ארז זה מתאים לי או לא!?!??!
Printable View
ארז זה מתאים לי או לא!?!??!
אני רוצה לציין שאני קיבלתי אותה בדיוק כמו בתמונה רק בתוך קופסא ( ללא שם וללא תיוג )
אני לא יודע מה להוסיף יותר מזה גלאדיטור אתה מוזמן לבוא לראות אפילו תקח תראה עם מתאים טוב תשלם לא טוב תחזיר
אני פשוט לא יודע למה ולמה ואיך היא הגיע עליי ולמה היא שייכת ????? פשוט לא יודע אני הזמנתי בנדיקס ל בומברדיק קוואט 650 ( חרא של כלי לא לגעת !!! )
0528656326
צור קשר אני באזור חוף כרמל ויש מצב שאני יגיע למפגש יום שישי או שאני יהיה בטבריה ( יש סירה חדשה ונגמרת עונת הסקי בקרוב )
גלדיאטור אני לא יכול להיות בטוח בלי לראות את הנעילה פיזית ואת הגודל שלה, אם יש לך דנה 60 עם 30 שיניים בציריה במידה ואני צודק היא מתאימה לך.
קובי אני לא יודע מי שלל אבל זה לא משנה, זאת אוזי לוקר בוודאות ולפי עובי מסויימים בה אני כמעט בטוח שהיא לדנה 60 בגלל הסיידגירס העבים שלה שמגיעים בעובי כזה רק בסרן עם דיפ' גדול וכל הנעילות האוטומטיות ל60 כולל נו-סליפ שעברו לי בידיים הגיעו עם סיידגירס עבים כמו בתמונה. ב30 ו44 הסיידגירס יותר דקים משמעותית.
אחרי שכל זה נאמר, עדין אי אפשר להגיד בוודאות (יש סיכוי לא קטן שמדובר גם על GM14) וזיהוי ודאי אפשר לקבל רק מהמוכר שקנית ממנו או לבדוק פיזית (ציריה, וקייס).
אני מצרף תמונה של אוזי לוקר זהה בתוך דנה 60 למי שרוצה להשוות מתמונה.
ל14 קטן יש סי קליף....אבל 33 ספליין
אז לי אישית סגרת את הפינה.
אני אומר 60, 30 שיניים.
האם חסרים חלקים לנעילה הזו?
קינג פיו?
שום דבר לא חסר, קרוס שאפט (AKA "קינג פינג") יש לך כבר בקייס עצמו ובו אתה משתמש.
הנעילה אצלי :) תודה סתיו
אמשיך ואשאל... מחיפוש באתר של אוזי לוקר לא קיימות נעילות לדנה 60 אחורי כלל יכול להיות עדיין שזה לדנה 60?
אשמח לעזרה תודה.
קדמי או אחורי לא רלוונטי, הדיפרנציאלים בדנה זהים. לדוגמה דנה 44 או 60 זהים מבחינת קייס (CARRIER) וסטליטים (SPIDER GEARS) לתאום הקדמי שלהם. בהתאם נעילה לדנה 60 עם 30 שיניים לצורך העניין, היא נעילה לדיפרנציאל דנה 60 (לא משנה אחורי או קדמי) עם 30 שיניים לצירייה.
לא מעניין את הנעילה אם זה קדמי או אחורי.
הנעילה היחידה שמצאתי באתר הזה http://www.aussielocker.com/index.ph...t/?q=30+spline בעלת 30 ספליינים היא כזו לדנה 44
עוד דבר מעניין ששמתי לב אליו
בתמונה הזו http://classicbroncos.com/img/dana44..._locker_19.jpg החור של הספייסרים זהה בין השניים וגם וקטן יותר מבנעילה שלי כמו שנראה בתחילת השרשור
כנראה שלא חיפשת טוב מספיק. לאוזי יש מבחר נעילות לא פחות מללוקרייט או אחרים, וזה כולל בהחלט את הנעילה לדנה 60 30 ספלין. אם תתעקש, אני אחפש לך את המק"ט...
בכל מקרה, תתחדש, תקתוק נעים :)
קובי
תתחדש
המיני באגר שתה לרוויה את כול השמן אני מבסוט אתה מבסוט זה מה שחשוב
ובפעם הבאה תבוא אל תשלח את אחיך
קובי אני אשמח אם תעשה זאת או אפילו לינק שמראה שאכן נמכרת כזו. הפכתי את האינטרנט אני אשמח אם תמצאסתיו זה היה מאילוצים אני עוד אעבור לידך אנחנו די קרובים ואולי אהיה נעול עד אז
כל הסלט הזה במקום לעבוד על האוטו רבע-חצי שעה ולדעת בדיוק?
לא אני בלימודים עד יום רביעי בלילה אז הפירוק יעשה בחמישי כנראה
השאלות הרבות הן כדי להחליט אם לפרק את הסרן הקידמי או האחורי :cool:
אחורי.
תודה
שאלתי אותם אם יש נעילה לדנה 60 והיום ענו ליWe do not yet have a Dana 60 in production.* We appreciate your interest in the Aussie Locker.
אוקי בפקודת ארז פורקה ציריה אחורית למען בדיקת התאמה
והתמונות לרשותכם
ישנה התאמה של הציריות לנעילה
את ההרכבה אבצע כנראה ביום ה הקרוב כי אני בלימודים
אגב מה יש לכם לאמר על זה שאוזי-לוקר אומרים שאין להם נעילה לדנה 60??? זה מתסכל אותי...
קובץ מצורף 52262קובץ מצורף 52262קובץ מצורף 52263קובץ מצורף 52264קובץ מצורף 52265קובץ מצורף 52266קובץ מצורף 52267קובץ מצורף 52268קובץ מצורף 52269