הזמנתי שתי מצלמות מאי ביי , צריך לקחת בחשבון שכרטיס זיכרון עולה כמו המצלמה כולה, למרות שאפשר להשתמש בכרטיס קטן ולזכור לעצור את ההקלטה בזמן. המשלוח לוקח שבועיים שלושה, אבל אין כאן מה להנדס - מדובר באמצעי פשוט , זול ועושה את העבודה, לא רק נגד שוטרים.
Printable View
הזמנתי שתי מצלמות מאי ביי , צריך לקחת בחשבון שכרטיס זיכרון עולה כמו המצלמה כולה, למרות שאפשר להשתמש בכרטיס קטן ולזכור לעצור את ההקלטה בזמן. המשלוח לוקח שבועיים שלושה, אבל אין כאן מה להנדס - מדובר באמצעי פשוט , זול ועושה את העבודה, לא רק נגד שוטרים.
הזמנתי מס יחידות כאלו
http://www.buyonme.com/5-0mp-wide-an...--p-65160.html
תשובות יהיו בעוד שבועיים שלושה
שי
שי (וכולם) התקנה בתוך הרכב של מצלמה עם לדים שמאירים על החלון זה בעיה - כשהלדים ידלקו תקבל הבהק שיגרום למצלמה להוריד גיין כל כך הרבה שלא תהיה תמונה (או שיהיה סינוור). מצלמה שמצלמת החוצה צריכה להיות בלי לדים. מצלמה עם לדים - כנראה מיועדת לצילום פנימה.
אסף.
הכדים הם אינפרא ולפני שהזמנתי בדקתי ביוטיוב ונראה לי שאין השתקפות.
יתר על כן, מצאתי מישהו שבדק מרחק הארה שלהם ויצא שזה יעיל עד כ 15 מטר.
לא מפתיע
למי שיש מה שנקרא SMART PHONE יכול פשוט להשתמש בו.
לא צריך לקנות כלום.
אצלי, מטעמי נוחות של GPS ודיבורית, התושבת של הגלקסי מוצמדת לחלון הקדמי, ליד המראה, והטלפון מצלם HD יפה מאוד, ללא כל רעידות ופוקוס מצויין.
היום צילמתי טיולון בהרי ירושלים - ברור באופן מפתיע. זה היה נסיון אז מחקתי כבר.
כולל כרטיס זיכרון יש יותר מ-80GB של זיכרון לסרטון - אח"כ, אם אין ארועים מיוחדים, ניתן למחוק.
בכלל, כשקניית מצלמה עולה על הפרק ו-GPS צריך שיהיה (לשטח ולכביש) אז לקנות טלפון חכם נשמה שקנייה מצויינת - הכל במכשיר אחד...
$80 למצלמה + $60-$80 ל-GPS + מחיר של טלפון סלולארי סטנדרטי... כבר משתלם לקחת איזה טלפון חכם מהמפעילות. כולל ההחזרים, ההוצאה די מתקזזת, אפילו אם צריך לקנות תושבת לרכב באיזה $5.
אה, שכחתי.
ויש עוד כל מיני אפליקציות נחמדות (ורלוונטיות), כמו קליינומטר - שתי הסקאלות האלה, עם האוטו באמצען, שמודד את זויות הצד-לצד ולפנים-אחור.
ויש גם אפליקציה של סורק תקלות OBD, שרק לפני כמה ימים מישהו פה גילה לי (המיתקן שמתחבר לרכב עולה $5 - הזמנתי.
ויש גם מצפן.
ויש גם ניווט שטח.
וגם מצלמה.
וגם טלפון.
וכן. גם ג'פולוג כל היום בכל מקום...
אם לא היה לי, הייתי קונה. במקום רק מצלמה.
המשטרה ביטלה את הדוח. כנראה ההנחייה כרגע היא להוריד את הסיפור מהסדר היום הציבורי, ולהמשיך ל&יין נהגים.
http://www.globes.co.il/news/article...did=1000679462
מעניין אם אפשר להשיב בתביעה על עוגמת נפש...
