדירונת במרכז הכרמל ולרדת ב-8 דק' לכיכר פאריז (ומשם 10 דק' הליכה במישור לויצ"ו)
Printable View
רק עכשיו ראיתי לגבי הכרמלית - זהו הקישור של האתר המעאפן שלהם:
http://www.carmelit.com/carmelit/?FileName=HomePage.htm
זה רעיון לא רע - לגור בסטייל בדירונת במרכז הכרמל ולרדת ב-8 דק' לכיכר פאריז (ומשם 10 דק' הליכה במישור לויצ"ו)
אני אמנם למדתי בחיפה לפני כמעט עשרים שנים (עושה לי רע לכתוב את זה, זה מרגיש הרבה פחות), ומאש כמעט לא יצא לי לעבור בה - אבל בגלל המרחקים הקצרים והעליות והירידות זוהי עיר שממש כדאי להחזיק בה טוסטוס קטן. לי היה איזה סאנג-יאנג 50 סמ"ק, מתגבר על כל העליות והירידות וחוסך המון זיעה וזמן.
נשארה עוד שכונה אחת- בת גלים אפשר להגיע לויצו עם אופניים.
אבל ברצינות, צודק מי שאמר-בוא לחיפה בקר במקומות ותתרשם.
צור קשר ואקח אותך לסיבוב
באמת תודה לכולם, עשיתי כבר סקירת שטחים בשלושה ימים האחרונים .
הרחובות שמצאו חן בעיני הם הלל מסעדה ובר גיורא
מחר רואה כמה דירות אחרונות בהחלט אחרי סיבובים מתישים באזור..
בהחלט מופתע מהכרמלית, לא ידעתי שיש לנו רכב תחתית במדינה, כל יום לומדים משהו חדש.
עכשיו רק נותר לדעת איפה מטפלים בסמוראי ואיפה כל הג'יפאים.
שאלה נוספת, עד כמה יעילה הכרמלית?, לפי החישוב שלי אין בעיה להתנייד איתה בכל יום במקום ללכת ברגל .
[B]יש הפתעות בחיים- לא לדעת שיש את הכרמלית בחיפה (קיימת כבר כ 40 שנה).!
בהגדרה היא עולה בקו ישר מהעיר התחתית (קרית הממשלה) למרכז הכרמל(ליד גן האם)
לגבי יעילותה -זה תלוי את מי שואלים , כרגע היא מהווה יותר אטרקציה תיירותית מאשר כלי לתעבורת המונים.
כסטודנט בויצ,ו המתגורר בהדר או הדר עליון (תלוי היכן תמצא דירה ומרחקה מהתחנה במסדה ),השימוש העקרי איתה יהיה לעלות למרכז הכרמל,רק תברר היא מפסיקה לעבוד בערב,כי לא תוכל לחזור איתה.
לשוק בתלפיות או לויצו התחנות רחוקות מדי ולא רלוונטיות.
להדר (רחובות הרצל/החלוץ /הנביאים) עדיף ללכת ברגל.(מהאזורים שאתה רוצה לגור)
לפעם ב...להגיע לקרית הממשלה (תחנת כיכר פאריז) נו שויין.
אבל אם תמצא מקום עבודה/מגורים במרחק הליכה מהתחנות שלה-רווח נקי.
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה הן בלימודים והן במציאת מה שעונה לצרכייך --ובכלל
דוד
תודה חברים, סגרתי באזור באזור הדר עליון, תודה לכולם
השאלה - למה לא לבד ?
בדרך כלל לבד , בלימודים של 44 שעות שבועיות לא כולל עבודות בית יש מצבים שעדיף להכניס את הרכב לבעל מקצועה .
בעיקר אם אין לך מספיק כלי עבודה ומקום נוח לעבוד בו.
הזמן יגיד את שלו.
שוב, תודה לכולם
בהצלחה, בחרת לך מקצוע מרתק.
לסטודנטים לארכיטקטורה באמת אין חיים... בניגוד למקצועות ההנדסה שאפשר לחנטרש בהם, וכשאתה מפצח את השיטה, ללמוד כמה ימים לפני מבחן ולקבל ציונים מעולים, בארכיטקטורה עובדים עם הידיים, לילות כימים וסופי-שבוע כימי חול, הגשה רודפת הגשה. אז תגיד בי-בי לסמי, לא תראה אותו הרבה. יכול להיות שתתחיל ליסוע בו ביום-יום רק כדי לא לשכוח איך מחליפים הילוכים ;)
תודה גם לך נמרוד... :)
נמרוד, אתה יכול לפצח את השיטה במכונות.
נראה אותך עושה זאת בחשמל...
שמעת פעם על תרגלים רטובים?!
או על פרויקטים???
מוני, כמה מחברי הטובים בוגרי חשמל, ופרויקטים יש גם באוירו וגם במכונות... השיטה אותה שיטה...
היא לא בשבילך כי אתה ילד טוב כמו שאתה מעיד על עצמך, אתה כנראה יותר מדען ממהנדס ;)