תגובה: לפני תחילת שיפוץ, כמה שאלות ונקודות. + חיפוש אחר תורם איברים
מהתמונה אפשר 'להריח' שאין בפנים יותר מדי בשר.
אני חושש שפיבר הוא לא הפתרון שלך, כי לא מדובר כאן על יציקת פיבר של משטח [גג, דלת, כנף] אלא על קורה שיש לה משמעות מבנית לחוזק של הרכב, לספיגת המכה בסגירת הדלת, בלחץ שהשמשה מפעילה עליה בנסיעות מהירות וכו'. כמו בכל חומר - בפיבר אנחנו צריכים לקחת בחשבון את העומסים שיופעלו על החומר.
אם אתה מחפש פתרון זמני עד ליום שבו תפרק את הרכב לבניה מחדש או שתמאס בו ותעיף אותו - זה פתרון לא רע, רק קח בחשבון שזו לא יציקת פיבר אלא עבודת 'טיח'. [אגב, בניגוד לרבים ורציניים יותר ממני - אני לא נגד עבודת טיח או בונדו כשהחלופה היא פשוט להתייאש ולוותר על הרכב]
רק קח בחשבון שהתוצאה רק תיראה כמו קורה אבל אין לה שום משמעות מבחינת בטיחות. הוא לא מחובר לבסיס הקורה ולא לגג. כל במפר יגרום לפתיחת התפרים.
מכיוון שהחברים כאן טוענים שהבלייזר זהה - יש לך פתרון ורק צריך לחפש בלייזר לשחיטה, לחתוך את כל הקורה, אם היא במצב בינוני + אפשר לשפץ אותה בשקט בנפרד מהרכב ורק בסוף לתפור ביחד [שזה כשלעצמו מחייב העמדת הרכב, פירוק כנפיים, ריפוד גג אם יש, פירוק החיבורים הישנים לגג וחיבור מחדש].
כן אני יודע במה כרוכה החלפה של קורותA - סיפור מהתחת, אבל זה משהו שהרכב יצתרך לעבור,
זה סיפור כי זה לא CJ שאתה מחליף את כל החלון הקדמי,
איך אומרים אצלינו, - יהיה בסדר,
בינתיים אני צריך לחשוב איך אני מוריד את החרא הזה,
נשברו לי שני להבים של סכין צונאמי בניסיון להוריד את החרא הזה,
תשמע..חשבתי הרבה אם לכתוב לך, כי אני חושב אחרת לגמרי, ולא נראה לי כל הלחץ הזה שאתה משדר. אתה אומר שאין לך זמן, לא יודע לגבי תזרים מזומנים, ע"פ הבנתי יש לך יכולת טכנית. ואף על פי כן - אתה הולך בכוון של המון עבודה בשביל לא יותר מדי. ז"א - כל מני חיתוכים וחומרים שבסוף לא יתנו לך את מה שאתה רוצה {=יותר מנראות של מצב טוב אלא מצב טוב אמיתי } ויגזלו ממך זמן ו/או כסף שאין לך.
מה ש א נ י הייתי עושה [ ועשיתי לחלק אחר באוטו בעבר } - מחפש אוטו זהה { אך ורק זהה - לא דומה ולא כמעט } . במצב כמה שיותר טוב. מוריד את הבודי הקדמי, ועובד עליו בזמני הפנוי. ואז כשהוא מוכן - מפרק ישן ומרכיב חדש. ו ז ה ו . על הדרך מומלץ להחליף תושבות בודי.
בונוס של התהליך הזה- חלקי חילוף בשפע . בעתיד תוכל לעשות תהליך דומה לכל חלק באוטו - ז"א - לשפץ, להעיף את הישן ולשים את המשופץ ולחסוך את הזמן של ההשבתה עד לתיקון . חוסר המון זמן וכסף. חיסרון - חייב למצוא מקום לאחסן את הנבלה .
מקווה שעזרתי. בהצלחה.
צ'מע..... רעיון גאוני!
אני אחכה שאבא שלי יפנה את הסוכה מהחצר ופשוט אשפץ קאבינה כזאת בחצר,
בבוא היום, ארכיב אותה, מקום לאחסן את הנבלה - back yard!
אהלן שי שנה טובה
אולי פשוט תבוא עם דיסק וכשאתה לוקח את מה שרציתה תחתוך לך קורות A חדשות?
את הפלא כבר יש לך.
עמית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamit
אהלן שי שנה טובהאולי פשוט תבוא עם דיסק וכשאתה לוקח את מה שרציתה תחתוך לך קורות A חדשות?את הפלא כבר יש לך.עמית
תודה עמית, אך כנראה אני אקנה קאבינה קומפלט כמו שהציעו מעליי ואשפץ אותה בחצר הבית, בבוא היום, ארכיב אותה, דיברתי כבר עם אבא שלי, אין לו בעיה שאני אזרוק אפילו עוד סיירה שלמה מאחרי הבית,בכל אופן תודה,גמר חתימה טובה לכולם,