המצלמה הגיעה. כמובן בלי כרטיס זיכרון. צריך כרטיס SD.
הוראות ההפעלה מעאפנות, אפילו שהן באנגלית. קצת ניסוי וטעיה, ונתגבר.
אארגן כרטיס זיכרון ונתקדם.
יואב, תשקיע בכרטיס זיכרון מהיר. מבלי להכיר את המצלמה, אם אתה מצלם בוידאו וצריך איכות, אם הכרטיס לא מהיר דיו, אתה יכול לפספס את ההקלטה הקריטית.
CLASS10.
מה ההבדל בין:
Secure Digital HC
ל
Secure Digital XC
ל
Extreme SDHC
http://www.sandisk.com/products/imaging
כאן תקבל את ההסברים הכי קרובים למציאות.
המשטרה ובית המשפט בארץ לא פחות מושחתים מבתי המשפט והМилиция (מליציה) של הסובייטים בזמנם,
http://ruskline.ru/images/2010/17987.jpg
הטרוריסטים הכחולים עושים מה שבא להם, עוצרים את מי שבא להם, מנפחים את קופת המדינה,
הוראה מלמעלה? בוודאי שזה הוראה מלמעלה! אתמול התקנתי מזגן באחד ממעוזיהם של הטרוריסטים
הכחולים - בית של שוטר ושוטרת (זוג) וממש הם עשו מעין תחרות בניהם מי מביא יותר דוחות ובאיזה
אזורים, אם זה מה שהולך בבית, אני לא רוצה לחשוב/לדעת מה הולך בתחנה, לדעתי לפי טון הדיבור שלהם,
בתחנה שוטר מוערך ע"פ כמות הדוחות שהוא מביא ביום, ולא ע"פ הצדקתם או ההתנהלות הכללית שלו כשוטר,
וביום שיהיה פה מה שהיה בטריפולי/טוניס/מצרים אותם כחולי המדים ושולחיהם יהיו האומללים שבאומללים,
ואני מאחל ליום שכזה, היום בכביש 4 קיבלתי דו"ח על "מטען לא קשור" על גג הרכב (וואן של העבודה - אני נהגתי)
זה היה סולם עץ וסולם אלומיניום, והם היו קשורים יופי עם חוטי חשמל 2.5 (אחורה, מרכז, קדימה) המעסיק שלי
צילם את הצורה בה היו קשורים הסולמות, ומחר נערער על הדו"ח, כולל תביעה אישית נגד השוטר עצמו,
(שמו ומספר הניידת בה נסע שמורים) וזה מה שהמשטרה הנפלאה והמופלאה שלנו עושה במקום להתעסק
בבני-זונות שמוכרים סמים לילדים, במקום להתעסק בעבריינים האמתיים, - תחי מדינת ישראל ואירגון הטרור
הכחול שעובד תחתיה,
דרור, אני אוהב לקרוא את מה שאתה כותב, יש לך מילים חדות כסכינים מושחזות!
המלצה מד"ר פחימה, לך תהיה שדרן רדיו כשזהבי סוף-סוף יפרוש לגמלאות,
הוזמן SD CLASS10 16GB מאיביי. 97 שקל כולל משלוח.
נמשיך להזדיין בסבלנות.
בינתיים התעסקתי מעט עם המצלמה. אחרי שהיתה מחוברת לשקע המצית, היא נטענה מעט, וניתן היה לשחק עם ההגדרות.
בעלת ממשק עם הרבה שפות. בלי עברית. הרבה הגדרות לאיכות הצילום, גודל הקובץ, חתימת תאריך ושעה, white balance, ועוד ועוד.
פעמיים 'קפץ' לי לסינית, ופעמיים הצלחתי להחזיר לאנגלית.
במקרה שהזמנת מסין, בטל את העיסקה
יש סיכוי מעולה שזה מזוייף(בגלל המחיר)
כלומר, הכול יהיה בסדר עד שתמלא את הכרטיס מעל לקיבולת האמיתית ואז הככככול פתאום לא יפתח, אתה תראה שהכול שם אבל זה CORRUPT
לכרטיסי 16 בדרך כלל הם משתמשים ב4GIG
עדיין ממתינים לתגובות מאנשים שרכשו.... נא לעדכן....
