אני אתאיסט.
Printable View
אני אתאיסט.
לא כיפות ,קיפות עם "ק"
הנה זה קיפות :p
היתה לי אותה החרסינה המזעזעת בדירה שכורה ברח' תל-מאנה בחיפה.
לדעתי צריך לחורר אותה עד שתיפול. ואתה בכיוון הנכון.
;):D
ברצינות, ובאמת ברצינות: אני מוכרח להודות לך, שימי.
בזכותך יש בג'יפולוג שרשורים קורעים.
טל, הקוצים של הקיפות מסתדרים מצויין עם הקוצים שעל החולצה של ה-BDM.
נראה לא כמו מפזר חום לאמבטיה אלא לחדר ילדים,איפה חוט הפעלת המפסק? בדוק הארקה. על ריצפה רטובה ויחפים לא נוגעים במפסק, אפעס משהו לא נראה לי תקין. אתה בטוח שהוא מיועד לחדר אמבטיה?
אין חוט.
פיספסת את הלחצן מעל הכפתור העגול לויסות העוצמה.
זה לחצן עם חיפוי פלסטיק רך מעליו, אטום לגמרי למים, ואין בעיה להפעיל אותו גם כשאני יחף על ריצפה רטובה.
אההמממ...להפתעתי המכשיר חסר הארקה במקור, למרות שהגוף ממתכת, מוזר..לך תבין איטלקים.
אני יודע שהקרמיקה נוראית, אבל זה לא בית שלי, ויש דברים הרבה יותר דחופים כרגע בבית לתיקון שאני מנסה לעשות.
הקרמיקה כ"כ מכוערת שה 3 נקודות האדומות רק מוסיפות למרקם
לא פיספסתי כלום,יש לי איזה 8 חתיכות כאלו בבויידם. טוב, אם אתה סגור בעניין הבטיחות סבבה. שלא תיגע בקרמיקה חלילה, מתאים בול לחמאם טורקי תתלה על החורים ליפות ותזמין שכנים , תעשה כמה גרושים מהצד. למה לא תלית את המפזר כך שיסתיר את "הג'ובה הגדולה " ?,יכולת להעביר את הכבל דרכה דוך און שפוץ
שימי ,תבדוק אם יש לך מפסק פחת תקין בארון החשמל.
הפעם אני רציני.
טל
שימי עכשיו אני גם רציני. רק עכשיו ראיתי שאין לו בכלל הארקה. זה לא אומר כלום שהגוף עשוי פלסטיק, גם קומקום עשוי מפלסטיק אטום ויש לו הארקה. יש לנו פה עסק עם מים. מציע לך להעיף אותו קיבינימט או לחבר הארקה בחוט נפרד. אין אלתורים בקטע הזה. עדיף שתעשה ממנו מד עומק
טל,אני מאמין שאתה מספיק אחראי לחבר לקיפותים שלך הארקה. עכשיו יכאב לך בצד שמאל;) זה בשביל הבאלנס. אגב, את הפאזה- ישירות לרקטום