תגובה: כתב עיתון הגה נתפס בשעת מבחן
הוא אשר אמרתי מלכתחילה, להוציא מהראש שאנחנו חיים בגן עדן. כך יהיה לנו יותר קל לעבור את הקדנציה. כל דבר טוב שקורה לנו זה טיפ. אנחנו מקטרים על נושא שקרוב לליבנו.כשהייתי מאושפז אישפזו אותי במסדרון [טוב שלא בשרותים] מחוסר מקום במחלקה.חוק חינוך חובה חינם עולה לנו אלפי שקלים. חברות הסלולר עושקות בנו כרצונן , נציב מס ההכנסה עבריין, לא עברו יומיים מאז שקיבלתי את הג'יפ החדש וכבר הוציאו עליו חוזה.רשימה מזערית ביותר.החיים זה מלחמה ,אף אחד לא מנצח ,כולם מפסידים. ככל שנבין שהעסק לא דופק כמו שאנחנו רוצים כך יהיה לנו יותר קל. משהו דפוק בתכנון העולם. אולי זה בגלל תפוח עץ , לא יודע. חרבאט על הז'באק, להרים ת'ראש ולשתות את החיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
3. אתמול בלילה תפסו מישהו על מהירות יותר גבוהה- 214 קמש בבאר שבע. ההודעות האלה מגיעות אלינו ישירות מדובר משטרת התנועה מדי יום. למה לא עשו ממנו סיפור???? ברלי....תסביר להם בבקשה.
טוב,
עליתם עלי. זה הייתי אני. עם הפאג'רו 97' הידני שלי.
הפעלתי את מכפיל הבוכנות.
יואב
דרור וכתבי הרכב,
ככה בשביל הספורט, אולי מישהו ירים את הכפפה ויבדוק איזה בדיקות וכיול אותם אביזרי אכיפה עוברים בחו"ל במדינות "מתוקנות" שאנחנו רוצים להידמות אליהם. אני חושב שזה יכול להיות אייטם טוב, ואולי אפילו מפתיע.
תתפלאו, אבל לא בכל מדינה יש חוקי תקינה לכיול מכשירים כמו בארץ, מעניין לדעת איפה אנחנו בהשוואה אמיתית לעולם ולא בסיסמאות שאנחנו כל פעם זורקים לאוויר. מי יודע אולי נבין יותר איך עובד העולם, ויהיה לנו כוח למלחמות שלנו בכנופיית שלטון החוק הישראלית.
whisky
רעיון.
כל חולה הגה ומהירות שנתפס עובר את המהירות המותרת ישלם קנס כספי ועונש לסוע על מסלול מרוצים פעם בשבוע ,במהירות 250, בסללומים כל היום , עד שתתפוצץ לו בלוטת האנדרנלין במוח.
לדעתי לאחר חודשיים הוא לא ימצא שום עיניין בלעבור את המהירות המותרת בכביש ציבורי (הוא כבר לא יהיה מאותגר מוטורית).
מה שנשאר זה רק לבנות מסלולי מרוצים ,לא? קטן עלינו..........