קובץ מצורף 48210
עכשיו הגיע בדואר כמובן בלי כרטיס זיכרון וכמובן כרטיס זיכרון בארץ הקודש עולה בלי קשר למציאות
אבל קניתי micro SD 32gb
290 ש"ח
שזוג מצלמות + משלוח עלו פחות מ 250 ש"ח
אני יוצא לטיול בכרמל אני אצלם קצת נראה אולי נמצא משהוא מעניין ונשתף :)
טוב היה טיול מעניין המצלמה מצלמת בקטעים של 2 דקות רואים מצויין צריך לכוון תאריך ושעה אבל בסה"כ פיקס מבסוט מאוד
תראו לבד
http://www.youtube.com/watch?v=3n6QtmXMCpc
BlackStar, נראה סבבה לגמרי.... גם המחיר נשמע טוב...
עברתי על השרשור וחיפשתי איזו מצלמה הזמנת ולא מצאתי, יש סיכוי שתצרף לינק לטובת המעונינים???
תודה מראש
איש הציפורניים :)
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:X:AAQ:US:1123
קניתי זוג חשבתי לצמצם את ההוצאה שלי אבל לא נראה לי שאני נפרד מזה בינתיים אחד לדיפנדר ואחד למגנום של האישה
המוכר זריז הוא שלח לי את זה תחת מתנה ככה שזה הגיע בלי בלבולי מוח 15 יום ולקחתי משלוח לא הכי מהיר אבל עם מספר מעקב
דבר איתי תקפוץ לראות את זה אולי תשכנע אותי למכור לך אחת סגורה בקופסא :) לא מתחייב
נראה אחלה, אבל נראה לי שדפקו אותך. אל תכעס. צרבו לך על כרטיס הזיכרון רעש של טרקטור... :-)
בגללכם, לא יהיו לשוטרים בונוסים!
או בעברית מדוברת, על משקל כותרת השרשור: "החוצפה שכולנו מכירים, עכשיו זה (כמעט) רשמי".
מעניין שהשוטר בדימוס סעדון, לא יצא כנגד התופעה המקוממת הזו כשהיה חלק מהמערכת בשלוש עשרה שנות שירותו במתנ"א (40,000 דו"חות הוא רשם. שזה 3,077 דו"חות בשנה, או כ-8.5 דו"חות ביום, או 9.8 דו"חות ביום אם מחשבים לפי 6 ימי עבודה בשבוע. היי, סעדון לא עמד במכסה!.... בגלל זה הוא בחוץ?....) ופעל בוודאי על פי אותן נורמות הפסולות הנהוגות בה, שעליהן הוא מספר לנו עכשיו כשהוא בחוץ (כאילו שאף אחד לא ידע מה באמת קורה שם... המכסות של שוטרי התנועה הן הסוד הכי גלוי במדינה) ועוד מנסה לעשות מזה קצת כסף?...
אנחנו משתלחים כאן בשוטרים עצמם, אבל בל נשכח מאיפה זה מגיע - כמו כל דג, גם זה מסריח מלמעלה. מהראש. כי גם ראשי המשטרה צריכים "לתת תוצרת" ודין וחשבון למישהו - לפוליטיקאים מתועבים וציניים, שדורשים "להגביר אכיפה", כדי שהקופה לא תפסיק לצלצל.
נו שויין. שיהיה בריא. כל דבר שעוזר ולו במעט לקורבנות האכיפה המשטרתית. מבורך בעיני.
