3 bar זה המון יחסית למה שהTBI צריך זה 44 PSI כאשר הtbi צריך בין 12 ל 15 PSI, הווסת אמור לטפל בלחץ העודף, אבל יתר לחץ מקצר את אורך החיים של הווסת ויכול להיות שאצלך הוא כבר נדפק (אז בזמנו שאלת אותי כמה עולה קיט שיפוץ לtbi באותוליין, לא עשית שיפוץ בסוף ? בקיט שיפוץ יש גם דיאפרגמה חדשה של הווסת), במיקרים כאלה של שימוש במשאבה קווית, רצוי להתקין בתא המנוע עוד וסת חיצוני לפני הכניסה לtbi שיוריד את הלחץ למשהו כמו 16 עד 20 PSI מקסימום ואז יהיה לווסת הפנימי יותר קל לתפקד.
1. צריך לבדוק ב מכשיר 4 גזים את מה שאתה מרגיש באף ולאמת מה מצב שריפת התערובת ואם יש באמת תערובת עניה או עשירה או תקינה.
2. צריך לבדוק מה הלחץ על הקו אצליך בשביל לדעת מה קורה עם הווסת ואם יש בעיה.
דרך אגב הווסת יושב ליד המזרקים בגוף הtbi צריך לפרק את המיח' של המזרקים מהtbi להפוך ואז יש 4 ברגים קטנים שתופסים את הדיאפרגמה של הווסת, יש בפנים קפיץ, ככל שאתה דורך את הקפיץ יותר, כך אתה מקבל יותר לחץ דלק וההפך.
3. לגבי הTPS אני לא זוכר בודאות למרות שכבר פירקתי כמה כאלה, אבל יש לי יח' של tbi מפורקת על המדף, בהזדמנות אני אציץ ואודיע לך.
יכול להיות שבגלל שהרמת טורים ע"י משחק בבורג של כיוון המצערת, הTPS לא יושב בדיוק במקום כי גם המצערת נמצאת בזוית מסויימת, אבל זה רק ניחוש.
דרך אגב - עמיקם - שאלה אליך, איזה משאבה מגיע עם הקיט מחו"ל וכמה PSI היא מייצרת ?
יניב.