ברכות לתושבי ואדי ערה על ריסוס עדשת המצלמות בספריי צבע אדום.
טוב שיש מישהו עם ביצים במרחב.
תחזקנה ידיכם (שלא ירעדו והריסוס יצא לא אחיד).
אסף.
Printable View
ברכות לתושבי ואדי ערה על ריסוס עדשת המצלמות בספריי צבע אדום.
טוב שיש מישהו עם ביצים במרחב.
תחזקנה ידיכם (שלא ירעדו והריסוס יצא לא אחיד).
אסף.
לשים קישור להורדת iGO למחשב נייד אתם לא מרשים אבל לעודד גרימת נזק לרכוש ממשלתי, זה בסדר.
שובבים אתם...
וברצינות.
מה החוכמה הגדולה להרוס מצלמות דווקא היכן שכן צריך אותן?
בלהט "המחאה" שכחתם איך נראה הכביש, כמה רמזורים ומעברי חצייה וילדים יש שם?
אני לא קדוש ולא צדיק ולא טומן את רגלי בצלחת אבל...
מצידי, שיכניסו לבית הסוהר כל מי שנוהג מהר ואו עובר באדום/וורוד בכביש הזה.
שיצלמו אותו ויפרסמו אותו ויכסו אותו בזפת ונוצות - אה, כן. ושיקחו לו את הרשיון.
שם וגם ליד ביה"ס של הילדים שלי וגם בעוד כמה כבישים, שהנתונים שלהם לא מאפשרים נהיגה מהירה.
ומה לגבי כביש החוף? (כן גם שם התקינו באיזור מחלף אולגה) מיקום מדוייק בקרוב....
זה מבחינתי לא רכוש ממשלתי, זה גזל מהאזרחים. אם המטרה האמתית של זה הייתה להיאבק בתאונות הדרכים ולא היו בונים את זה מלכתחילה כמכונת גבייה מהאזרח, זה היה משהוא אחר.
עריכה: גם אם החוק ש25% מהכסף שהם היו גונבים מאיתנו היה הולך לתשתיות / כל דבר אחר שתורם לבטיחות על הכביש, הייתי אישית סותם את הפה, כמו שזה עכשיו.... עזוב, לא יהיה מספיק מקום לכתוב את הכל, תשלים בעצמך.
ברנרד, אני מתנדב להציב בעצמי מצלמות מהירות במקומות שמסוכן לנסוע בהם מהר.
אבל כל המצלמות, כולל אלו שבואדי ערה, מוצבות במקומות שבהם קל לתת דו"חות, שטח פתוח, ראות טובה, כביש טוב - נוסעים מהר. זה ממש לא אותו דבר. כמי שנוסע בכביש הזה באופן די קבוע, אני יכול להצביע בדיוק על המקומות המסוכנים, אז לשים מצלמה בישורת האחרונה של הכביש, מקטע אחד לפני החיבור לכביש 6... בערך במקום היחיד בכביש הזה שהוא לא מסוכן - מה זה מונע בדיוק?
אסף.
קובץ מצורף 47512קובץ מצורף 47513קובץ מצורף 47514קובץ מצורף 47515
הבטחתי תמונות
רצ"ב תמונות של המצלמה כולל ארון התקשורת
שימו לב לאנטנת הסלולאר בקצה קופסת המצלמה (מעל)
כביש החוף בכיוון דרום מיד אחרי מחלף זיכרון ליד בריכות הדגים.
אותו כביש מיד לפני M הדרך
על כביש החוף לכיוון דרום נוספה מצלמה נוספת מיד אחרי ג׳יסר אזרקה.
גם לכיוון צפון צצו במהלך סוף השבוע או היום זוג מצלמות נוספות, הדבר המוזר הוא שהן מכוונות דרומה כלומר מצלמות את הרכב מהחזית
גם שמתי לב
שצצו מצלמות חדשות שם
וחלקן פונות לכיוון הרכב שמגיע.
מיד אחרי מחלף זיכרון בכיוון צפון עוד אין מצלמה אבל יש לעיתים קרובות ניידת. אם הם לא שם אז הרבה סיכוי שהם מתחברים באי התנועה של מחלף עתלית בכיוון צפונה.
סביר להניח שלא הספיקו לסיים את ההתקנה ולכן היא ככה.
תמיד מצלמים את הרכב מאחור. אני לא זוכר מאיזו תקנה זו, תעשה ברור. (שים לב, שתמיד בטסט מקפידים יותר על הלוחית האחורית)
מה גם שפסי הדריכה על הכביש ממוקמים אחרי המצלמה.
למנהלים, או למי שירכז את השרשור הזה, כדיי שהוא יהיה יעיל ויהיה אפשר להפיק ממנו נתונים אמיתים, מומלץ להעלות את כל מקומי המצלמות בדף מרכז, שיהיה ניתן להדפיס אותו, ובנוסף למחוק את רוב או כל ההודעות מהשרשור הזה (כולל ההודעות שלי).
באזור כביש 2 במתחם הכביש מול גא'סר יש 2 מצלמות ב25/9 כבר עבדו על המצלמה המותקנת בסמוך מאוד לגשר וניראה שהיא מופעלת לכיוון הנסיעה צפונה ,והמצלמה הדרומית מיד לאחר הבית האחרון בגא'סר במקביל לכביש גם עובדת .