טוב נו, יכול להיות גרוע יותר http://www.mako.co.il/news-law/crime...partner=globes
ולפני שזה נהיה סוער...זה אמנם הסיוט הכי נורא שיכול להיות, מזל שהאיש נשאר שלם לפחות . מעניין לדעת אם המשטרה / המדינה תיקח אחריות על האירוע הזה ותטפל באזרחים האלה בכדי לפצות ולו במעט על הסבל שנגרם להם, אני לא מדבר רק על פיצוי כספי. נראה לי שאין מצב...דווקא לגבי אותם בלשים אפשר להבין שטעויות כאלו עלולות להתרחש- הם טעו אמנם וצריכים לקבל בראש, אבל אכן כפי שדרור ציין - קיבלנו את זה כנורמה מול אוכלוסיית השטחים, שלא נתפלא כשזה פורץ אלינו הבייתה. גם זאת סיבה להישאר מנומס כשמדברים עם שוטר....
אני לא חושב שיש מקום להשוות בין התנהגות שוט(ה)ר התנועה למה שקרה בסיפור הזה. טעויות בזיהוי קורות וזו לא הפעם הראשונה וכמו שאמרת, הבלשים צריכים לקבל על זה בראש והאומלל שחטף צריך לקבל פיצוי (שאני בספק אם יקבל מבלי ליזום תביעה). אבל שוטר התנועה עשה מה שעשה ביודעין שאינו נוהג כשורה ועוד מראים לו שהוא טועה.
הבעיה היא שאם אתה עושה טעות והשוטר תופס אותך - לא יעזור לך אם תגיד שזו היתה טעות. אבל אם שוטר טועה ומפרק לאזרח תמים את הצורה - זה בסדר. טעות. טעינו. טועים. יאללה, סדר ת'צעצועים של הילד ותפסיק ליילל.
ואני לא חושב ששוטרים צריכים לפרק לגנבים את הצורה לפני שהם מזדהים כשוטרים. יש דרכים לעצור חשודים - בדיוק כדי למנוע כאלו טעויות מדממות.
תחשבו מה היה קורה אם במקרה היה מדובר באזרח שמחזיק נשק ברשיון והיתה לו גישה לנשק, כשחבורה אלימה ופרועה נכנסת לו הביתה ומתחילה להכות. זה היה נגמר הרבה יותר רע.
אבל עשר דקות אחרי זה הבלשים יחזרו לעבודה שלהם, העבודה הקשה והמלחיצה, שגורמת להם לאבד את זה. שגורמת להם לא להיות מסוגלים לרסן את האלימות שלהם. יכול להיות שמי שעלול להתנהג בצורה כזו ולא יודע לרסן את עצמו לא יכול להיות שוטר?
אסף.
גם שוטר תנועה יכול ללחוץ על הכפתור הכתום במכשיר הקשר וזה בהקשר של - למה כדאי להתנהג בנימוס גם אם גרם לך עוול. בכל מקרה הבאתי את זה כאנקדוטה ולא כדי לפתוח עוד חזית . לגבי טעויות מבצעיות כגון הנ״ל - קטונתי, מצד אחד בעימות מול עבריינים אמיתיים השוטרים עלולים להיפגע ונפגעים לא מעט, יש מקרים שגם נגמרו ברצח של שוטרים, מצד שני - קודם לפוצץ ואח״כ לשאול שאלות , זה בלתי נסבל כשמדובר בחפים מפשע אבל זו דרך יעילה שבד״כ לא מסכנת חיים.לדעתי האישית והלא מוסמכת- הנוהל צריך להיות פריצה בנשק שלוף והזדהות מיידית, כאשר לשוטר יש גיבוי לפתיחה באש במקרה של התנגדות, כנ״ל בנהלי מעצר אחרים, כמו באמריקה... אלא שכשמדובר בשוטרים עבריים, עדיף כנראה שישאירו את הנשק בנרתיק ולא יהרגו חפים מפשע. לגבי נשק ברשיון- אני בבית מסתובב עם תחתונים ואין בהם מקום ליותר מכלי אחד , אפילו קטן. גם בישובי עימות אנשים לא צמודים לנשק ונערכים לכך שמישהו יפרוץ אליהם הביתה בצורה כזאת, אז לא נראה לי שהשוטרים הם אלו שצריכים לחשוש במקרים כאלה.*