תגובה: סרט על ההיילקס שלי
לי יש את הדגם הישן יותר - HD HERO
לדגם החדש אמורים להיות קצת יתרונות בתאורה חלשה יותר, ומוד אחד נוסף של 120FPS אבל ברזולוציה נמוכה יחסית ועוד כמה שינויים קטנים.
מבחינת רזולוציה אין הבדל בין המצלמות.
כרטיס זיכרון : לי יש 16GB SDHC של סנדיסק.. נראה לי מספיק 16... וחצמזה 32 עולה בדיוק כמו שני 16 אז תמיד אפשר לקנות אחד נוסף.
בולמים: שני בתי עסק בלי להתבייש ביקשו ממני מחיר על בולם מסויים פי חמש ממש שהוא עולה.
אז קניתי ארבעה ונשאר לי הרבה עודף במחיר שהם רצו על אחד :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
CUCV M1009
תודה רבה על המידע :)
שכחתי לשאול אצלך זה Hero 2 ?
ובאיזה כרטיס אתה משתמש Kingston 32GB SDHC Flash Card Class 10 ?
ולגבי חלקים לרכב אתה יכול אפילו לא להתחיל איזה הבדלים יש בין המחירים כן ושם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
thomas
לי יש את הדגם הישן יותר - HD HERO
לדגם החדש אמורים להיות קצת יתרונות בתאורה חלשה יותר, ומוד אחד נוסף של 120FPS אבל ברזולוציה נמוכה יחסית ועוד כמה שינויים קטנים.
מבחינת רזולוציה אין הבדל בין המצלמות.
כרטיס זיכרון : לי יש 16GB SDHC של סנדיסק.. נראה לי מספיק 16... וחצמזה 32 עולה בדיוק כמו שני 16 אז תמיד אפשר לקנות אחד נוסף.
בולמים: שני בתי עסק בלי להתבייש ביקשו ממני מחיר על בולם מסויים פי חמש ממש שהוא עולה.
אז קניתי ארבעה ונשאר לי הרבה עודף במחיר שהם רצו על אחד :)
תום תודה רבה על התשובה המהירה עשיתי חשבון בחו"ל אם אני קונה Hero 2 המצלמה עולה $300 והמשלוח עוד $83 סה"כ יוצא כמעט 1450 ובארץ זה עולה 1550 מי שעושה לייק בפייסבוק חח באננס גלובל הם הראשונים שיצאו בחיפוש בגוגל אז שווה לי כבר לקנות אותה כאן נוציא עוד 100 שקל וניהיה בראש שקט בקשר לאחריות לגבי הכרטיס זיכרון Kingston 32GB SDHC Flash Card Class 10 בזאפ רוצים 500 מי שקונה מצלמה באננס גלובל מקבל את הכרטיס ב 245 שקל וכמובן באיביי יצא לי 188 שקל כולל משלוח.
משלוח עד הארץ בטוח לא כדאי- זה באמת יקר.
משלוח בארה"ב יעלה מקסימום 10-15$ לפעמים זה אפילו בחינם. אם יש לך אפשרות שמישהו יביא איתו מארה"ב אז אולי עדיף שם, אחרת - תקנה כבר פה...
גם אני מחפש להחליף לחדשה ואין לי מי שיביא :)
תתחדש!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
CUCV M1009
תום תודה רבה על התשובה המהירה עשיתי חשבון בחו"ל אם אני קונה Hero 2 המצלמה עולה $300 והמשלוח עוד $83 סה"כ יוצא כמעט 1450 ובארץ זה עולה 1550 מי שעושה לייק בפייסבוק חח באננס גלובל הם הראשונים שיצאו בחיפוש בגוגל אז שווה לי כבר לקנות אותה כאן נוציא עוד 100 שקל וניהיה בראש שקט בקשר לאחריות לגבי הכרטיס זיכרון Kingston 32GB SDHC Flash Card Class 10 בזאפ רוצים 500 מי שקונה מצלמה באננס גלובל מקבל את הכרטיס ב 245 שקל וכמובן באיביי יצא לי 188 שקל כולל משלוח.