בנוסף בכביש 2 בין אולגה ל M הדרך 2 מצלמות אחת לכיוון צפון והשנייה לכיוון דרום .כולן מצלמות חדשות שהופעלו בימים אלה ניתן לזהות בסמוך למצלמות את ארון התיקשורת בגובה פני המכוניות מהכביש.
כביש 2 לכיוון צפון - לפני הירידה לקיסריה יש סימנים על הכביש של הכנת תשתית למצלמה, אך אין מצלמה. עם זאת, באיזור עמוד גבוה (גובה של פנס תאורה כ-6-7 מטרים) ובראשו משהו עגול ומוזר.
האם מדובר בזן חדש של מצלמות ?
מצלמות שפונות לכיוון הרכב - פשוט עוד לא הסתיימה התקנתן
טרי מאתמול בערב כביש קריות נהריה אחת לפני צומת עין המפרץ שנייה מעט אחרי צומת לוחמי הגטאות שתיהן מצלמות את הנוסעים צפונה
בכיוון ההפוך בין רגה ללוחמי הגטאות קצת לפני מחנה שרגא
חלק ממצלמות מוקמו כך שעמוד חשמן מסתיר אותן ומגלים אותן ממש מאוחר ואז בלימת חירום כי יש רק 30 מטר להוריד הרבה קמש"ים ואתם יודעים מה התוצאה
שנה טובה לכולם
כביש 40 צומת צומת אלישמע יש מצלמת רמזור לשני הכיוונים-מצלמה זו מצלמת גם מהירות
בסוף השבוע האחרון עבדתי בצומת(כיוון תנועה עקב סלילת הכביש)ומ"י באו לנטרל את המצלמות
לשאלתי אמר לי הטכנושוטר שאילו מצלמות משולבות ויש כמה כאלה-הנ"ל סירב לספר היכן יש עוד
יוסי
קראתי באחד הפורומים (פרייבטים) שהתחילו לעדכן בWAZE, אז אם מישהו משתמש בתוכנה ועובר ליד המצלמות, שירביץ קליק וייצילנו מעונשו של רשע זה !!!
עידכוני מצלמות
כביש 5 לכל אורכו יש מצלמות שליטה של בקרת התנועה
מצלמות אילו "יודעות"גם לחשב מהירות הן של רכב בודד והן של נפח תנועה גדול
המזל שלנו כרגע_אין למשטרת התנועה נגיעה לנושא אכיפת המהירות-
בכל אופן דעו-הכבישים מתיחלים להיות מרושתים במצלמות מאוד משוכללות
הן לצרכי בקרה והן לצרכי עקיפה
יוסי
הקנסות נדחו לפחות עד תחילת השנה הבאה, כך גם הזמן שלנו להתכין את עצמנו ולהעלות על המפה סימונים מדוייקים של הנבלות (צריך להתחיל להביא נ.צ מדוייקים, ולהכין קובץ שמתאים לGPS)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4134012,00.html
הנה זה מתחיל.....
צעיר שרף מצלמת מהירות לא פעילה
ציטוט מהכתבה עצמה:
"אגב, בבריטניה הוחלט לפני כשנה לאחר תרעומת ציבורית נרחבת, שלל מקרי הצתה וונדליזם ולאחר מחקר מקיף באשר לתרומתן של המצלמות בהפחתת תאונות דרכים להסיר את מרבית המצלמות מכבישי הממלכה המאוחדת. "
מעניין אם אצלנו יותר מג'נונים מהבריטים...
בכביש אזור מכיוון צומת בית דגון לפני גשר מקווה ישראל כ 150 מטר מהגשר ניתן לאבחין בא המצלמה פעילה חדשה מצד ימין
היום ראיתי שיש אחת גם בצד השני. לכוון צומת חולון (מאזור) ומאזור לצומת חולון. שתיהן נמצאות אחרי הגשר (ביחס לכוון הנסיעה).
הקטע היפה הוא שלמרות שהכביש הוא ישר, נסלל לאחרונה ובעל 3 נתיבים בכל כוון, עדיין צריך מצלמות כדי לשמור על ה"בטיחות".
כמובן שהמצלמות כמעט ולא נראות מרחוק והן "חצי" מוסתרות. יש לשים לב שלפחות בקטע מאזור לצומת חולון מהירות הנסיעה מוגבלת ל 70 !!!
ערב טוב
צריך לרכז את מיקומי המצלמות לקובץ אחד יעיל.
כבר יש:
http://www.topspeed.co.il/forum/foru...967&PN=1&TPN=9
ולמה לשנן אם אפשר...
http://www.youtube.com/watch?v=NUQWLPxszk0
סעו בחכמה וזהירות...
אבי ניצן.
היי, לגבי כביש מקווה ישראל
אכן הותקנה לפני כשבועיים מצלמה לכיון הנסיעה מזרח-מערב
ביום חמישי האחרון הותקנה מצלמה גם לכיון מערב-מזרח
כאמור, ב2 הצדדים המצלמה ממוקמת ממש סמוך לגשר הולכי הרגל.
לגבי המהירות, 70 קמ"ש ל2 הכיונים, נכון הכביש סלול "בריא" ומפתה, אבל ע"פ חוקי התחבורה במדינת ישראל, כאשר יש מקומות שנמצאים בהם אנשים באופן סדיר (בתי עסק בתי ספר בתי דירות וכולו וכולו...) המקום מוגדר "עירוני" ולכן המהירות המותרת היא 70 קמש כי ישנה גדר הפרדה מבטון בין כיוני הנסיעה.
סעו בזהירות :(