תגובה: איך אתה יודע שאתה נוסע בסופה?
- כשאותו הילד שם מאחורי הגלגל של הבימבה, או ה"אופנוע" או האפניים וכו' וכו' וכו' אבן כדי שלא יתדרדרו לאחור - סימן שיש לאבא סופה.
LIKE
גרמת לי לחייך ולהתרפק על נוסטלגיה....
כשהייתי בן שנתיים-שלוש, אבי שאז היה חקלאי היה חוזר מהעבודה עם הריח של העפר טרקטור ופיג'ו 404,
היה מקבל חיבוק נשיקה עם טעם של אבק ושאלה מה עשיתם היום בשדות, דיסקוס תיחוח ריסוס וכו',
היה לי אז טרקטור עם פדלים, (וכף שפיקרנו כי לאבא אין אז אני לא רוצה...) וכל מיני צעצועים שהיו מסודרים בשורה
והיו נרתמים לטקרטור לפי העבודה ש"צריך" לעשות בחלקות שיש לי בתוך החדר...
ו"בסוף יום עבודה" הטרקטור היה חונה ברוורס לצד שורת ה"כלים" עם אבן ליד הגלגל האחורי.
בדיוק כמו של אבא.
אמנן מסיקס, אבל אותו DNA
כשהשכן שלך מתלונן במועצה על כך "שאתה מפעיל עסק לא חוקי - מוסך לג'יפים"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hitoy
אמנן מסיקס, אבל אותו DNA
יואב,
אתה בשירשור סופה לא לנדרובר :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hitoy
אמנן מסיקס, אבל אותו DNA
ענק!!!
וד"א, חלק גדול ממה שכתבתם כאן מתאים גם לצ'ירוקי XJ....
אבל ניתן לכם את הקרדיט :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
ענק!!!
וד"א, חלק גדול ממה שכתבתם כאן מתאים גם לצ'ירוקי XJ....
אבל ניתן לכם את הקרדיט :-)
מה מתאים בדיוק? יש לך את אותו מנוע מדהים ושתיין, וסרן קדמי דומה ו.... זהו.
כשיהיו לך חריקות, נזילות, רעשים, חדירות מים בחורף, מזגן מעפן, חתולים שנכנסים ויוצאים חופשי, עכביש מחוסר דיור שאימץ את האוטו כבית, כשתגלה בני מיעוטים שמסתובבים שעות בשכונה, אורבים ומתעדים כל תנועה שלך, כשתבחין ב"סייר-בוחן" ושוטר שמתחבאים מול הכניסה לחנייה שלך (תנחש למה?... ממש לא כדי לתפוס את אותם בני מיעוטים), וסתם אם תתחיל לעבוד על האוטו שלך עם רתכת, תקדח בו חורים לכל מיני "מיתקונים" , תרכיב עליו כל מיני ברזלים, תצבע חלקים נרחבים ממנו במברשת וכמובן כאשר תוריד ממנו את כל הדלתות, תיקח דיסק 9' ותנסר ממנו את הגג וכמובן - אשתך לא תסכים לנסוע בו יותר - רק אז תוכל להכריז שמה שיצא לך מזכיר סופה, ושאפשר להרשות לך להכניס משהו לשרשור הזה.....:)