תגובה: קבלו הצצה לצמיג השטח הטוב בעולם
מכוון שהוזכרתי כאן ע'י רענן ועברנו כברת שטח ארוכה עם ה-MTZ
יש כבר מספיק קמ' שטח בעיקר לחוות דעה
בניגוד להתחלה שהורגש מאד הכובד של הצמיג (כפול מהמידה המקורית) גם עקב שינוי גודל וחתך , הסתבר שהתכונות שלו מעולות לפחות כמו המיתחרה
ולעניות דעתי וניסיוני עם בעלי BF על אותו הרכב שאני שוקל 500ק'ג לפחות יותר מהם באופן קבוע ....
הביצועים הרבה יותר טובים עד כדי כך שלרוב המקומות שהם יצטרכו 4X4 אני מסתפק ב 4X2 או 4X3...... בהיי !!! אין פירפורים,אחיזה מושלמת בכל מצב חלום ,,אין צורך לסחוט את הדוושה אל אף הגודל ומישקל החריג ,פשוט מפתיע ,
כמעט ולא צריך הילוך כוח בשום שטח פרט לזחילתה על מדרגות ,,גם בבוץ של השבת האחרונה היכן שהתקשו או ניתקעו המקבילים והשתוללו לשמור שלא להתקע ,
מבחינת מצב ונזקים הצמיגים ניראים בדיוק !!! כאילו הולבשו אתמול , ימים יגידו אם התענוג יימשך ...
בנתיים מסתבר שזה הייה הימור שעלה פחות מ- BF והשתלם בגדול בכל שטח (פרט לדיונות שעדיין לא נוסה )
לגבי חוזק ,יציב מאד גם בהורדה מאסיבית של אויר ל10-15 (מניח שבדיונות יהייה אפשר לרדת גם פחות לפי הנסיון עד עתה ) אל אף שמולבש על ג'אנט 16/7 (צמיג 32'')
דופן 3 פלאי אבל שומרת על הצמיג מעולה ולא מקבלת פחיסות וריפיון (פחות רגישות לניזקי דופן )
האמור התרשמות וניסיון אישי ברכב שלי מול אותם רכבים עם צמיגים אחרים
יש חבר עם STZ (3 פליי בדופן ) וטוען לאותם תכונות אצלו לאחר שהייה עם BF 50/50
שוב חשוב להשוות עם רכבים מקבילים אצלי רכב ארוך וכבד לרכב קצר זהה יש סיכוי סביר שזה יהייה אחרת לגמרי
2 האג' שלי לעיניין
תכלס ליאור - מהלב - גם אני !
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אפיז
מכוון שהוזכרתי כאן ע'י רענן ועברנו כברת שטח ארוכה עם ה-MTZ
יש כבר מספיק קמ' שטח בעיקר לחוות דעה
בניגוד להתחלה שהורגש מאד הכובד של הצמיג (כפול מהמידה המקורית) גם עקב שינוי גודל וחתך , הסתבר שהתכונות שלו מעולות לפחות כמו המיתחרה
ולעניות דעתי וניסיוני עם בעלי BF על אותו הרכב שאני שוקל 500ק'ג לפחות יותר מהם באופן קבוע ....
הביצועים הרבה יותר טובים עד כדי כך שלרוב המקומות שהם יצטרכו 4X4 אני מסתפק ב 4X2 או 4X3...... בהיי !!! אין פירפורים,אחיזה מושלמת בכל מצב חלום ,,אין צורך לסחוט את הדוושה אל אף הגודל ומישקל החריג ,פשוט מפתיע ,
מנסיוני האישי עם שני הצמיגים דעתי אינה כדעתך.
ה BF עולים על המיקי תומפסון מבחינת עבירות, הבלאי שלהם זהה והרעש שלהם זהה אם לא יותר אפילו.
כמו שאתה יודע, כרגע אני עם המיקי תומפסון...
בקיצור, נראה לי שהיום לאחר נסיון הייתי מעדיף את ה BF ולא את המיקי תומפסון.
נ.ב.
לא הייתי מתנגד לנסות את הדיק-ספק (Dick Cepek Mud Country), רק שזה לא יהיה בקרוב, אני מקווה... :)
אלרואי הזכרתי את השוני הגדול ברכבים שלנו וברור שההתנהגות של אותם צמיגים בכלים עם שוני כל כך גדול תהייה בהתאם
לרכבים זהים לשלי עם BF מיקי טומפסון חד משמעי במיוחד בעומס מתנה ג לא רק בהרגשה אלה פקטו בשטח יותר טוב ,
לגבי רעש זה בעייתי וכל אחד שומע או רוצה לשמוע אחרת (ושוב שונה מרכב לרכב במיוחד בלחצי אויר שונים ,בלחץ אויר 35 הוא מרעיש כמו כולם ב25 שאני קבוע עליו שקט וכמעט לא נישמע -בנזין אל תשכח ,גם בידוד הרכב אצלי שונה )
בניינו לך מספיק גם STZ יותר רך ושקט וברכב שלך יעשה את העבודה בגדול