תגובה: רשימת חלקים הנכללים תחת "שחרור מהיר" במכס..
בגלל כל מה שנכתב פה אני משתמש בUSHOPS. נכון זה עולה יותר ולפעמים הרבה יותר (סט שיפוץ לT150 שעלה 105 דולר עלה לי הסוף כמעט 200 דולר (990 דולר רק מיסים ומשלוח) אבל אני מאמין ב90% שלא יעשו לי את הבעיות שאתם מתארים וזה מגיע לי עד הבית.
תוך חודשים אוכל לומר לכם אם משהו השתנה בגלל הרשימה הזו, החלקים בדרך.
עדכון חוויה :
היום שיחררתי סט בושינגים פוליארטן קומפלט לרכב של רוביקון + רוביקון אקספרס superflex
סט מיסב מלא.
לקח לי 25 דק' כל הסיפור כולל עמידה בתור. אז מבחינתי, זה פתר לי את כל הכאבי ראש.
התהליך עובד מהר, זה מה שאני יכול לומר. (זה המשלוח השני שאני משחרר החודש ללא שום בעיה).
תחסכו את הוויכוח.
פוקס של מתחילים! תתחיל להביא דברים בכמות שאני מביא ותראה איך אתה מסומן אצלם.
נכון מאוד מוריס. אני פוקסיונר כבר 11 שנים..
אני חייב לומר שלאחרונה (מאז הנוהל החדש שמה שלא בטיחותי לא צריך אישור) מה שצריך להשתחרר משתחרר, גם אצלי. אבל זו בדיוק הסיבה בגינה אני חושש... ככה לפחות מספר לי זה שהביא לובר למזגן. ויש עוד דוגמה אחת מהזמן האחרון כאן בפורום.
אסף.
בבקשה. במקום שיטת מצליח, קיבלתם את זה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=60910
אז דרייבשאפט זה חלק בטיחותי או לא?
מה זה חשוב בכלל בטיחותי או לא. פעם הגדירו מה "בטיחותי" ומה לא.
הם "עושים לכם טובה" ומגדירים במדויק מה מותר להביא, ואם זה לא נמצא ברשימת הטאסות, פסי הקישוט, הגומיות, בובות הכלבים עם הראש המתנדנד והסמלים... אז זה אסור.
עכשיו לך תחפש את הפקידון ההוא במשרד התחבורע שבכלל אי אפשר לדבר איתו בטלפון (רמז דק: בטפסים שצריך למלא כדי לקבל אישור, יש מספר טלפון. הוא שגוי. מי אמר "בכוונה?"...) ושגם בכלל לא מקבל קהל - כדי שיטרטר אותך תמורת האישור.
ועכשיו אני שואל - הזמן שלכם, העצבים, לא שוים יותר ממה שחסכתם כשייבאתם לבד?.....
לא נותר לי אלא לאחל לכל אחד ואחד מהפקידונים הרעים שעובדים במשרד הממשלתי הרקוב והמיותר הזה, טרטורים דומים כשיצטרכו לקבל תרופות עבור הילדים שלהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בבקשה. במקום שיטת מצליח, קיבלתם את ....
לא נותר לי אלא לאחל לכל אחד ואחד מהפקידונים הרעים שעובדים במשרד הממשלתי הרקוב והמיותר הזה, טרטורים דומים כשיצטרכו לקבל תרופות עבור הילדים שלהם.
דרור, אני בהחלט מבין את העצבים שלך על הפקידים, אבל ניראה לי שזה כבר יותר מידיי, אתה מזיק לעצמך עם הנרווים, טוב להתעצבן כדי לתקן עולם, אבל לא מדי...
רבין
בוא'נה רבין, אני בכלל לא מתעצבן. למען האמת אני די משועשע.
ואני אסביר לך למה: אני מזמין מחו"ל רק משהו שבאמת אי אפשר להשיג כאן, או שאף אחד לא יכול לעשות לי מערוף ולהביא עבורי במזוודה. לא חתיכת ברזל או פנס או כל חלק אחר שאולי עולה שם חצי או רבע מחיר, אבל עם כל הטרטורים והמכס והריצות והטפסים, גורם לי לבזבז זמן יקר, וגם עצבים אמיתיים. ובסוף אני אגלה שאולי חסכתי כמה שקלים, אבל התעצבנתי וקיללתי... בשביל מה זה טוב?...
אני מניח שכשיהיה לי רכב אספנות או משהו דומה, ואני אזדקק הרבה יותר לרכישת חלקים בחו"ל, אני אתעצבן באמת. עד אז אני רק משועשע.
....אבל האיחולים שלי לפקידי משרד התחבורע הם באמת מכל הלב ומגיעים להם בזכות.
ראשית, מספרי הטלפון נכונים וברדה ופקידותיו עונים גם מעבר לשעות הרשומות בטופס.
עונים בעצבים בדרך כלל אבל עונים.
לגבי הרשימה ובכלל איך השלטון מקבל החלטות בישראל:
הבסיס הוא השיטה הסוביטית מול האמריקאית.
באמריקאית: הכול מותר אלא אם רשום שאסור.
בסוביטית: הכול אסור אלא אם רשום במפורש שמותר.
כידוע, מוסדות המדינה קמו על בסיס התרבות הסוביטית/סוציאליסטית.
עכשיו אם תנתחו את כל החוקים וההחלטות השילטוניות תבינו הכול יותר טוב.
ואם עד היום לא הבנתם זה כי בטעות חשבתם בהגיון כמו בשיטה האמריקאית...
שבוע טוב
בועז
הפקידות עונות, ברדה בחיים לא ענה לי! כי כל הזמן תפוס אצלו! וזה מנסיונות של 3 שבועות, יום יום לפחות פעם בשעה.
מישהו רוצה לחשב את סיכויי ההצלחה להשיג אותו?
פעם הבאה שאני צריך להשיג אותם, אני מתקשר אליך ;)