כמה עלה אם אפשר לשאול?? אני גם בתהליכי חיפוש
Printable View
כמה עלה אם אפשר לשאול?? אני גם בתהליכי חיפוש
10.5 על האוטו הבחור שמו קובי ממושב חצב לא פשרן על טיב המנוע ולוקח אותך יד ביד עד המנוע המיועד גם אם זה אומר שיעברו אחד או שתיים גרועים בדרך.
תשאיר לי את הנייד של הבחור.תודה
0507303150 קובי.
תיקון לנייד של קובי 0507902445 הניתוח עבר בהצלחה דווח שהחולה כבר מתלוצץ עם רופאיו. רשמים לאחר נסיעה ראשונה- הילוכי פתיחה כביכול מרגישים הבדל משמעותי מהירות שיוט זהה למנוע הקודם (שזה עדיין מהירויות לא אופייניות להיילקס לפי דעתי) והרכב מרגיש הרבה יותר קל רגליים וזריז.שיהיה ברור זה עדיין לא אימפרזה טורבו sti אבל זה מרגיש כמו מנוע הייאס צעיר שכוחו עדיין במותניו.נחיה ונראה אור
עידכון מצב
250 קילומטר אחרי השתלת הלב הרכב מתחיל לעשן לבן ואחרי עשרים דקות רותח כמו אישתי שקיבלה את החשבונית מהמוסך.
חזרה לפס היצור המכונאי קובי מקפיץ אותי לתחילת התור ודואג להבהיר שהכל בסדר הכל תחת האחריות ושאני אתן לו לשבור את הראש.
מסתבר שהאטם ראש בנה על פנסיה מוקדמת והמים שירדו לצילינדר היו המקור לעשן הלבן,כמובן איבוד מים ואז הדרך להכנת כוס תה במנוע קצרה מאוד ונסדק הראש ב3 מקומות.
עמדת שלמה נאור-תביא את הרכב אלי ואני אסדר את העיניין המוסך שלי.
עמדת קובי המכונאי- לא היה ולא יהיה,הרכב מתחיל ומסתיים אצלי.
הגיע הראש,נבדק ע"י קובי (ללא תשלום)על מנת שלא יהיה מצב שהוא יעבוד פעם נוספת (שוב,תחת אחריות) הורכב ועבד איזה יומיים רצוף אצלו במוסך.
בינתיים הרכב נוסע מעולה,לא מחסיר שמן או מים,לא מעשן לבן של מים\שמן,שחור של סולר או ירוק של מריחו...ה.
כמה נזילות קטנות שיטופלו ע"י קובי ברגע שיהיה לי זמן להגיע אליו,ומבחינת אחריות על המנוע החל מהיציאה האחרונה מהמוסך.
בכל אופן קובי קבל פירגון קשה ועשרות אלפי תודות לאודי "המלך" פורת שעדיין לא פגשתי אבל נתן לי במצתבר שעות של יעוץ והכוונה,הוא אומר שזה בגלל שהאוטו היה שלו ואכפת לו אבל יש לי חשד מבוסס שהוא פשוט איש נחמד מאוד.
אור
דרך אגב שמעתי על כמה חברה שהרכיבו מנוע של לנדקורזר .,אני אישית לא ראיתי במו עיני אבל תודו ... נשמע מחרמן
יום אחד אני על 120 בכביש 6(היילקס 2005) מאט על ידי היילקס 95 מסתכל עלי דופק קיקדאון ונעלם,עליתי ל140,לא היה לי סיכוי,היה לו מנוע וגיר פראדו...זאת ההרגשה,ירון.
מכיר אחד ששתל כזה המון עבודה. המון