אוקיי, תודה!
האם ציריות מסויימות מתאימות לאחר התקנת דטרוייט? או שכל ציריה מחוזקת לד'90 תתאים?
Printable View
אוקיי, תודה!
האם ציריות מסויימות מתאימות לאחר התקנת דטרוייט? או שכל ציריה מחוזקת לד'90 תתאים?
הזמנתי מביל בחור נחמד אמנם עלות היה בסביבות 600$, חבר הביא את החבילה לפני 3 חודשים -הותקן
לפני שבועיים גשם ראשון, בהר מירון, מעלה נידח ואתגרי נשברה ציריה אחורית ארוכה, חילצנו והחלפנו צירה בבית (לא רחוק)
להוציא את החלק השבור היה קשה אך לבן שלי בו ה-9 היה ריעון גאוני - לנסוע בסיבובים עד שהחלק ישלף מהדיפ! עבד!
נסיעה הבאה לאנגליה אני חוזר עם מחוזקות ...
נעילה לא מרגישים בכביש! כלום!
הבעיה שלי זה שגם הגלגלים שלי הם 33 אינץ...עם זאת יש לי דרופ קיט שאמור להוריד את העומס, אך כמו שאמרתי במבחן התוצאה - נישבר
איך יודעים עם דטרויט הלך? כרגע נראה עובד כרגיל, יש משהו מיוחד שצריך לבדוק?
תודה
4
מצטרף להמלצה על great basin rover.
הדיטרויט שלי גם הגיע משם.
אגב, שוקי (יוש) תעד בשרשור מפורט את תהליך המשלוח לארץ.
שווה לחפש.
מה עם EBAY?
הרוב נאמר, אוסיף מעט:
אני נוסע 3 שנים עם ה 110 שלי נעול דטרויט אחורי.
אין - אני חוזר - אין שום השפעה על הנהיגה או על התנהלות הרכב.
אולי אולי בפניית פרסה הדוקה יש קצת גרירה של גלגל אחד מול השני מאחור, ופעם ב איזשהו "תוק" קטן מאחור, אבל חוצמזה, האוטו נוסע רגיל לגמרי.
הנעילה האוטומטית, לפחות בקונסטלציה של רכב זה, היא שיפור השיפורים וממש לא הייתי חושב על נעילה נשלטת, בעיקר מופעלת אויר.
מבחינתי לנשלטת יש רק חסרונות. אם כבר נשלטת אז מקדימה, אבל לא באמת צריך.
גם אנחנו הזמנו מ GREAT BASIN. כתבתי על זה פעם בצורה די מפורטת.
ציריות מחוזקות חייבים לכל נעילה.
וזה באמת הסעיף היקר, בטח במחירים בארץ. לא בעיה לברר את העלות של המחוזקות של מקסי אצל אאוטבק. למיטב ידיעתי זה חוצה את ה 10K בקלות+.
חג שמח.
אצלי ב110 היה דטרויט עם ציריות מחוזקות מהטיפוס האנגלי - בגדול אלו ציריות רגילות ומחוסמות שאשקרופט מוכרים (או מכרו). אלו ציריות די זולות.
אסף.
הי, אני אשמח ללינקים לציריות מחוזקות ל 110 מאנגליה או ממקום קרוב יחסית כך שלא יישחטו אותי במשלוחה, מה עם מכס ושחרור הנ"ל כאשר זה מגיע ארצה?
אשמח לקצת עצות ממורה נבוכים בנושא כולל מחירים בערך.
אני עם 110 פתוח, מתוכננת רק דטרויט מאחור בעקבות נסיון מעולה עם קנייה, הובלה במזוודה והתקנה עצמית של 3 שעות ללא נסיון קודם; אמממהה דוקם כל ציריות מחוזקות עם פלנג'ים בהתאם (לא אהבתי את מקנמרה).